Ενάντια στην βιομηχανία Διώξεων!

Στις 25/5 ξεκινάει η δίκη για την υπόθεση «ληστές του Διστόμου» στην οποία παραπέμπονται οι αναρχικοί Ν. Μαζιώτης μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Π. Ασπιώτης, Γρ. Τσιρώνης, Μ. Σεϊσίδης, Κ. Σακκάς καθώς και οι Σπ. Χριστοδούλου, Μ. Θεοφίλου, o Γ. Πετρακάκος και άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος. Οι κατηγορίες αφορούν την δράση μιας υποτιθέμενης συμμορίας που από το 2006 έως και το 2015 και είχε διαπράξει σωρεία ληστειών τραπεζών.

Κείμενα αλληλεγγύης: 1|2 |3

Στις 25/5 ξεκινάει η δίκη για την υπόθεση «ληστές του Διστόμου» στην οποία παραπέμπονται οι αναρχικοί Ν. Μαζιώτης μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Π. Ασπιώτης, Γρ. Τσιρώνης, Μ. Σεϊσίδης, Κ. Σακκάς καθώς και οι Σπ. Χριστοδούλου, Μ. Θεοφίλου, o Γ. Πετρακάκος και άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος. Οι κατηγορίες αφορούν την δράση μιας υποτιθέμενης συμμορίας που από το 2006 έως και το 2015 έχει διαπράξει σωρεία ληστειών τραπεζών.
Κείμενα αλληλεγγύης: 1|2 |3

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License