ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΕΤ

Ένα χρόνο μετά τη βίαιη καταστολή της διαδήλωσης κατά της καύσης σκουπιδιών της ΑΓΕΤ και τον ξυλοδαρμό του συντρόφου Βασίλη Μάγγου που στη συνέχεια τον οδήγησε στον θάνατο, η κατάσταση στην πόλη του Βόλου γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. [...] Ας μην έχουν όμως αμφιβολίες. Ας γνωρίζουν πως θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους και πως πάντα θα τους πολεμάμε!

Η ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΒΡΩΜΑΕΙ ΘΑΝΑΤΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΓΓΟΣ, ΠΑΡΩΝ!

Σαββατο 26/6, 18:30, Νοσοκ. Βόλου: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Ένα χρόνο μετά τη βίαιη καταστολή της διαδήλωσης κατά της καύσης σκουπιδιών της ΑΓΕΤ και τον ξυλοδαρμό του συντρόφου Βασίλη Μάγγου που στη συνέχεια τον οδήγησε στον θάνατο, η κατάσταση στην πόλη του Βόλου γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Χρησιμοποιώντας στο διάστημα αυτό εργαλειακά την πανδημία και την πρόσκαιρη κάμψη των κινηματικών διαδικασιών, τοπική και κεντρική διοίκηση έδωσαν γη και ύδωρ στην πολυεθνική ΑΓΕΤ-Lafarge, προσφέροντας της τη δυνατότητα, πέραν της καύσης 200.000 τόνων σκουπιδιών και ιατρικών αποβλήτων ετησίως, να δημιουργίσει μονάδα καύσης συμπιεσμένων σκουπιδιών (SRF/RDF), γεγονός που θα αποφέρει ολέθριες επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής καθώς και σοβαρότατες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Ταυτόχρονα, με την επανέναρξη των κοινωνικών αντιστάσεων, αυξήθηκε κατακόρυφα η κρατική καταστολή, με αποτέλεσμα ξυλοδαρμούς, διώξεις και συλλήψεις αγωνιστριών/ων. Ας μην έχουν όμως αμφιβολίες. Ας γνωρίζουν πως θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους και πως πάντα θα τους πολεμάμε!

Η ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΒΡΩΜΑΕΙ ΘΑΝΑΤΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΓΓΟΣ, ΠΑΡΩΝ!

Σαββατο 26/6, 18:30,

Νοσοκ. Βόλου (Συγκέντρωση - Πορεία) : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License