Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γ.!

Την Τετάρτη 1/11/2017 ο σύντροφος Κωνσταντίνος Γ. περνάει λόγω της αυτόφορης διαδικασίας από τον ανακριτή στο κτίριο 10 στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 12:00 μ.μ., με τις κατηγορίες για: συγκρότηση και ένταξη στην "τρομοκρατική οργάνωση" Συνομωσία πυρήνων της φωτιάς (Σ.Π.Φ.), κατοχή όπλων, προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών υλών. Την ίδια μέρα απολογείται στον ειδικό εφέτη ανακριτή για την κατηγορία αποστολής του παγιδευμένου φακέλου στον Λ. Παπαδήμο καθώς χθές Τρίτη (31/10/2017) ζήτησε και πήρε προθεσμία. Εφετείο Λουκάρεως, στις 19:00μ.μ.

Την Τετάρτη 1/11/2017 ο σύντροφος Κωνσταντίνος Γ. περνάει λόγω της αυτόφορης διαδικασίας από τον ανακριτή στο κτίριο 10 στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 12:00 μ.μ., με τις κατηγορίες για:
- συγκρότηση και ένταξη στην "τρομοκρατική οργάνωση"
Συνομωσία πυρήνων της φωτιάς (Σ.Π.Φ.)
- κατοχή όπλων
- προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών υλών

Την ίδια μέρα απολογείται στον ειδικό εφέτη ανακριτή για την κατηγορία αποστολής του παγιδευμένου φακέλου στον Λ. Παπαδήμο καθώς χθές Τρίτη (31/10/2017) ζήτησε και πήρε προθεσμία. Εφετείο Λουκάρεως, στις 19:00μ.μ.

1/11/2017 Καλούμε σε συγγεντρώσεις αλληλεγγύης:

Δικαστήρια της Ευελπίδων, κτίριο 10, στις 12:00 μ.μ.

Εφετείο Λουκάρεως, στις 19:00μ.μ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Συνέλευση αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους
και διωκόμενους αγωνιστές

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License