Λευτεριά σε Μιχαηλίδη, Αθανασοπούλου, Βαλαβάνη

Στις 29/1 στην Αγία Παρασκευή, μετά από καταδίωξη της αντιτρομοκρατικής, συνελήφθησαν οι αναρχικοί Γιάννης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου & Δήμητρα Βαλαβάνη. Οι Γ.Μιχαηλίδης λόγω απόδρασης από της φυλακές της Τίρυνθας τον Ιούνιο του 2019 και η Κ.Αθανασοπούλου λόγω φυγοδικίας πριν την ανακοίνωση δικαστικής απόφασης ήταν καταζητούμενοι για τις αστυνομικές αρχές.

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στις φυλακές Θήβας όπου κρατείται η Κ.Αθανασοπούλου: 23/2

Κάλεσμα για φυλακές Θήβας: 1, 2, 3, 4

Παρεμβάσεις: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Ενημερώσεις: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Στις 29/1 στην Αγία Παρασκευή, μετά από καταδίωξη της αντιτρομοκρατικής, συνελήφθησαν οι αναρχικοί Γιάννης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου & Δήμητρα Βαλαβάνη. Οι Γ.Μιχαηλίδης λόγω απόδρασης από της φυλακές της Τίρυνθας τον Ιούνιο του 2019 και η Κ.Αθανασοπούλου λόγω φυγοδικίας πριν την ανακοίνωση δικαστικής απόφασης ήταν καταζητούμενοι για τις αστυνομικές αρχές. Η Δ.Βαλαβάνη χτυπήθηκε από τους ένστολους στη ΓΑΔΑ. Ο καταζητούμενος σύντροφος Γ. Μιχαηλίδης ανέλαβε την ευθύνη του οπλισμού που βρέθηκε στο αμάξι που επέβαιναν.

Ο Γ. Μιχαηλίδης κρατείται στις φυλακές στο Μαλανδρίνο, η Κ. Αθανασοπούλου στη Θήβα, ενώ η Δ. Βαλαβάνη στον Κορυδαλλό.

Λευτεριά στους Γ. Μιχαηλίδη και, Κ. Αθανασοπούλου και Δ. Βαλαβάνη!

Κανένας/καμία μόνος/η στα χέρια του κράτους!

Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απ'όλα τα κελιά!

Κάλεσμα για φυλακές Θήβας: 1, 2, 3, 4

Παλιότερα Καλέσματα: 1, 2, 3, 4

Παρεμβάσεις: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Ενημερώσεις: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License