ΔΕΘ 2021 - Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ

Για άλλη μια χρονιά, έφτασε η ώρα για το κυβερνητικό πανηγυράκι της ΔΕΘ, κατά την οποία θα παρουσιαστεί το "καλό πρόσωπο" της κυβέρνησης, η αποτελεσματικότητα της μέχρι τώρα θητείας της και τα σχέδιά της για να "πάει μπροστά η χώρα". Φυσικά, για να μπορέσει να γίνει αυτό, τόνοι μπάτσους θα παραταχθούν στην Θεσσαλονίκη, χτυπώντας και κυνηγώντας τον κόσμο που υποχρεούται να ζει στην πραγματικότητα. (...) Μέσα σε όλο αυτό το εφιαλτικό σκηνικό, είναι ανάγκη στην ΔΕΘ του 2021 να είμαστε παρούσες/ώντες και δυνατοί/ές. Απέναντι σε κράτος και κεφάλαιο, απέναντι σε υπερατλαντικούς και ευρωπαϊκούς "συμμάχους", απέναντι σε πατριδόπληκτους και εθνικιστές. Πέρα από κάθε εξουσία. Συνεχής ενημέρωση

Καλέσματα: 1 2 3 4

Για άλλη μια χρονιά, έφτασε η ώρα για το κυβερνητικό πανηγυράκι της ΔΕΘ, κατά την οποία θα παρουσιαστεί το "καλό πρόσωπο" της κυβέρνησης, η αποτελεσματικότητα της μέχρι τώρα θητείας της και τα σχέδιά της για να "πάει μπροστά η χώρα". Φυσικά, για να μπορέσει να γίνει αυτό, τόνοι μπάτσους θα παραταχθούν στην Θεσσαλονίκη, χτυπώντας και κυνηγώντας τον κόσμο που υποχρεούται να ζει στην πραγματικότητα.

Στην πραγματικότητα των γεμάτων και υπό διάλυση νοσοκομείων και εντατικών, με το ενδιαφέρον της κυβέρνησης να εξαντλείται στο πόσο καλά πήγε η τουριστική σεζόν και στην απόλυση ανεμβολίαστων γιατρών και νοσοκόμων. Στην πραγματικότητα των χιλιάδων καμμένων στρεμάτων δασών και της κυνικής ομολογίας πλήρους ανικανότητας ελέγχου των πυρκαγιών, ακόμη και με ευνοϊκές συνθήκες, την ώρα που η μπίζνα της "πράσινης ανάπτυξης" καλά κρατεί. Στους χιλιάδες μετανάστες που πνίγουμε στο αιγαίο και σκοτώνουμε στα σύνορα, με τους φασίστες και λοιπούς εθνο-ψεκασμένους να κυνηγούν κούκλες ανά την επικράτεια και την κυβέρνηση να δηλώνει πως δεν θα δεχτεί αφγανούς πρόσφυγες, λες και η ευθύνη για τις ΝΑΤΟϊκές επεμβάσεις σε άλλες χώρες δεν αφορά μία χώρα-μέλος αυτού του δολοφονικού οργανισμού.

Η εκδήλωση σίγουρα θα περιλαμβάνει και τυμπανοκρουσίες για της "τομές" σε εκπαίδευση και εργασιακά. Την φοβερή αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης δηλαδή στο να αφήσει χιλιάδες μαθητές εκτός πανεπιστημίων, να φέρει πλήθος πανεπιστημιακών ιδρυμάτων στα πρόθυρα του να κλείσουν και γεμίσει μπάτσους τα πιο "επικίνδυνα" ιδρύματα. Όλα αυτά με προφανή στόχο να γεμίσει πελατεία τα ιδιωτικά κολέγια. Ταυτόχρονα, ξεκινάει την σταδιακή απόσυρση του κράτους από την χρηματοδότηση της κοινωνικής ασφάλισης (προς όφελος της ιδιωτικής), ξεχειλώνει τα ωράρια και χτυπάει την δυνατότητα συνδικαλισμού και απεργίας των εργαζομένων. 

Μέσα σε όλο αυτό το εφιαλτικό σκηνικό, είναι ανάγκη στην ΔΕΘ του 2021 να είμαστε παρούσες/ώντες και δυνατοί/ές. Απέναντι σε κράτος και κεφάλαιο, απέναντι σε υπερατλαντικούς και ευρωπαϊκούς "συμμάχους", απέναντι σε πατριδόπληκτους και εθνικιστές. Πέρα από κάθε εξουσία.

Καλέσματα: 1 2 3 4

Συνεχής ενημέρωση

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License