ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ

Στις 24/2, ασφαλίτης βρέθηκε στην ΑΣΟΕΕ, προπυλακίζοντας μετανάστη-μικροπωλητή. Ο ασφαλίτης εντοπίστηκε από αλληλέγγυους/ες που του ζήτησαν εξηγήσεις. Μέσα στον πανικό του εγκλωβίστηκε σε χώρο του προαυλίου και έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο, σημαδεύοντας τους αλληλέγγυους. Μια ημέρα μετά, στήνονται οδοφράγματα και ακολουθεί πετροπόλεμος με τους μπάτσους. Τα ΜΑΤ εισβάλλουν στο εσωτερικό..

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ: 26/02 17:00 ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ (ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΑΔΑ)

Στις 24/2, ασφαλίτης βρέθηκε στην είσοδο της ΑΣΟΕΕ, προπυλακίζοντας μετανάστη-μικροπωλητή. Ο ασφαλίτης εντοπίστηκε από αλληλέγγυους/ες που του ζήτησαν εξηγήσεις. Μέσα στον πανικό του εγκλωβίστηκε σε χώρο του προαυλίου και έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο, σημαδεύοντας τους αλληλέγγυους. Μια ημέρα μετά, στήνονται οδοφράγματα και ακολουθεί πετροπόλεμος με τους μπάτσους έξω από τον χώρο του πανεπιστημίου, με τα ΜΑΤ να εισβάλλουν στο εσωτερικό..

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ Κ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΜΑΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ: 26/02, 17:00 ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ (ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΑΔΑ)

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License