ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΧΑΡΗ ΜΑΝΤΖΟΥΡΙΔΗ

Η κρατική καταστολή συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις πολιτικές διώξεις, μέσω στημένων κατηγορητηρίων βασισμένων σε δείγματα γεννετικού υλικού, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο απο τη μία να κάμψει τις αντιστάσεις των αγωνιζόμενων ανθρώπων και από την άλλη να ταΐσει το ακροδεξιό του κοινό και το μουδιασμένο τηλεοπτικό πλήθος με "Νόμο και Τάξη". [...] Να σταματήσουμε το κυνήγι μαγισών και τις κατασκευές ενόχων του κρατικού μηχανισμού. Να δωθεί ένα τέλος στην σωματική και ψυχολογική εξόντωση του συντρόφου. Άμεση απελευθέρωση του Χάρη Μαντζουρίδη!

Αλληλεγγύη: 1 2 3 4 5

Συνέλευση: Πέμπτη 25/11, ΑΣΟΕΕ, 20:00

Η κρατική καταστολή συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις πολιτικές διώξεις, μέσω στημένων κατηγορητηρίων βασισμένων σε δείγματα γεννετικού υλικού, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο απο τη μία να κάμψει τις αντιστάσεις των αγωνιζόμενων ανθρώπων και από την άλλη να ταΐσει το ακροδεξιό του κοινό και το μουδιασμένο τηλεοπτικό πλήθος με "Νόμο και Τάξη".

Τελευταίο θύμα της ΓΑΔΑ, μετά από τους 14 συντρόφους της κατάληψης του Πολυτεχνείου και τον σύντροφο Κώστα Κ., είναι ο σύντροφος Χάρης Μαντζουρίδης, ο οποίο συνελήφθει από ασφαλίτες έξω από το σπίτι του, στο οποίο ζει με την σύντροφο του και το 4χρόνο παιδί τους, κατηγορώντας τον ως ένοπλο τρομοκράτη λόγω της δήθεν συμμετοχής του σε λήστεια χρηματαποστολής το 2018, αλλά και σε συμμετοχή σε εμπρησμό αντιπροσωπίας αυτοκινήτων το 2009!

Μεταφέρεται στον Κορυδαλλό και εκεί έχει μια πρώτη κρίση πανικού που οδηγεί σε σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι. Αποτέλεσμα της εξωφρενικής αυτής κατάστασης ήταν η ψυχολογική κατάρρευση του συντρόφου και η μεταφορα του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί, όπου και κρατείται ως και αυτές τις ώρες.

Να σταματήσουμε το κυνήγι μαγισών και τις κατασκευές ενόχων του κρατικού μηχανισμού. Να δωθεί ένα τέλος στην σωματική και ψυχολογική εξόντωση του συντρόφου. Άμεση απελευθέρωση του Χάρη Μαντζουρίδη!

Αλληλεγγύη: 1 2 3 4 5

Συνέλευση: Πέμπτη 25/11, ΑΣΟΕΕ, 20:00

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License