[πληροφορίες για ασφαλή σύνδεση HTTPS]   [http://gutneffntqonah7l.onion - κρυμμένη υπηρεσία στο δίκτυο Tor]
ειδήσεις | θέματα | δημοσιεύστε | κοινότητα | πληροφορίες | επικοινωνία | υποστήριξη | βοήθεια | rss    

[Athens independent media centre]
Ελληνικά | English

.: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ :.

επιλέξτε μέσοΜετάβαση στο άρθρο με αριθμό


Προσπελάστε το αρχείο του IMC-Athens ομαδοποιημένο κατά θεματικές ενότητες


Προσπελάστε τα άρθρα και τις συλλογές πολυμέσων του παλιού IMC-Athens 2005-2006

άρθρα - συλλογές πολυμέσων
.: ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ :.
Απολυσεις 2010
συγκεντρωμένες οι απολύσεις του 2010
.: ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ :.
κοινότητα συμμετέχετε ενεργά στην αντιπληροφόριση

IRC
Άμεση συνεννόηση για τρέχοντα νέα

δημοσιεύστε
ανεβάστε ήχους, βίντεο, εικόνες ή κείμενα, κατευθείαν από τον browser σας

ειδήσεις
μέχρι στιγμής κάλυψη διαδηλώσεων και θεμάτων

επικοινωνία

.: ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ :.
98 FM
1431AM
radio revolt
radio katalipsi
radio radiourgia
105fm
Αυτόνομο Ράδιο Ιωαννίνων
Ραδιοφράγματα
raDiopaRasita!
.: ΑΛΛΑ SITE :.
Contra Info
Διαμοιρασμός οπτικοακουστικού και έντυπου υλικού
Skytal.es
.: ΑΛΛΑ IMC(s) :.

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
south africa

Asia
japan
india
korea
philippines

Canada
maritimes
quebec

Europe
abruzzo
alacant
antwerpen
athens
austria
barcelona
belarus
bordeaux
bristol
brussels
bulgaria
calabria
emilia-romagna
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
liguria
lille
linksunten
lombardia
london
madrid
malta
marseille
nantes
napoli
netherlands
nice
northern england
norway
nottingham
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
piemonte
portugal
roma
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
torun
toulouse
ukraine

Latin America
argentina
bolivia
chiapas
chile
chile sur
cmi brasil
cmi sucre
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
uruguay
venezuela

Oceania
aotearoa
melbourne
perth
sydney

United States
arizona
austin
austin indymedia
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
chicago
colorado
columbus
hawaii
houston
hudson mohawk
los angeles
michigan
philadelphia
rochester
rogue valley
saint louis
saint-petersburg
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa cruz, ca
seattle
urbana-champaign
washington dc
western mass
worcester

West Asia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
fbi/legal updates
mailing lists
process & imc docs

((i)) Indymedia :: Athens :: Features
Αρχείο θεμάτων: όλα | English | Ελληνικά
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ16 Απρίλη 2014
Οταν ο βιοπορισμός γίνεται αντικείμενο καταστολής και εκλογική εκμετάλλευση

 

Καλέσματα
Μικροφωνική Τρίτη 22/4 και ώρα 5 στο Θησείο  | Συγκέντρωση στα δικαστήρια Ευελπίδων, Τετάρτη 23/4 και ώρα 12μ

"Εμείς δεν είμαστε κλέφτες, δολοφόνοι, βιαστές. Παντού λένε ότι οι χώρες του τρίτου κόσμου είναι απολίτιστες. Εκεί τουλάχιστον, δεν υπάρχει αυτή η μανία ενάντια στους ξένους, τόσα κέντρα κράτησης, τόσοι φράχτες στα σύνορα, τόσοι πνιγμένοι από λιμενικούς. Η Ελλάδα δεν έχει καταλάβει ότι εμείς, οι μετανάστες δεν είμαστε πρόβλημα. Εμείς θέλουμε έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις, χωρίς αδικία, χωρίς ρατσισμό, χωρίς πλούσιους και φτωχούς. Εμείς που ζούμε καθημερινά με την αγωνία της επιβίωσης, με την αστυνομική βαρβαρότητα, με τη βία των αφεντικών, εμείς δεν είμαστε πρόβλημα. Αλλά μπορούμε να γίνουμε".

 

Εδώ και περίπου ένα μήνα και με φόντο της επερχόμενες δημοτικές εκλογές, η ΑΣΟΕΕ γίνεται για πολλοστή φορά το θέατρο μιας επίδειξης δύναμης από την αστυνομία. Καθημερινά, μπάτσοι κάθε είδους, πολλές φορές συνοδευόμενοι από φασίστες, σταθμεύουν γύρω από το πανεπιστήμιο και εξαπολύουν επιθέσεις εναντίων των μεταναστών μικροπωλητών που έχουν επιλέξει αυτόν τον τρόπο ως έσχατη λύση βιοπορισμού. Πέρα από αυτό όμως έχουν επιλέξει, προτάσσοντας την αξιοπρέπεια τους, να αντισταθούν στην εξαθλίωση και την τρομοκρατία που προσπαθεί να τους επιβληθεί σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας τους. Και στον αγώνα αυτό δεν είναι μόνοι, έχουν στο πλευρό τους πλήθος αλληλέγγυου κόσμου, φοιτητών και μη, που από κοινού προσπαθούν να δώσουν λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Σε αυτό το πλαίσιο χτίζεται και λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια η Συνέλευση Μεταναστών και Αλληλέγγυων ΑΣΟΕΕ. Και είναι ακριβώς αυτές οι επιλογές που μπαίνουν στο στόχαστρο της καταστολής και παρουσιάζονται από το κράτος και τα μίντια ως «καταπολέμηση του παραεμπορίου» και «εστίες ανομίας».

Η τελευταία επιχείρηση των μπάτσων γίνεται στις 8 Απριλίου και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός φοιτητή και 12 μεταναστών που διώκονται με τις κατηγορίες της αντίστασης κατά της αρχής, απλών σωματικών βλαβών και παράνομου εμπορίου. Η δίκη αναβάλλεται για τις 23 Απριλίου, ο φοιτητής αφήνεται ελεύθερος, ενώ οι 12 μετανάστες συνεχίζουν να κρατούνται με απόφαση της αστυνομίας, βάση των (π.δ.113/2013, ν.3386/2005) κρίνοντας τους «επικίνδυνους για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια». Πρόκειται για μία διάταξη με βάση την οποία οι μπάτσοι, ανεξάρτητα από την απόφαση του δικαστηρίου, έχουν τη δυνατότητα να αποφασίζουν επί της ουσίας για την κράτηση οποιουδήποτε μετανάστη ακόμα και σε περιπτώσεις που έχει χαρτιά! Επί της ουσίας τους δίνεται η δυνατότητα να αποφασίσουν την αφαίρεση των χαρτιών του, τον εγκλεισμό του για ενάμιση χρόνο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και την απέλασή του..

 

[ Αρχείο indymedia Μετανάστες ]

ΕΡΓΑΤΙΚΑ09 Απρίλη 2014
13 Απρίλη – Απεργία στα εμπορικά καταστήματα ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας

Κυριακή 13 Απρίλη, 11πμ, Σύνταγμα (Ερμού) | Καλέσματα σε γειτονίες

Ενημερώσεις από Αθήνα [ 1 | 2 ] [ Φωτο ]

Μετά την ισοπέδωση κάθε εργασιακού δικαιώματος, μετά την καθιέρωση των νέων εργασιακών μοντέλων και συνθηκών μέσα από τα προγράμματα της "κοινωφελούς" εργασίας ενάντια στην οποία δίνονται συνεχείς αγώνες από τους εργαζόμενους-ανέργους, έρχεται να προστεθεί και η κατάργηση κάθε είδους αργίας με μοναδικό σκοπό την αύξηση του κέρδους του κεφάλαιου και των αφεντικών.

Η Κυριακή 13 Απρίλη λοιπόν, αποτελεί ένα ακόμα σταθμό του σχεδίου κράτους κι αφεντικών για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Οι εργαζόμενοι στα εμπορικά καταστήματα καλούνται και πάλι κυριακάτικα για δουλειά, σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε το καλοκαίρι του 2013. Και ήδη στο πρόσφατα ψηφισμένο πολυνομοσχέδιο προβλέπεται η “πειραματική” λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές σε τρεις περιοχές της χώρας, άρα πολύ σύντομα σε ολόκληρη την επικράτεια.

Τα ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές καθώς και τα «απελευθερωμένα» ωράρια σηματοδοτούν μια ξεκάθαρη επίθεση στα εργατικά δικαιώματα και στη ζωή μας, τμήμα της συνολικής επίθεσης που δέχεται ο κόσμος της τάξης μας.

Από την άλλη όμως η 13η Απρίλη αποτελεί κι ένα σταθμό στο συνολικό μας αγώνα, με την από τα κάτω οργάνωσή μας μέσα κι έξω από τους χώρους δουλειάς, την ταξική αλληλεγγύη, το σπάσιμο του φόβου και της εργοδοτικής τρομοκρατίας, την επίμονη, συντονισμένη και συλλογική αντίστασή μας,  για την ανάσχεση της επίθεσης κράτους και κεφαλαίου και την επικράτηση των εργατικών μας συμφερόντων.

Στο «πεδίο μάχης της Κυριακής», πέρα από τα αφεντικά με τις ξεκάθαρες στοχεύσεις τους και τους εργαζόμενους με τις όποιες αντιστάσεις τους που αναμφίβολα θα πρέπει να ενισχυθούν, βρίσκεται και το λεγόμενο καταναλωτικό κοινό η στάση του οποίου δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως ουδέτερη.

 

Αφίσες : Συντονιστικό δράσης Ι Συντονισμος συλλογικοτήτων στα ανατολικάΠρωτοβουλία αναρχικών – αντιεξουσιαστών από τους πρόποδες του Υμηττού

Aνακοινώσεις: Συντονιστικό δράσης | ΣΥΒΧΑ | Πρωτοβουλία αναρχικών-αντιεξουσιαστών από τους πρόποδες του Υμηττού | Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου | Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης / Πατησίων | Αυτοοργανωμένος Χώρος fantasma | Βίλα Ζωγράφου | Συνέλευση Κατοίκων Βύρωνα Καισαριανής Παγκρατίου | Α.Π. ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ Θεσ/νίκη |

Παρεμβάσεις : Mall (Μαρούσι) [Σαβ.22/3] | Ερμού [Σαβ.15/3] | AthensMetroMall (Αγιος Δημήτριος) [Παρ.7/3]

[ Στιγμές αγώνα ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας ]

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ31 Μάρτη 2014
Στο δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο! Ενάντια στον καπιταλισμό, την Ε.Ε, το ελληνικό κράτος

Συγκέντρωση ενάντια στη σύνοδο ΕCOFIN  [ 2 ]
Τρίτη 1 Απρίλη στις 6:00 μ.μ. στα Προπύλαια

Ενημέρωση από τις συγκεντρώσεις-πορεία

Τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Μάρτη, 151 ανθρωπάρια, παροδικοί συνεργάτες και  εντολοδόχοι του διεθνούς και ντόπιου κεφαλαίου υπέγραψαν για πολλοστή φορά την πλήρη εξαθλίωση του λαού και των επόμενων γενεών.

Ξεπερνώντας ακόμα και τα όρια «δημοκρατικότητας» που οι ίδιοι είχαν θέσει στο παρελθόν  για να κοροϊδεύουν και να υποτάσσουν τον κόσμο, επιβάλλουν πλέον στο όνομα του κέρδους των τραπεζών  και του κεφάλαιου μια στυγνή δικτατορία που απαγορεύει την συγκέντρωση,  την διαμαρτυρία και την διεκδίκηση του στοιχειώδους δικαιώματος της αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Για την σωτηρία μιας πατρίδας που ευνοεί τους λίγους πλούσιους, τους πολιτικούς τους συνεργάτες και τους δολοφόνους των μονάδων καταστολής, εκατομμύρια κόσμου υποχρεώνεται να βλέπει το παρόν και το μέλλον του να παραδίνεται λάφυρο στο ανθρωπόμορφο κτήνος της αγοράς και του κέρδους.

Την Τρίτη 1 Απρίλη η Αθήνα και οι κάτοικοί της θα τελούν υπό πλήρη κατοχή, για να μπορέσουν οι δήμιοι της ζωής μας να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους.
Να μην τους το επιτρέψουμε! Χωρίς εκπαίδευση, χωρίς στέγη, χωρίς υγεία, χωρίς ασφάλιση, χωρίς δουλειά, χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, χωρίς ελευθερία και δικαιώματα, χωρίς ελπίδα μέλλον και όνειρα.

ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ

Σπάμε την απαγόρευση, σπάμε τα δεσμά, αγωνιζόμαστε με όλα τα μέσα ενάντια σε κράτος και αφεντικά για την ελευθερία, την ισότητα, την συνεργασία και την κοινωνική ευημερία όλων

 

 

[ Αρχείο Indymedia για την κρατική καταστολή ]

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ-ΦΥΛΑΚΕΣ26 Μάρτη 2014
Eνάντια στον νεο κατασταλτικό μεσαίωνα!

ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Παρασκευή 28 Mάρτη, 18μμ., Προπύλαια [ ΟΛΑ τα καλέσματα]

Στην έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας και με αφορμή τις αποδράσεις αυτών που προτίμησαν την ελευθερία, γινόμαστε μάρτυρες αναβίωσης του κλίματος τρομοϋστερίας αλλά και πανηγυρικής έναρξης μιας τρομοσταυροφορίας. Ο τελικός στόχος είναι η εξόντωση σε κατασταλτικό και συμβολικό επίπεδο του "εσωτερικού εχθρού", δηλαδή των πλέον ριζοσπαστικών τμημάτων της κοινωνίας, που αντιστέκονται, αντιδρούν και αγωνίζονται.

Στο πλαίσιο αυτό επιχειρείται η αναδιάταξη, ανατροπή και επαναθεμελίωση όλου του θεσμικού πλαισίου που αφορά την καταστολή, αστυνομική, δικαστική-ποινική, σωφρονιστική. Τα τελευταία χρόνια ανατράπηκε αυτό που έτσι κι αλλιώς ψευδώς αποκαλούνταν «Κράτος Δικαίου» και τη θέση του πήρε το «Κράτος του Νόμου και της Τάξης». Τρομονόμοι, Ειδικοί Νόμοι, Ιδιώνυμα, Κουκουλονόμοι, επιβαρυντικές περιστάσεις, αυστηροποίηση ποινών, αύξηση των εγκλεισμών και των προφυλακίσεων συνθέτουν το νέο κατασταλτικό τοπίο. Στις επόμενες μέρες αναμένεται να ψηφιστεί το νέο κατασταλτικό πολυνομοσχέδιο που προαναγγέλλει την ίδρυση των φυλακών τύπου Γ ή αλλιώς φυλακών κολαστήρια με ειδικές συνθήκες κράτησης, Πρόκειται στην ουσία για μια φυλακή μέσα στη φυλακή που η τιμωρία βασικά στοχεύει στον πνευματικό ακρωτηριασμό και ισοπέδωση του κρατούμενου, μιας και όσοι θα βρίσκονται σε αυτή δεν θα έχουν δικαίωμα άδειας ή αναστολή, θα έχει περιορισμένη επικοινωνία και ο κρατούμενος θα μένει στο κελί μόνος του για 23 ώρες το 24ωρο, χωρίς καμιά ανθρώπινη επαφή ή δημιουργική δραστηριότητα.

Απέναντι στα νέα ακόμα ψηλότερα τείχη που υψώνονται, στον σκοταδισμό, που βρίσκεται ante portas, οφείλουμε όλες και όλοι όχι μόνο να σταθούμε αλληλέγγυοι στη μαχητικότητα των σημερινών κρατούμενων, αλλά να αγωνιστούμε ενάντια στην ειδική-εξαιρετική και άνιση μεταχείριση των πολιτικών κρατουμένων και όσων χαρακτηρίζονται επικίνδυνοι με μοναδικό κριτήριο την κρίση του κάθε Εισαγγελέα. Ενάντια στη λογική της συλλογικής ευθύνης, της εκδικητικότητας, των εκβιαστικών διλημμάτων, της κρατικής τρομοκρατίας.

Κείμενο κρατούμενων που ξεκίνησαν κινητοποιήσεις
Εισήγηση από διήμερο ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης
(Α μέρος)
Επιστολή από τον Κ. Γουρνά και τον Δ. Κουφοντίνα

 

[ Αρχείο Indymedia για τις φυλακές ]

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ18 Μάρτη 2014
Καμία ανοχή σε κράτος-αφεντικά-φασίστες!

Συγκέντρωση στα δικαστήρια Δέλγερη Τετάρτη  19/3 στις 9.00 [ Ενημέρωση ]

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Πάράρτημα στις 11.00 (Πάτρα)

Στις 30 Ιουνίου του 2008 το αναρχικό στέκι Αντίπνοια στα Κ. Πετράλωνα, δέχεται οργανωμένη επίθεση από 15-20 παρακρατικούς της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο συντρόφων απο μαχαίρια. Το ίδιο βράδυ προσάγονται στο τμήμα των Πετραλώνων δύο άτομα o Αθανάσιος Στράτος και ο Βασίλης Σιατούνης,  που ομολογούν την εμπλοκή τους στην επίθεση και τη συμμετοχή τους στη Χρυσή Αυγή. Πρόκειται για μια επίθεση που πραγματοποιείται σε μία περίοδο έντονης κοινωνικής όξυνσης κατά την οποία η δράση παρακρατικών φασιστικών συμμοριών εναντίον αυτοοργανωμένων και κατελειμμένων πολιτικών και κοινωνικών χώρων αντίστασης εντείνεται, με την ανοχή και συνενοχή της αστυνομίας.

Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συνολικότερου κοινωνικού - ταξικού αγώνα. Ο αντιφασισμός των από τα κάτω δεν τρέφει κρατικές αυταπάτες, διεξάγεται σε δρόμους, χώρους εργασίας, σχολεία, σχολές και γειτονιές με μαχητικό, αυτοοργανωμένο, οριζόντιο τρόπο. Είναι εκεί που συγκρούονται ο κόσμος της ισότητας, της ελευθερίας, της αλληλεγγύης ενάντια στον κόσμο της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης.

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 9:00 το πρωί, δικάζονται στο πρωτοδικείο της Δέγλερη οι δύο μαχαιροβγάλτες.

Να τσακίσουμε τους φασίστες, απο τους δρόμους, τις γειτονιές, τους χώρους εργασίας, μέχρι και τις αίθουσες της αστικής δικαιοσύνης.

 

Ενημέρωση απο την μοτοπορεία σε Κουκάκι – Πετράλωνα Θησείο για την υπόθεση (15/3)

 

[ Αρχείο Ιndymedia για τον Αντιφασισμό | Προηγούμενο σχετικό κεντρικό ]

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙς04 Φλεβάρη 2014
Ούτε βήμα πίσω απέναντι στην κρατική καταστολή! Να τσακίσουμε τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό!

Διαδήλωση εντάντια στο κράτος μόνιμης έκτακτης ανάγκης
[ 3 | 4
| 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10]
Πέμπτη 6 Φλεβάρη, 6 μ.μ. στο Σύνταγμα

«Η παράδοση των καταπιεσμένων μας διδάσκει ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι ο κανόνας»
(W. Benjamin)

Τα αφεντικά και το κράτος τους στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τις δομικές αντιφάσεις του καπιταλιστικού κόσμου, έχουν εγκαθιδρύσει ένα καθεστώς μόνιμης έκτακτης ανάγκης. Προβάλλοντας και κατασκευάζοντας τον «κοινό στόχο» της οικονομικής ανάπτυξης για την έξοδο από την κρίση και με επίκληση στη «σωτηρία της χώρας και των πολιτών» σπάνε με βίαιο και ακαριαίο τρόπο όλα τα προηγούμενα κοινωνικά συμβόλαια και κεκτημένα. Συντηρώντας στο φαντασιακό την υπόσχεση της επιστροφής στην προηγούμενη κατάσταση, στην πραγματικότητα συντελείται μια ολοκληρωτική και μόνιμη θεσμική μετατόπιση σε όλα τα επίπεδα.

Με εισβολές σε σπίτια αναρχικών και αντιεξουσιαστών στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με απαγορεύσεις διαδηλώσεων, με επικηρύξεις, με φυλακές ύψιστης ασφαλείας, με εγκληματοποίηση της πολιτικής ανυπακοής, σπεύδουν να πειθαρχήσουν όσους τολμούν να σηκώσουν κεφάλι, να εμπεδώσουν τον φόβο στα μυαλά και τα σώματα, να προλάβουν τη διάχυτη κοινωνική ανυποταξία. Γιατί η κρεατομηχανή του κεφαλαίου για να πάρει μπρος πρέπει να εξαφανίσει τις όποιες ταξικές αντιστάσεις των εκμεταλλευομένων.

 

[ Αρχείο Ιndymedia για την Καταστολή ]

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ30 Γενάρη 2014
Ο φασισμός τσακίζεται στο δρόμο!

Συγκέντρωση στην Ευελπίδων Τρίτη 4/2 στις 12 μ.μ. [ Ενημέρωση ]

Μπάτσοι-ναζί το ίδιο μαγαζί!
Ενώ η φασιστοσύναξη συνεχίστηκε ανενόχλητα και εξελίχθηκε σε πορεία -απόδειξη των μονομερών απαγορεύσεων- οι μπάτσοι επιτέθηκαν βάναυσα και "αναίτια" -ο μόνος λόγος της επίθεσης ήταν η παρουσία αντιφασιστών στο δρόμο της αντίστασης- στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός  συντρόφου ο οποίος νοσηλεύεται, ενώ έχει ανακοινωθεί η σύλληψή του και καλέστηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το νοσοκομείο Γενηματά.

Η αντιφασιστική συγκέντρωση ανασυντάχθηκε λίγο αργότερα στο Μοναστηράκι για να χτυπηθεί για δεύτερη φορά. Οι μπάτσοι εισέβαλαν μέσα στο σταθμό και εκτός από τις προσαγωγές κυνηγούν αντιφασίστες διαδηλωτές μέσα στις γραμμές του τρένου. [ Φωτογραφίες ]

Από τις πάνω από 37 προσαγωγές οι 15 μετατράπηκαν σε συλλήψεις και το πρωί της Κυριακής 2/2 καλείται συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ευελπίδων [ Ενημέρωση από Ευελπίδων ]


 

 Μέσα σε συνθήκες συνεχούς και βαθιάς φτώχειας και εξαθλίωσης ολόκληρης της κοινωνίας, μέσα σε συνθήκες καταστολής για τους αγωνιστές ντόπιους και ξένους, 4 μήνες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η ναζιστική συμμορία προσπαθεί να ανακάμψει με συνεχείς προκλήσεις. 

Πάρα τη δύσκολη θέση που έχουν περιέλθει μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, επιχειρούν τώρα ενόψει εκλογών να ανασυγκροτήσουν το στρατόπεδο τους. Και ενώ καλά-καλά δεν έχουν θαφτεί τα πτώματα των νεκρών γυναικόπαιδων στο Φαρμακονήσι, ενώ ακόμα είναι νωπό το αίμα του Σεχζάτ Λουκμάν και του Παύλου Φύσσα, τα φασιστοειδή βγήκαν από τις τρώγλες τους και επιτίθενται, με την κάλυψη της αστυνομίας, σε καταλήψεις και στέκια (Ρεσάλτο-Κερατσίνι), σκυλεύουν το νεκρό Παύλο βεβηλώνοντας τον τόπο που τον δολοφόνησαν. Δύο βδομάδες αργότερα, εμφανίζονται πάλι με την καθιερωμένη συγκέντρωση για τα Ίμια. Μια επέτειο που μερικά χρόνια πριν το αντιφασιστικό κίνημα με την άμεση απάντησή του κατάφερε να ματαιώσει, παρά την συντεταγμένη δράση μπάτσων και χρυσαυγιτών και τον σοβαρό τραυματισμό 2 συντρόφων από τα ναζιστικά μαχαίρια.

Τα μαχαίρια των ναζί, οι δολοφονίες προσφύγων και μεταναστών στα σύνορα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και οι πολιτικές εξαθλίωσης αποτελούν κομμάτια της ίδιας βαρβαρότητας.

Κανένα κράτος και καμία δικαιοσύνη δεν περιμένουμε ότι θα "τιμωρήσει" τους ναζί και τους φασίστες.  Είμαστε εμείς οι ίδιοι, τα αγωνιζόμενα κομμάτια αυτής της κοινωνίας, ντόπιοι και μετανάστες, εργάτες και άνεργοι, φοιτητές και μαθητές, που υπερασπιζόμαστε τόσα χρόνια στους δρόμους, απέναντι στην κρατική καταστολή και τους πάντα πρόθυμους φασίστες, την ίδια μας την ύπαρξη όπως και κάθε κοινωνική κατάκτηση.

Κανένας αγώνας ενάντια στις ορέξεις του τοπικού και διεθνούς συρφετού των αφεντικών, δεν μπορεί να είναι νικηφόρος όσο δεν τσακίζονται στους δρόμους οι ναζιστικές συμμορίες. Ο αντιφασιστικός αγώνας είναι αγώνας για την κοινωνική ισότητα, ελευθερία  και συλλογική ευημερία, είναι αγώνας ενάντια στην εμπροσθοφυλακή  των εξουσιαστών, είναι αγώνας για την φυσική επιβίωση της εκμεταλλευόμενης κοινωνικής βάσης και των δομών της.

Κάθε  αγώνας ενάντια στην υποτίμηση των ζωών μας είναι και αντιφασιστικός και κάθε αντιφασιστικός αγώνας δεν μπορεί παρά να είναι και αγώνας ενάντια σε κράτος και αφεντικά.


Αντιφασιστικές συγκεντρώσεις-πορείες

Παρασκευή 31 Γενάρη στο Κερατσίνι [ Ενημέρωση ]

Σάββατο 1 Φλεβάρη, 6μ.μ. στο Σύνταγμα
Καλέσματα:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

 

 

[ Αρχείο Ιndymedia για τον Αντιφασισμό | Προηγούμενο κεντρικό ]

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ16 Γενάρη 2014
Εκδικητική νέα σύλληψη του Κώστα Σακκά


Ο πόλεμος των διαχειριστών του κρατικού μηχανισμού ενάντια στην κοινωνία και ενάντια σε εκείνους που αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι συνεχίζεται αμείωτος. Την Πέμπτη 16 Γενάρη, ακόμα μία φορά και αμέσως μετά την έφεση που άσκησε η εισαγγελία ενάντια στην αθωωτική απόφαση, συλλαμβάνεται ξανά ο Κώστας Σακκάς με γελοίες προφάσεις που δεν μπορούν και που ίσως να μην θέλουν να κρύψουν τον πραγματικό τους σκοπό. Την εκδικητική καταστολή, εφευρίσκοντας κάθε είδους «κατηγορίες».

Σχεδόν 4,5 χρόνια μετά, «ανακάλυψαν» υποτίθεται αποτύπωμα του Κώστα Σακκά σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι που χρησιμοποιούσε η ΣΠΦ, όπως λένε. Χρειάζονται οπωσδήποτε μία σύλληψη. Κακοειπωμένα παραμύθια από κάκιστους αφηγητές.

 Τελευταία σύλληψή του Κώστα Σακκά για τη δήθεν παραβίαση των περιοριστικών όρων της απόλυσής του.

[ Αρχείο Ιndymedia για την Καταστολή | και τους Πολιτικούς Κρατούμενους | Προηγούμενο κεντρικό ]

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ10 Γενάρη 2014
Διαδήλωση ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα κρατικά πογκρόμ του "Ξένιου Δία"

Από τον Έβρο ως τα πατήσια και την κυψέλη και από τα αστυνομικά τμήματα ως την αμυγδαλέζα και τη μανωλάδα: σύνορα εθνικά, σύνορα εμφανή ή αόρατα στο χάρτη, που εκτείνονται μέχρι το κέντρο των πόλεων. Σύνορα που αποτυπώνουν τη γεωγραφία ενός καθημερινού πολέμου ενάντια στους μετανάστες και τις μετανάστριες.

Φιλοξενία και δικαιοσύνη, “ξένιος ζευς” και “θέτις”, κυνικές ονομασίες για τη στρατιωτική διαχείριση μεταναστών, τοξικοεξαρτημένων, οροθετικών, άστεγων.

Φασιστικά πογκρόμ αποκλεισμού, εγκλεισμού, πειθάρχησης. Διαρκείς αστυνομικοί έλεγχοι που φυλακίζουν τους μετανάστες είτε μέσα στα ίδια τους τα σπίτια είτε σε κέντρα κράτησης.

Αντιμετωπίζουμε εχθρικά όσους και όσες εκμεταλλεύονται και καταπιέζουν "ντόπιους" και μετανάστες, αναπαράγουν την ξενοφοβία, ανέχονται ή επικροτούν τη ρατσιστική βία. Είμαστε στο πλευρό των μεταναστών και μεταναστριών με τους οποίους και τις οποίες μοιραζόμαστε τις ίδιες γειτονιές, τις ίδιες πλατείες. Έχουμε απέναντί μας τους ίδιους μπάτσους, τους ίδιους φασίστες, το ίδιο καθεστώς εκτάκτου ανάγκης που χρόνια τώρα οργανώνει την υποτίμηση της ζωής και της εργασίας όλων μας. Μέσα από κοινότητες αγώνα κι αλληλεγγύης αντιμετωπίζουμε τη βαρβαρότητα που εξαπλώνεται.

Διαδήλωση ενάντια στα κέντρα κράτησης και τον "Ξένιο Δία" { Ενημέρωση | Φωτογραφίες}

[ Αρχείο Athens Imc για μετανάστες ]

ΦΥΛΑΚΕΣ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ14 Δεκέμβρη 2013
Απεργία πείνας και δίψας 5 πολιτικών κρατούμενων που βρίσκονται στην απομόνωση

Έληξε η απεργία πείνας και δίψας | Κείμενο των 7 συντρόφων-πρώην απεργών

Συγκεντρώσεις Αλληλεγγύης: Αθήνα | Θεσσαλονίκη | Πάτρα | Κέρκυρα


Έναρξη απεργίας πείνας και δίψας 5 πολιτικών κρατούμενων σε απομόνωση

Ανακοίνωση απεργίας πείνας και δίψας του Μπάμπη Τσιλιανίδη και Γρηγόρη Σαραφούδη

 

"Δεν παζαρεύουμε την αξιοπρέπειά μας μπροστά σε κανένα θρασύδειλο υπηρέτη της έννομης τάξης." 

Tην Πέμπτη 12/12 αναρχικοί κρατούμενοι δέχτηκαν προκλητική επίσκεψη από τον ανθρωποφύλακα Γιάννη Μυλωνά. Η αξιοπρέπεια που επέδειξαν ως προς την εξουσιαστική συμπεριφορά του τελευταίου ήταν η αφορμή για να απαχθούν κυριολεκτικά, την ώρα που η  φυλακή ήταν κλειστή, και να μεταφερθούν σε άλλες ακτίνες και στα πειθαρχεία όπου κρατούνται μέχρι και σήμερα Σάββατο 14/12, με σκοπό τη διάλυση της κοινότητας αγώνα μέσα στη φυλακή.

Σε απάντηση οι σύντροφοι ξεκινούν απεργία πείνας και δίψας από την Παρασκευή 13/12 αμέσως μόλις βρέθηκαν στα πειθαρχεία, διεκδικώντας την επιστροφή όλων τους στην Α΄πτέρυγα. 

Κείμενα αλληλεγγύης κρατουμένων:  Ηλίας Καραντουμάν | Κείμενο 4 αναρχικών από την Α΄ πτέρυγα | Επιστολή αλληλεγγύης στην αναρχική κοινότητα Κορυδαλλού |

 

[ Αρχείο Indymedia για τους Πολιτικούς Κρατούμενους | τις φυλακές | και την κρατική καταστολή ]

Παλιότερα θέματα

ΦΥΛΑΚΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17Ν:
Φραγμό στην εκδικητικότητα του κράτους στους πολιτικούς κρατούμενους. Λευτεριά στον Σάββα Ξηρό
11 Δεκέμβρη 2013

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΦΥΛΑΚΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ:
Αλληλεγγύη στον αγωνιστή Σπ. Στρατούλη, απεργό πείνας από 11/11
09 Δεκέμβρη 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Με ανώνυμα σημειώματα στήνονται οι σκευωρίες. Στο πρόσωπο του Θ. Σίψα ποινικοποιείται ο κοινωνικός και ταξικός αγώνας
08 Δεκέμβρη 2013

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2013:
5 χρόνια μετά την κρατική δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου
04 Δεκέμβρη 2013

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ - ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ:
Αντιφασιστικές κινητοποιήσεις υπό απαγόρευση
29 Νοέμβρη 2013

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Ο "τυχαίος" θάνατος ενός μετανάστη (στο Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα)
20 Νοέμβρη 2013

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2013:
Οι αγώνες του χθες συναντώνται με τους αγώνες του σήμερα
15 Νοέμβρη 2013

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΤΟΥΡΚΙΑ:
Απεργία πείνας 4 τούρκων πολιτικών προσφύγων
31 Οκτώβρη 2013

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ / ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ / ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΣΜΟΣ:
Υψώνουμε τις γροθιές μας απέναντι σε κράτος και παρακράτος !
03 Οκτώβρη 2013

SQUAT / STATE REPRESSION:
Resquatting and reeviction of Orfanotrofio squat
28 Σεπτέμβρη 2013

KΑΤΑΛΗΨΕΙΣ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Ανακατάληψη και εκκένωση της κατάληψης Ορφανοτροφείου
28 Σεπτέμβρη 2013

RACIST VIOLENCE / ANTIFASCISM:
Antifascist murdered by Golden Dawn nazis
18 Σεπτέμβρη 2013

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ / ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ:
Πολιτική δολοφονία αντιφασίστα από χρυσαυγίτες
18 Σεπτέμβρη 2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ:
Από την απεργία στην γενικευμένη εξέγερση!
13 Σεπτέμβρη 2013

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
07 Σεπτέμβρη 2013

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ:
Εκκένωση της κατάληψης Αντιβίωση στα Γιάννενα
29 Αυγούστου 2013

ΚΡΑΤΙΚΕΣ & ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ:
Το ναζιστικό - παρακρατικό φίδι πιάνεται και πνίγεται από το λαιμό...
28 Αυγούστου 2013

KΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ:
Όταν η ζωή μας κοστολογείται 1.40 ευρώ τότε δεν μένει παρά να εξεγερθούμε
15 Αυγούστου 2013

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ:
5 Αυγούστου : Εκκένωση τριών καταλήψεων στην Πάτρα
06 Αυγούστου 2013

STATE'S MURDER:
The four cops, murderers of Sakellion, were judged innocent
05 Αυγούστου 2013

ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ:
Αθώοι οι 4 δολοφόνοι μπάτσοι του Σακελλίων
31 Ιουλίου 2013

POLITICAL PRISONERS - HUNGER STRIKE:
Anarchist Kostas Sakkas on hunger strike
08 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Απεργία πείνας του αναρχικού Κ. Σακκά, 38η μέρα
13 Ιουνίου 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ:
Κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης εν μια νυχτί με στρατιωτικού τύπου διάταγμα.
12 Ιουνίου 2013

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Μία σπίθα άναψε την εξέγερση σε όλη την Τουρκία...
04 Ιουνίου 2013

KΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ:
Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας παραδόθηκε από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες στις τουρικές
02 Ιουνίου 2013

ΑΛΛHΛΕΓΓΥΗ - ΦΥΛΑΚΕΣ:
Συγκεντρώσεις και δράσεις αλληλεγγύης με τους φυλακισμένους
29 Μάη 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Πέμπτη 23 Μάη 2013: Απεργία στον κλάδο του βιβλίου
22 Μάη 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Παρέμβαση στη Σουηδία κατά τη διάρκεια της Eurovision για τους απολυμένους των Metropolis
21 Μάη 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Οταν ο γραφειοκρατικός κομματικός συνδικαλισμός πουλάει τους αγώνες...
16 Μάη 2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Με προληπτική επιστράτευση ποινικοποιούν τους εργασιακούς αγώνες
12 Μάη 2013

ΦΥΛΑΚΕΣ:
Απεργία πείνας κρατουμένων στη φυλακή της Λάρισας
01 Μάη 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ:
Στην εποχή που μοιάζει να χάνονται όλα, να ξεκινήσουμε την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ του ΑΔΥΝΑΤΟΥ
30 Απρίλη 2013

COUNTER-INFORMATION - STATE SUPRESSION - CENSORSHIP:
Cops detained comrades during solidarity action with Athens IMC and 98FM radio
24 Απρίλη 2013

CONTRAINFORMACIÓN - REPRESIÓN ESTATAL - CENSURA:
Detencin de solidarios con Indymedia y radio 98Fm
24 Απρίλη 2013

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - KΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ:
Το Athens Indymedia και οι Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης πάλι στον αέρα από την Πρυτανεία ΕΜΠ
22 Απρίλη 2013

ΜΕΣΑ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ:
To Athens Indymedia και ο 98fm βρίσκονται υπό καταστολή.
11 Απρίλη 2013

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:
Έφοδος σε σπίτια κατοίκων της Ιερισσού από κατασταλτικές δυνάμεις
10 Απρίλη 2013

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Ενάντια στην κρατική τρομοκρατία, τις φασιστικές-ναζιστικές συμμορίες και το ρατσισμό...
05 Απρίλη 2013

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ:
4o τρομοδικαστήριο για την υπόθεση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
04 Απρίλη 2013

ΦΥΛΑΚΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ:
Εισβολές ΕΚΑΜ σε κελιά κρατουμένων και ξυλοδαρμοί
30 Μάρτη 2013

SOLIDARITY / OPRESSION:
Demo in memory of anarchist Lambros Foundas and in solidarity to to the members of the RS and those who are accued in the same case
11 Μάρτη 2013

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Η κρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει, ο αγώνας για γη και ελευθερία θα την ισοπεδώσει
08 Μάρτη 2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Πορεία μνήμης και αλληλεγγύης
07 Μάρτη 2013

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ / ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ:
Βάζουμε τέλος στα φασιστικά "παιχνίδια" στην Ηλιούπολη
07 Μάρτη 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
20 Φλεβάρη Γενική Απεργία
19 Φλεβάρη 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη διοργάνωση του ελληνικού τελικού της Eurovision
18 Φλεβάρη 2013

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ/ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Κράτος και κεφάλαιο λεηλατούν τη φύση και την κοινωνία
12 Φλεβάρη 2013

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ:
Τα βασανιστήρια είναι εικόνα από το μέλλον όλων μας!
10 Φλεβάρη 2013

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ:
Το μαχαίρι του φασίστα δεν νοιαζεται για ηλικία και χρώμα
08 Φλεβάρη 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ / ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ:
Μαύρος Φλεβάρης : Διεθνής καμπάνια αλληλεγγύης για τους απελευθερωμένους χώρους
02 Φλεβάρη 2013

INTERNATIONAL SOLIDARITY / LIBERATED SPACES:
Solidarity campaign for liberated spaces and anarchist comrades worldwide
02 Φλεβάρη 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Η απεργία διαρκείας στα ΜΜΜ δείχνει το δρόμο. Αντίσταση ΤΩΡΑ
24 Γενάρη 2013

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Δίκη των συλληφθέντων της Κατάληψης Πατησίων 61 & Σκαραμαγκά
23 Γενάρη 2013

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ - ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΒΙΑ / ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ:
Ρατσιστική δολοφονία μετανάστη από νεοναζί
17 Γενάρη 2013

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Εισβολή μπάτσων στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37! Δεν θα περάσει ο φασισμός!
15 Γενάρη 2013

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Κανείς δεν θα μας στερήσει αυτά που μας ανήκουν! Κάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις!
11 Γενάρη 2013

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Στον καιρό του μνημονιακού κανιβαλισμού, παίρνουμε πίσω αυτά που μας ανήκουν!
09 Γενάρη 2013

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Οι κοινωνικές αντιστάσεις και τα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα δεν κάμπτονται από την καταστολή
07 Γενάρη 2013

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΝDYMEDIA:
Αλλαγή πιστοποιητικού για την ασφαλή σύνδεση (HTTPS) στο Athens IMC
28 Δεκέμβρη 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Στόχος από την αρχή ήταν τα πολιτικά στέκια της ΑΣΟΕΕ και το ράδιο 98FM
28 Δεκέμβρη 2012

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ:
Ποτέ δουλειά την Κυριακή! Κάτω τα χέρια από την Κυριακάτικη αργία!
28 Δεκέμβρη 2012

SQUAT / STATE REPRESSION:
You wont get Villa Amalias. Not even...in your dreams only
20 Δεκέμβρη 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Τη Villa Amalias δεν θα την πάρετε ούτε στα όνειρα σας
20 Δεκέμβρη 2012

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Οι άνεργοι δεν είναι ποσοστά - Οργάνωση και αντίσταση στα αφεντικά
18 Δεκέμβρη 2012

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ:
Τσακίζουμε τον φασισμό-νεοναζισμό σε κάθε γειτονιά
15 Δεκέμβρη 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2012:
4 χρόνια απο την κρατική δολοφονία, ο αγώνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια ειναι επιτακτικός
05 Δεκέμβρη 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ / ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Οι καταλήψεις είναι επιθέσεις στον πολιτισμό της εξουσίας και της εκμετάλλευσης
28 Νοέμβρη 2012

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2012:
Οι εξεγέρσεις του χθες, ανοίγουν δρόμους αγώνα σήμερα
16 Νοέμβρη 2012

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Αντίσταση με όλα τα μέσα. Γενική απεργία διαρκείας ΤΩΡΑ!
05 Νοέμβρη 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ:
Συνέχεια των στρατοδικείων για κρατούμενους αγωνιστές
03 Νοέμβρη 2012

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ/ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Αγώνας των κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής ενάντια στα σχέδια του κράτους και των χρυσοθήρων
24 Οκτώβρη 2012

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Άμεση απελευθέρωση των 4 συντρόφων στην Πάτρα
13 Οκτώβρη 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ:
Νέο στρατοδικείο για την υπόθεση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
04 Οκτώβρη 2012

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Μπάτσοι και ΜΜΕ προστατεύουν τους νεοναζί, χτυπώντας όσους αντιστέκονται... Τσακίστε τους!
30 Σεπτέμβρη 2012

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ:
ΓENIKH AΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ! Για να μην ζήσουμε σαν δούλοι!
24 Σεπτέμβρη 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ - ΚΡΑΤΙΚΗ/ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Νέα εμπρηστική επίθεση στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πανεπιστημίου Ρεθύμνου
14 Σεπτέμβρη 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Εισβολή μπάτσων στην κατάληψη Δέλτα - Θεσσαλονίκη
12 Σεπτέμβρη 2012

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Να επιτεθούμε στην επέλαση του καπιταλισμού
11 Σεπτέμβρη 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΝDYMEDIA:
Ούτε που να το σκέφτεστε!
24 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις!
19 Αυγούστου 2012

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ:
Αγρια δολοφονία 19χρονου μετανάστη από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής
14 Αυγούστου 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΦΑΣΙΣΜΟΣ:
Οταν οι κυβερνήσεις προωθούν τον ρατσισμό για να κρύψουν την οικονομική αφαίμαξη της κοινωνίας...
06 Αυγούστου 2012

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Βιομηχανική Μεταλλευτική: εργατική αυτοδιαχείριση προ των πυλών...
25 Ιουλίου 2012

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Καταστολή της απεργίας στην Χαλυβουργία
20 Ιουλίου 2012

ΔΙΕΘΝΗ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Μαχητικοί αγώνες των ισπανών ανθρακωρύχων
12 Ιουλίου 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ/ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:
Δεκάδες προσαγώγες αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη
02 Ιουλίου 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ:
«Στο τέλος θα κάνουμε κυριολεκτικά αδύνατο το έγκλημα της σκέψης, γιατί δε θα υπάρχουν λέξεις για να το εκφράσει κανείς» (1984)
26 Ιουνίου 2012

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ:
Ή αυτοί ή εμείς! Να ξεπεράσουμε το φόβο! Να οργανώσουμε την αντίσταση!
15 Ιουνίου 2012

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Πάνω από 82 ημέρες σε απεργία οι εργαζόμενοι στην Phone Marketing
12 Ιουνίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ:
Η αξιοπρέπεια δε χαρίζεται, κερδίζεται - Αλληλεγγύη στην Όλγα Οικονομίδου
26 Μάη 2012

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Καμιά ανοχή στις επιθέσεις αστυνομίας και νεοναζί - Κάτω τα χέρια από το άσυλο
25 Μάη 2012

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ INDYMEDIA:
Υποχρεωτική κρυπτογραφημένη σύνδεση https με το athens.indymedia.org και αλλαγή πιστοποιητικού
23 Μάη 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ:
"Παίρνω πίσω αυτά που μου ανήκουν"
22 Μάη 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Αλληλεγγύη στον αναρχικό απεργό πείνας Ράμι Συριανό
20 Μάη 2012

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΜΟΣ - ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ:
Τον ναζισμό τον τσακίζεις... δεν τον ψηφίζεις!
09 Μάη 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012:
Αν οι εκλογές μπορούσαν να ανατρέψουν αυτή τη βαρβαρότητα... θα ήταν παράνομες!
04 Μάη 2012

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ:
Ούτε δούλοι, ούτε αφεντικά! 1η Μάη για την κατάργηση της μισθωτής σκλαβιάς και την κοινωνική απελευθέρωση!
30 Απρίλη 2012

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ/ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:
Άμεση απελευθέρωση-καμία δίωξη των 4 προφυλακισμένων διαδηλωτών της 12ης Φλεβάρη
26 Απρίλη 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ:
Απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια
26 Απρίλη 2012

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Να κλείσουν τα στρατόπεδα της εξαθλίωσης και της εξόντωσης!
23 Απρίλη 2012

KΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Εισβολή στο Κοινωνικό Κέντρο Βοξ και στην Κατάληψη Βαλτετσίου 60
20 Απρίλη 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Δημόσια Πολιτική Αυτοκτονία στο Σύνταγμα
04 Απρίλη 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ / ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ:
Αντιφασιστική Πορεία : Νίκαια - Κορυδαλλός
04 Απρίλη 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ:
Πορεία για την απελευθέρωση της αναρχικής Στέλλας Αντωνίου
03 Απρίλη 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ:
Συντονίζουμε τους αγώνες σε όλη την Ευρώπη
30 Μάρτη 2012

KOIΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Στο δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο! Εισβολή στο αυτόνομο στέκι Barruti
25 Μάρτη 2012

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ:
Ο αγώνας ενάντια στην εξόρυξη χρυσού είναι αγώνας για τη γη και την ελευθερία!
21 Μάρτη 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Στα μπουντρούμια της ΓΑΔΑ πάνω από ένα μήνα κοινωνικοί αγωνιστές!
19 Μάρτη 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Ο Λάμπρος είναι ένας από μας
08 Μάρτη 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ:
Κάτω τα χέρια από τις Λαϊκές Συνελεύσεις
05 Μάρτη 2012

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ:
Απεργία πείνας Αλι Καϊμπίς
05 Μάρτη 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ:
Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους κοινωνικούς αγώνες
29 Φλεβάρη 2012

Attempt to silent Athens Indymedia:
DOWN YOUR LIMBS FROM INDYMEDIA ATHENS!
19 Φλεβάρη 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΝDYMEDIA:
Θα μας βρείτε μπροστά σας!
18 Φλεβάρη 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ / ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ:
Προκλητική διαπόμπευση και τελικά προφυλάκιση συλληφθέντων της πορείας 12ης Φλεβάρη
16 Φλεβάρη 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ:
Καπιταλισμός ή Επανάσταση! Άγριες απεργίες διαρκείας!
06 Φλεβάρη 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές!
02 Φλεβάρη 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Εκκενώθηκε άγρια κατάληψη αστέγων
01 Φλεβάρη 2012

AUSTERITY - RESISTANCE:
Athens: Gathering-Demonstration, February 4th
01 Φλεβάρη 2012

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Καμία ανοχή, καμία συναίνεση στο καθεστώς
31 Γενάρη 2012

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ:
Η λογοκρισία (και) στο Internet, προπομπός του γενικευμένου ολοκληρωτισμού
18 Γενάρη 2012

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Στην επίθεση των αφεντικών να προτάξουμε την ταξική αλληλεγγύη και τον κοινό αγώνα!
16 Γενάρη 2012

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Συλλήψεις μετά από αλληλέγγυα παρέμβαση σε ραδιοσταθμό
10 Γενάρη 2012

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ:
Έξω ο σφαγέας Εχούντ Μπάρακ! Καμιά συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ!
07 Γενάρη 2012

ΦΥΛΑΚΕΣ / ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ:
Αλλαγή της χρονιάς σπάζοντας τη σιωπή των φυλακών
31 Δεκέμβρη 2011

ΚΡΑΤΙΚΗ - ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ:
Οι κρατικές και παρακρατικές επιθέσεις δεν μας φοβίζουν... μας εξοργίζουν!
15 Δεκέμβρη 2011

ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ - ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ - ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ:
«Ο στρατός συμβολίζει όλα αυτά που δεν είμαι πολεμώντας αυτό που είμαι» Ε.Μ.
12 Δεκέμβρη 2011

ΕΡΓΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Αλληλεγγύη στον αγώνα των απεργών εργατών της Χαλυβουργίας. Εμπρός για άγριες απεργίες διαρκείας!
08 Δεκέμβρη 2011

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2011:
3 χρόνια μετά την δολοφονία του Αλέξανδρου, η ελληνική κοινωνία στο απόσπασμα
05 Δεκέμβρη 2011

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2007:
Όποιος ξεχνά τους διωκόμενους αγωνιστές ξεχνά τον ίδιο τον αγώνα!
24 Νοέμβρη 2011

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ:
Το ρεύμα δεν είναι εμπόρευμα και τρόπος τιμωρίας... είναι κοινωνικό αγαθό!
24 Νοέμβρη 2011

Escuela Politécnica 2011:
!Abajo el Poder!
17 Νοέμβρη 2011

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2011:
Κάτω η εξουσία!
16 Νοέμβρη 2011

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ:
Ούτε στη Νίκαια, Ούτε πουθενά
12 Νοέμβρη 2011

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ:
Τα ψέματα τελείωσαν!
07 Νοέμβρη 2011

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ:
ΟΧΙ! Δεν θα υποταχθούμε στο μέλλον που μας επιφυλάσσετε!
28 Οκτώβρη 2011

ΕΡΓΑΤΙΚΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ:
Συνεχίζουμε την αντίσταση στη λεηλασία του μέλλοντός μας! Φτύνουμε κατάμουτρα τους προδότες των λαϊκών αγώνων!
26 Οκτώβρη 2011

ΕΡΓΑΤΙΚΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ:
Η αντίστασή μας στην πολιτική-οικονομική κατοχή του κεφαλαίου συνεχίζει αμείωτη, συντρίβοντας τόσο την κρατική καταστολή όσο και την κατασταλτική καθεστωτική "αριστερά"
18 Οκτώβρη 2011

ΕΡΓΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Πόλεμο στα αφεντικά και τα πάσης φύσης τσιράκια τους
14 Οκτώβρη 2011

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ:
Ενάντια στην εξαθλίωση των λαών προς όφελος των λίγων
11 Οκτώβρη 2011

Desobedencia social / Resistencias - Economía:
¡Quebrad ya! ¡Para que edifiquemos desde cero la sociedad de la libertad y de la prosperidad de todos!
06 Οκτώβρη 2011

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Χρεοκοπήστε να τελειώνουμε! Για να οικοδομήσουμε απ΄ την αρχή την κοινωνία της ελευθερίας και της ευημερίας όλων!
04 Οκτώβρη 2011

ΔΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Αλληλεγγύη σε όλους όσους διώκονται για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα!
30 Σεπτέμβρη 2011

ΜΜΕ / ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Κατάληψη στην ΝΕΤ από φοιτητές
25 Σεπτέμβρη 2011

Desobedencia social / Resistencias - Economía:
Que tengan los días de su abundancia contados
23 Σεπτέμβρη 2011

OIKONOMIA - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ:
Οι μέρες της αφθονίας τους να είναι μετρημένες!
17 Σεπτέμβρη 2011

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
ΔΕΘ: Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί!
09 Σεπτέμβρη 2011

ΧΙΛΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Το λυκόφως του τρόμου. Φοιτητές και εργαζόμενοι στους δρόμους!
02 Σεπτέμβρη 2011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΣΥΛΟΥ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Η δωρεάν παιδεία και το άσυλο καταργήθηκαν με ακροδεξιό νομο
24 Αυγούστου 2011

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Οι σφαίρες των μπάτσων ξέρουν να σημαδεύουν τις "επικίνδυνες τάξεις"
09 Αυγούστου 2011

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ / ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Εκκένωση της πλατείας Συντάγματος
30 Ιουλίου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ/ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Εισβολή εκκένωσης στην κατάληψη Σκαραμαγκά και επανακατάληψή της
29 Ιουλίου 2011

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ:
Λευτεριά στους φυλακισμένους αντιστασιακούς
21 Ιουλίου 2011

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:
Η κρατική τρομοκρατιά ξαναχτυπά
14 Ιουλίου 2011

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Να προκαλούμε συνέχεια το χάος που φοβούνται... να καταργήσουμε στην πράξη το μνημόνιο!
27 Ιουνίου 2011

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ:
Άμεση απελευθέρωση του κοινωνικού αγωνιστή Άρη Σειρηνίδη
15 Ιουνίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Η αντίσταση θα είναι συνεχής και με όλα τα μέσα, σε όλα τους τα σχέδια μέχρι την τελική ανατροπή!
14 Ιουνίου 2011

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ:
Τα δικαστικά πραξικοπήματα δεν θα περάσουν!
06 Ιουνίου 2011

KOIΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ:
Να επισπεύσουμε το τέλος τους... Για να υπάρξει μια νέα αρχή!
27 Μάη 2011

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ INDYMEDIA-KΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Το Ιndymedia δεν φιμώνεται, συνεχίζει δυναμικά και κινηματικά!
17 Μάη 2011

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ στην απεργιακή πορεία
12 Μάη 2011

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Μια μέρα δεν είναι ικανή να χωρέσει τη συσσωρευμένη οργή
10 Μάη 2011

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Ένας χρόνος οικονομική κατοχή
05 Μάη 2011

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ:
Συνεχίζεται ο αγώνας των μεταναστών απεργών πείνας
04 Μάη 2011

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2011:
Εργατική πρωτομαγιά 125 χρόνια μετά
28 Απρίλη 2011

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ:
Η αλληλεγγύη ήταν, είναι και θα είναι το όπλο όσων μάχονται για την κοινωνική απελευθέρωση.
15 Απρίλη 2011

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Γενικευμένη επίθεση του κράτους στην Κερατέα
29 Μάρτη 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ:
Άμεση απελευθέρωση του Σίμου Σεϊσίδη
28 Μάρτη 2011

ΑΦΡΙΚΗ:
Λιβύη: όχι στον πόλεμο για το πετρέλαιο
21 Μάρτη 2011

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ:
Δίκη του Άρη Σειρηνίδη: η καταστολή μας αφορά όλους!
08 Μάρτη 2011

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ:
Το κράτος νομοθετεί και καταστέλλει! Η κοινωνία αντιστέκεται και ανατρέπει...
21 Φλεβάρη 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Εκκένωση της κατάληψης ΠΙΚΠΑ στο Ηράκλειο Κρήτης
17 Φλεβάρη 2011

METAΝΑΣΤΕΣ/ΣΤΡΙΕΣ:
Σε απεργία πείνας 300 μετανάστες (44η μέρα)
17 Φλεβάρη 2011

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Κατοχική εισβολή στην Κερατέα
08 Φλεβάρη 2011

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Ο φόβος των εξουσιαστών παίρνει σάρκα και οστά!
08 Φλεβάρη 2011

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ:
Εξέγερση στην Αίγυπτο
07 Φλεβάρη 2011

INTERNATIONAL NEWS - EGYPT:
Rebellion in Egypt
04 Φλεβάρη 2011

HUNGER STRIKE OF IMMIGRANTS:
Nationwide mass hunger strike of immigrants. The Greek State threatens to violate the academic asylum!
26 Γενάρη 2011

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ:
Mαζική απεργία πείνας μεταναστών από 25 Γενάρη
25 Γενάρη 2011

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ:
Ελεύθερες μετακινήσεις για όλους, για μια ελεύθερη ζωή
21 Γενάρη 2011

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ & ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ:
Μegaλη ΞΕΦΤΙΛΑ...
18 Γενάρη 2011

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Δίκη για την υπόθεση της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς
15 Γενάρη 2011

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
Επίσκεψη του Λίμπερμαν στην Αθήνα
10 Γενάρη 2011

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Θανάσιμος τραυματισμός 7χρονης ρομά στο Μενίδι από μπάτσο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ
06 Γενάρη 2011

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Η πολιορκία και ο πόλεμος στα οδοφράγματα της Κερατέας συνεχίζεται…
19 Δεκέμβρη 2010

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Δεν ήμασταν συνέταιροι στα κέρδη σας. Δεν θα γίνουμε εξιλαστήρια θύματα στην "κρίση" σας!
13 Δεκέμβρη 2010

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Εισβολή των μπάτσων στο αναρχικό στέκι Ναδίρ στη Θεσσαλονίκη
08 Δεκέμβρη 2010

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Θα επιτρέψουμε τον εργασιακό μεσαίωνα που μας επιφυλάσσουν;
01 Δεκέμβρη 2010

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Αντικατασταλτική διαδήλωση
25 Νοέμβρη 2010

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2010:
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
17 Νοέμβρη 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ:
Ευρώπη - Ελλάδα 2010: Το μεγάλο πείραμα
15 Νοέμβρη 2010

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ:
Εμπρηστική επίθεση φασιστικής συμμορίας στο Radio Revolt
10 Νοέμβρη 2010

EΚΛΟΓΕΣ:
Δεν ψηφίζω - είμαι εργάτης
05 Νοέμβρη 2010

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Μαζικές κλήσεις και ανακρίσεις αγωνιστών
31 Οκτώβρη 2010

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ - ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Εμπρησμός στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου
26 Οκτώβρη 2010

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ:
Δολοφονία συνδικαλιστή Mariano Ferreyra
24 Οκτώβρη 2010

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ:
Οι αγώνες των μαθητών δεν ποινικοποιούνται!
20 Οκτώβρη 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ:
Ούτε Βήμα Πίσω στην τρομοκρατία του κράτους, του ΔΝΤ και των ΜΜΕ
17 Οκτώβρη 2010

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ:
Απεργιακές κινητοποιήσεις στα ΜΜΕ και Εκδοτικούς Οίκους
10 Οκτώβρη 2010

METAΝΑΣΤΕΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ:
Η φασιστική συμμορία των ΜΑΤ, με διαταγές άνωθεν, χτυπά απρόκλητα μετανάστες
09 Οκτώβρη 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Ευρώπη - Ελλάδα 2010: Το μεγάλο πείραμα
03 Οκτώβρη 2010

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ:
Εστιατόριο Banquet: Αγώνας ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία και τον εργασιακό μεσαίωνα
10 Σεπτέμβρη 2010

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1341-2010:
O αγώνας για ανθρώπινη αξιοπρέπεια συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη
09 Σεπτέμβρη 2010

ΧΙΛΗ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Τρομοϋστερία και μαζικές διώξεις αγωνιστών από το κράτος της Χιλής
27 Αυγούστου 2010

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
Γαζα, η μεγαλύτερη ανοιχτή φυλακή
14 Αυγούστου 2010

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:
Πάρνηθα: Αγώνας ενάντια στη λεηλασία του βουνού και την παρακρατική δράση
20 Ιουλίου 2010

ΦΥΛΑΚΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ:
Αλληλεγγύη στους κρατούμενους που εκδικείται η δημοκρατία
20 Ιουλίου 2010

ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:
Από τα λόγια στις πράξεις... Από το όνειρο στην πραγματικότητα
09 Ιουλίου 2010

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ:
Μισός μισθός, μισή αποζημίωση, μισή σύνταξη, ΜΙΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ!
22 Ιουνίου 2010

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές της ελευθερίας
16 Ιουνίου 2010

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
Δολοφονική επιδρομή του ισραηλινού στρατού στα πλοία της ελευθερίας για τη Γάζα
26 Μάη 2010

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ:
Εστιατόριο Banquet: Αγώνας ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία και τον εργασιακό μεσαίωνα
16 Μάη 2010

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - 3 ΝΕΚΡΟΙ:
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛHΣΤΕΣ
05 Μάη 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Ολοι στους δρόμους! Άγριες απεργίες διαρκείας!
04 Μάη 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Από τη ζητιανιά στην γενικευμένη Αυτοδιεύθυνση!
25 Απρίλη 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Ο καπιταλισμός επτώχευσεν....
23 Απρίλη 2010

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Oι εξουσιαστές είναι οι μόνοι τρομοκράτες!
13 Απρίλη 2010

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
Επίθεση σε μέλος της καμπάνιας "Ενα καράβι για τη Γάζα"
07 Απρίλη 2010

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ":
Κράτος και ΜΜΕ ασελγούν πάνω στο νεκρό 15χρονο πρόσφυγα
29 Μάρτη 2010

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ:
Μηδενική ανοχή στην κοινωνία των δωσίλογων και χαφιέδων!
26 Μάρτη 2010

ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ:
Ραντεβού στους δρόμους της οργής - Για τον σύντροφο Λάμπρο Φούντα
13 Μάρτη 2010

WORKERS' MOVEMENT - ECONOMY:
General Strike now!
12 Μάρτη 2010

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Γενική απεργία τώρα!
05 Μάρτη 2010

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:
Ο "σοσιαλισμός" ήρθε και φέρνει την βαρβαρότητα
04 Μάρτη 2010

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Άρση ασύλου για ψύλου-πρύτανη πήδημα
22 Φλεβάρη 2010

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Καταχρηστική αντί-συνδικαλιστική απόλυση στις εκδόσεις ΑΓΡΑ
21 Φλεβάρη 2010

STATE TERRORISM!:
Democracy prejails because of a finger-print on a plastic bag
09 Φλεβάρη 2010

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Η Δημοκρατία προφυλακίζει με ένα αποτύπωμα σε πλαστική σακούλα!!!
04 Φλεβάρη 2010

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ:
Οι φασίστες σηκώνουν κεφάλι; Να τους το κόψουμε!
04 Φλεβάρη 2010

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
O αποκλεισμός των ελεύθερων πολιορκημένων παλαιστινίων συνεχίζεται...
07 Γενάρη 2010

ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 2009:
Πολιτικό άσυλο και καμία δίωξη στον Τούρκο πολιτικό πρόσφυγα Ridvan Celik (Rido) Τώρα !
28 Δεκέμβρη 2009

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2009:
Μαζικές δυναμικές διαδηλώσεις η απάντηση στην τρομοϋστερία και την καταστολή
14 Δεκέμβρη 2009

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008:
Ένας χρόνος από την κρατική δολοφονία. Ο αγώνας συνεχίζεται...
03 Δεκέμβρη 2009

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Δίκη του αναρχικού Ηλία Νικολάου στις 2 Δεκέμβρη
30 Νοέμβρη 2009

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ - ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Κάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις
28 Νοέμβρη 2009

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ:
Βομβιστική επίθεση στον κοινωνικό χώρο Buena Ventura
24 Νοέμβρη 2009

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ:
Απεργία πείνας Ιρανών πολιτικών προσφύγων
20 Νοέμβρη 2009

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 2009:
Μεγάλη συμμετοχή διαδηλωτών και μεγάλη καταστολή
17 Νοέμβρη 2009

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ - ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ:
Οι παρακρατικές επιθέσεις... τον καιρό του "σοσιαλισμού"
03 Νοέμβρη 2009

STATE TERRORISM!:
The terror will not win... the road will!
25 Οκτώβρη 2009

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Δεν θα νικήσει ο τρόμος... θα νικήσει ο δρόμος!
19 Οκτώβρη 2009

ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ:
Η δημοκρατία βασανίζει και δολοφονεί!
15 Οκτώβρη 2009

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Όταν η "αντεξουσία" αναλαμβάνει την εξουσία!
10 Οκτώβρη 2009

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Επιχείρηση: Προεκλογική Τάξη και Ασφάλεια...
01 Οκτώβρη 2009

ΔΙΕΘΝΗ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Άμεση απελευθέρωση των φυλακισμένων αναρχοσυνδικαλιστών στη Σερβία
11 Σεπτέμβρη 2009

35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:
Η ΕΛ.ΑΣ σε ρόλο νέας "ζαρντινιέρας"
08 Σεπτέμβρη 2009

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 74η Δ.Ε.Θ.:
Πορείες για τα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ.
03 Σεπτέμβρη 2009

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 2008:
Άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωση του απεργού πείνας Θ. Ηλιόπουλου
25 Αυγούστου 2009

ΦΩΤΙΕΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2009:
Της φύσης η λεηλασία συνεχίζεται στη βορειοανατολική αττική
23 Αυγούστου 2009

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 2008:
Άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωση του απεργού πείνας Θ. Ηλιόπουλου
08 Αυγούστου 2009

STATE SUPRESSION - ALEXANDROS GREGOROPOULOS:
Free hunger-striker Thodoris Hliopoulos right now!
07 Αυγούστου 2009

STATE SUPRESSION - SQUATS AUTONOMUS SPACES:
The thugs of the state hit again. Attacks in squats and self-managed spaces.
05 Αυγούστου 2009

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Το παρακράτος ξαναχτυπά. Επιθέσεις σε καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους
27 Ιουλίου 2009

SOLIDARITY TO THE REFUGEES:
Against concentration camps and pogroms.
17 Ιουλίου 2009

INDYMEDIA:
Greek government attaks indymedia!
16 Ιουλίου 2009

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ INDYMEDIA-KΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Κάτω τα ξερά σας από τα Indymedia!
13 Ιουλίου 2009

KΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ:
Άγρια καταστολή δέχονται οι μετανάστες-τριες
12 Ιουλίου 2009

ΚΡΑΤΟΣ + ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ= LOVE FOR EVER:
Οι μάσκες έπεσαν ξανά...
09 Ιουλίου 2009

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ/ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Στο κόσμο των αφεντικών είμαστε όλοι ξένοι...
05 Ιουλίου 2009

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Η υπόθεση της Κούνεβα στο αρχείο;
28 Ιουνίου 2009

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Επίθεση κατασταλτικών δυνάμεων στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων
19 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΟΑΣΕ:
Στην Ευρώπη - Φρούριο είμαστε όλοι Ξένοι
17 Ιουνίου 2009

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Απεργία Πείνας και Δίψας ο Νίκος Κουνταρδάς απαιτώντας την ελευθερία του
17 Ιουνίου 2009

Anarchist on Hunger and Thirst Strike:
Hunger and Thirst strike of Nikos Kundardas
23 Μάη 2009

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Συλλήψεις στην Ξάνθη. Σε απεργία ο πείνας και δίψας ο Νίκος Κουνταρδάς
19 Μάη 2009

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ:
Φασίστες, παρακρατικοί: πίσω στις τρύπες σας!
08 Μάη 2009

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2009:
1η Μάη: Απεργία! Να γίνουμε η κρίση τους!
30 Απρίλη 2009

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ - ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Κάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις & τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους
28 Απρίλη 2009

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Καταπάτηση του ασύλου από μηχανοκίνητες κατασταλτικές δυνάμεις
27 Απρίλη 2009

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΣΤΡΙΕΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Δολοφονική επίθεση λιμενικών σε πρόσφυγα
23 Απρίλη 2009

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ABEL PAZ:
Σύντροφε, η θύμησή σου θα είναι έμπνευση και νοσταλγία...
14 Απρίλη 2009

ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 2008:
Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αγωνιστές
10 Απρίλη 2009

STOP NATO:
διαδηλώσεις στο Στρασβούργο ενάντια στην σύνοδο του ΝΑΤΟ
04 Απρίλη 2009

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ G20:
Άλλος ένας νεκρός στον βωμό της ασφάλειας και της προστασίας της κυριαρχίας
01 Απρίλη 2009

ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 2008:
Oταν το κράτος επιτίθεται...
01 Απρίλη 2009

ΦΥΛΑΚΕΣ:
Φασιστική επίθεση και θάνατος κρατούμενης στις φυλακές
18 Μάρτη 2009

ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 2008:
Η εξέγερση δεν φυλακίζεται!
12 Μάρτη 2009

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΠΟΛΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Αυτοοργάνωση: από τη θεωρία στην πράξη
08 Μάρτη 2009

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ:
Παρακράτος εν δράσει: Επίθεση στο Στέκι Μεταναστών
25 Φλεβάρη 2009

FUNCTIONING AND DYNAMICS OF INDYMEDIA - STATE SUPRESSION:
The distribution of ideas...Can't be strangled! Can't be repressed!
03 Φλεβάρη 2009

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ INDYMEDIA-KΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών... Δεν φιμώνεται! Δεν καταστέλεται!
02 Φλεβάρη 2009

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΠΟΛΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Τα πάρκα δεν είναι για πάρκινγκ και μπετά!
27 Γενάρη 2009

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ:
Τίποτε δεν τέλειωσε... Όλα συνεχίζονται!
23 Γενάρη 2009

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Η χούντα δεν τελείωσε το ΄73...
10 Γενάρη 2009

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Επίθεση με οξύ σε συνδικαλίστρια
03 Γενάρη 2009

PALESTINE:
Israel proceeds to a massive massacre in Gaza
02 Γενάρη 2009

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
Σε μαζική σφαγή στη Γάζα επιδίδεται το Ισραήλ
31 Δεκέμβρη 2008

ATHENS:
15-year-old shot dead by policeman. Actions all over Greece
09 Δεκέμβρη 2008

ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ:
Εν ψυχρώ δολοφονία 15χρονου από σφαίρα μπάτσου στο κέντρο της Αθήνας
06 Δεκέμβρη 2008

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΣΤΡΙΕΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ:
Αλληλεγγύη στην Απεργία Πείνας των Μεταναστών.
25 Νοέμβρη 2008

HUNGER STRIKE AT THE GREEK PRISONS:
Hunger strike
19 Νοέμβρη 2008

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ:
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ '73-'08: 35 χρόνια αγώνας χωρίς δικαίωση
16 Νοέμβρη 2008

ΦΥΛΑΚΕΣ- ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ:
Μαζική Απεργία Πείνας στις ελληνικές φυλακές-Νταχάου
03 Νοέμβρη 2008

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Νέα κρατική δολοφονία μετανάστη
27 Οκτώβρη 2008

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΑΝΑΡΧΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ:
Διεθνής συνάντηση συντονισμού αναρχοσυνδικαλιστικών ομοσπονδιών
22 Οκτώβρη 2008

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ / ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Συνεχίζεται η αντίσταση των κατοίκων στους ΧΥΤΑ
17 Οκτώβρη 2008

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Ο πόλεμος της Ευρώπης σε μετανάστες και πρόσφυγες
12 Οκτώβρη 2008

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:
Ελεύθερος μετά από 11 μήνες κράτησης ο Βαγγέλης Μποτζατζής
09 Οκτώβρη 2008

MΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:
Οι Μαθητές δείχνουν το δρόμο.
04 Οκτώβρη 2008

ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΒΟΛΙΒΙΑ:
Ο αγώνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια κορυφώνεται στον Αμερικάνικο νότο
27 Σεπτέμβρη 2008

ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ:
Kαμία δίωξη στους αντιρρησίες συνείδησης!
19 Σεπτέμβρη 2008

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Το ρατσιστικό κράτος ξαναχτυπά στην Πάτρα
15 Σεπτέμβρη 2008

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:
Πρόβα άσκησης εξουσίας και καλλιέργειας ψευδών προσδοκιών.
04 Σεπτέμβρη 2008

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
Αποστολή στην πολιορκημένη Γάζα
01 Σεπτέμβρη 2008

MΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Απάνθρωπη μεταγωγή μεταναστών στη Λάρισα
29 Αυγούστου 2008

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Κατάληψη Ευαγγελισμού: ΔΕΝ καταστέλλεται, ΔΕΝ εκκενώνεται, ΔΕΝ παραδίνεται!
26 Ιουλίου 2008

ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ:
Μαζική δολοφονία εργατών στο Πέραμα
25 Ιουλίου 2008

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ:
Κάν΄ το κι εσύ... Μπορείς!
23 Ιουλίου 2008

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΣΩΝ:
Μεγάλη φωτιά στην Βαρυμπόμπη
23 Ιουλίου 2008

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Στο δρόμο για την ελευθερία, κανείς αιχμάλωτος του κοινωνικού πολέμου δεν θα είναι μόνος του...
02 Ιουλίου 2008

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ - ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Φασιστική επίθεση σε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο
01 Ιουλίου 2008

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ:
Πάρνηθα: Ένας χρόνος μετά
26 Ιουνίου 2008

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ:
Μεγάλη φωτιά στον Υμηττό
25 Ιουνίου 2008

EKΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Αλληλεγγύη σε όλους τους διωκόμενους των Φοιτητικών Κινητοποιήσεων
23 Ιουνίου 2008

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ:
Η βρώμικη ιστορία των "πιο" βρώμικων XYTA
10 Ιουνίου 2008

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:
Κρατική δολοφονία στην Κέρκυρα
02 Ιουνίου 2008

ΔΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2003:
Αλληλεγγύη στους διωκόμενους της Θεσσαλονίκης 2003
29 Μάη 2008

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Μέχρι να ξανασυναντηθούμε στο δρόμο με τους φυλακισμένους κανείς μας δεν είναι ελεύθερος
28 Μάη 2008

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ - ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Οι επιθέσεις κράτους και παρακρατικών δεν μας τρομοκρατούν!
19 Μάη 2008

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2008:
1η Μάη: Απεργία! Αγώνας ενάντια στη μισθωτή σκλαβιά
01 Μάη 2008

Larissa, Central Greece: IKA squat evicted and demolished:
Heavy police forces raided the recently squatted building of IKA
25 Απρίλη 2008

Workers on the strawberry crops violently repressed by the land-owners:
One of the first immigrants' strike in Greece against the humiliating salaries and the bad living conditions
25 Απρίλη 2008

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Εκκένωση και γκρέμισμα της κατάληψη ΙΚΑ στη Λάρισα
23 Απρίλη 2008

ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ: ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ:
Τα ντόπια αφεντικά γης ξυλοκοπούν και εκβιάζουν εξεγερμένους μετανάστες εργάτες στις φράουλες
20 Απρίλη 2008

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ - ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Ημέρες αυτοοργανωμένης δράσης για καταλήψεις και αυτόνομους χώρους
10 Απρίλη 2008

Κρατική Καταστολή - Κοινωνικές Αντιστάσεις:
Καμία αυταπάτη για τη δημοκρατία τους
09 Απρίλη 2008

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ: Ενάντια στη σύνοδο του ΝΑΤΟ:
Βίαιη εισβολή στο κέντρο των διαδηλωτών με συλλήψεις
03 Απρίλη 2008

ATHENS:
Prapopoulou squat burned in arson attack!
28 Μάρτη 2008

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:
Παρακολουθήσεις, καταστολή, αστυνομία και χρυσή αυγή...
25 Μάρτη 2008

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ - ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Παρακρατική εμπρηστική επίθεση στην κατάληψη Πραποπούλου!
25 Μάρτη 2008

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ:
Από το μνημόσυνο στη νίκη... από την ανάθεση στην αυτοοργάνωση
20 Μάρτη 2008

GREECE: Fight against the reform of the social insurance:
The state and your boss remind you: "Working makes you free" ("arbeit macht frei")
19 Μάρτη 2008

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ:
Το Κράτος και τ' Αφεντικά σας υπενθυμίζουν: "Η Εργασία Απελευθερώνει" ("arbeit macht frei")
17 Μάρτη 2008

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ:
ΑΣΦΑΛΙΣΤ(Ρ)ΙΚΟ? ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! (δε ζούμε για να δουλεύουμε)
06 Μάρτη 2008

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:
Δεν μας φιμώνετε... δεν μας υποτάσσετε!
02 Μάρτη 2008

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:
Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών δεν θα φιμωθεί!
26 Φλεβάρη 2008

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ:
Eνάντια στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία
22 Φλεβάρη 2008

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ:
Δε θα δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε...
14 Φλεβάρη 2008

ΕΡΓΑΤΙΚΟ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ:
Αγώνας και κλιμάκωση μέχρι τέλους
13 Φλεβάρη 2008

Co-operation of Neo-nazis and Police against the antifascist demonstration:
Police and neonazis heavily attack and injure antifascists; Neonazi demo cancelled
04 Φλεβάρη 2008

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ:
ΜΑΤ, φασίστες, νεοναζί. Όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.
03 Φλεβάρη 2008

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ:
Φασίστες, παρακρατικοί: πίσω στις τρύπες σας!
02 Φλεβάρη 2008

ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:
Αντίσταση στον ολοκληρωτισμό και την κυριαρχία της μετάλλαξης
01 Φλεβάρη 2008

KΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Καταστολή, απαγωγές, τρομοκρατία... από τις ένοπλες συμμορίες του κράτους
27 Γενάρη 2008

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ:
Αντισταθείτε τους κάνει να ανησυχούν
26 Γενάρη 2008

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ - ΧΙΛΗ:
Υποχρεωτική σίτιση για την Patricia Troncoso μετά από 103 ημέρες απεργία πείνας
23 Γενάρη 2008

ΠΟΓΚΡΟΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΩΝ:
Κάτω τα ξερά σας από τους μετανάστες
22 Γενάρη 2008

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΕΣ...:
Οι φυλακισμένοι δεν είναι μόνοι τους!
16 Γενάρη 2008

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ:
Επίθεση φασιστών σε μετανάστες, και μπάτσων σε αλληλέγγυους
14 Γενάρη 2008

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Δεν μας έφταναν οι φασίστες... έχουμε και τους "δημοκράτες"
08 Γενάρη 2008

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Επιθέσεις σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους
06 Γενάρη 2008

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΜΤΑΚΟΣ:
Σύντροφε μπαρμπα-Γιάννη ΑΝΤΙΟ...
05 Γενάρη 2008

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ:
Επίθεση στα γραφεία εργατικών σωματείων
31 Δεκέμβρη 2007

EΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ - ΣΤΕΚΙΑ:
Και νέα απόπειρα εμπρησμού του Θερσίτη
24 Δεκέμβρη 2007

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ INDYMEDIA:
Λειτουργικές αναζητήσεις...
20 Δεκέμβρη 2007

ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ:
Οι φύλακες της έννομης τάξης, χαϊδεύουν τους συναδέλφους τους βασανιστές
14 Δεκέμβρη 2007

ΕΡΓΑΤΙΚΟ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ:
Κάτω τα ξερά σας από τα Ταμεία
13 Δεκέμβρη 2007

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ:
Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες
11 Δεκέμβρη 2007

ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ:
Μέτωπο αντίστασης στην επέλαση αντιεργατικών νόμων
02 Δεκέμβρη 2007

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ INDYMEDIA ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ:
Το indymedia Πάτρας ξεκινά τη λειτουργία του!
30 Νοέμβρη 2007

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ:
Τα κελιά δεν θα φιμώσουν την αλήθεια
23 Νοέμβρη 2007

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:
Η δημοκρατία τους, είναι πάνω από τους νόμους τους
20 Νοέμβρη 2007

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Μαθητές και φοιτητές ξανά στους δρόμους
18 Νοέμβρη 2007

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2007:
Το εξεγερτικό πνεύμα παραμένει ζωντανό
15 Νοέμβρη 2007

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ;:
Να τους το κόψουμε!
12 Νοέμβρη 2007

ΦΥΛΑΚΕΣ:
4 Νοέμβρη: Ημέρα δράσης ενάντια στις φυλακές
25 Οκτώβρη 2007

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Επέλαση "ανάπτυξης"...
16 Οκτώβρη 2007

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Ο νόμος-πλαίσιο σε εφαρμογή
15 Οκτώβρη 2007

ΑΣΙΑ / ΒΙΡΜΑΝΙΑ:
Αιματηρές συγκρούσεις στη Βιρμανία
01 Οκτώβρη 2007

ΦΥΛΑΚΕΣ:
Τρομοκρατία στις φυλακές
29 Σεπτέμβρη 2007

ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ:
Τα ΜΑΤ προστατεύουν την καρκινογόνα ακτινοβολία της Wind.
21 Σεπτέμβρη 2007

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ:
Nα, ποιοι είναι οι εμπρηστές...
13 Σεπτέμβρη 2007

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 72η Δ.Ε.Θ.:
Πορείες για τα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ.
06 Σεπτέμβρη 2007

The country is on fire:
Statists, capitalists, murderers!
26 Αυγούστου 2007

ΟΛΟΜΑΥΡΗ ΧΩΡΑ:
Kράτος και κεφάλαιο δολοφονούν
26 Αυγούστου 2007

Nigerian immigrant dead, after being chased by policemen:
Violent protests by fellow countrymen and antiracists in solidarity.
21 Αυγούστου 2007

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Θάνατος 25χρονου μετανάστη
19 Αυγούστου 2007

ENVIRONMENT & STATE REPRESSION:
State Repression in the beaches!
14 Αυγούστου 2007

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Η Καταστολή πάει Παραλία!
14 Αυγούστου 2007

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Επίδειξη εξουσίας στους υποστηρικτές του Δρυμού της Πάρνηθας
31 Ιουλίου 2007

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Μεγάλη επιτυχία του κρατικού μηχανισμού. Μετά τον αφανισμό του δάσους της Πάρνηθας..."σώζει" το καζίνο για 2η φορά σε ένα μήνα
29 Ιουλίου 2007

ENVIRONMENT:
Parnitha, a crime in process..
29 Ιουλίου 2007

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:
Πάρνηθα... ένα έγκλημα σε εξέλιξη
25 Ιουλίου 2007

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:
Αναλώσιμη γη, στο βωμό του κέρδους...
18 Ιουλίου 2007

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Εργατικά "ατυχήματα"
16 Ιουλίου 2007

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
Εργασιακός "Καύσωνας" 2007
13 Ιουλίου 2007

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:
Οργή και θλίψη...
13 Ιουλίου 2007

EΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ - ΣΤΕΚΙΑ:
Εμπρηστική επίθεση στον Θερσίτη
09 Ιουλίου 2007

Forests destroyed all over Greece.:
Huge environmental disaster, irresponsibility of the authorities
05 Ιουλίου 2007

Terrible imprisonment conditions:
Short protest took place on Diavata prison
27 Ιουνίου 2007

AΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ:
Νέα "μεμονωμένα" περιστατικά αστυνομικής βίας
27 Ιουνίου 2007

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ:
Ασφυκτικές συνθήκες εγκλεισμού στις φυλακές της χώρας
26 Ιουνίου 2007

Greek Police Violence:
Photo of an arrestee mercilessly beaten up by the police
19 Ιουνίου 2007

ATHENS: POLICE TORTURERS CAUGHT ON VIDEO:
Here's how the greek "democratic" police tortures detainees
16 Ιουνίου 2007

AΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ:
Τα βασανιστήρια της "δημοκρατικής" αστυνομίας...
15 Ιουνίου 2007

State repression:
Arrest of three young persons, under heavy police brutality
13 Ιουνίου 2007

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:
Ώρα Μηδέν ή μήπως Ώρα για Δράση?
13 Ιουνίου 2007

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:
"η δημοκρατία ΔΕΝ εκδικείται"?
13 Ιουνίου 2007

GLOBAL MOBILISATIONS G8:
Heading for Rostock
05 Ιουνίου 2007

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ G8:
Με όλα τα μέσα προς το Rostock...
01 Ιουνίου 2007

G8 - Γερμανια:
Στο δρόμο για το Heiligendamm
31 Μάη 2007

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Εκκένωση της κατάληψης Μυλλέρου και Γερμανικού
29 Μάη 2007

ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΧΩΝ:
η ΕΛ.ΑΣ σκηνοθετεί, τα Κανάλια δικάζουν, ο Υπουργός εκδικείται
11 Μάη 2007

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ:
Επιδρομές της αστυνομίας εναντίον της κινητοποιήσης για τη G8 στη Γερμανία
10 Μάη 2007

Police pogrom and random arrests in Thessaloniki.:
Student facing multiple felony charges from nothing
06 Μάη 2007

1η ΜΑΗ 2007:
1η Μάη - Απεργία!
30 Απρίλη 2007

ΦΥΛΑΚΕΣ:
Εξέγερσεις και στάσεις σε Φυλακές
28 Απρίλη 2007

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων, της αλληλεγγύης και των πολιτικών ιδεών
26 Απρίλη 2007

PRISONS:
Prisoner revolt ends, solidarity actions continue
24 Απρίλη 2007

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ:
Προσοχή! Η παραμονή σε αστυνομικά τμήματα της ΕΛ.ΑΣ σκοτώνει
19 Απρίλη 2007

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ - G8:
Στο δρόμο για το Heiligendamm (1-8 Ιούνη)
19 Απρίλη 2007

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ":
Φοιτητικές κινητοποιήσεις
13 Απρίλη 2007

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ:
οι αθώες σφαίρες της ΕΛ.ΑΣ.
29 Μάρτη 2007

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ":
"ή θα νικήσει ο τρόμος, ή θα νικήσει ο δρόμος..."
18 Μάρτη 2007

ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ-ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ-ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ:
Έξι αυτοκτονίες στρατιωτών από την αρχή του χρόνου
17 Μάρτη 2007

Greece: Massive demonstrations of the entire student community:
Protests evolved peacefully, as faculty occupations carry on
16 Μάρτη 2007

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ":
Στις μέρες της δημοκρατίας τους... ΜΑΤοκυλούν διαδηλώσεις, τα ΜΜΕ σιγοντάρουν
13 Μάρτη 2007

KΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ:
Κατεδαφίστηκε η κατάληψη Ungdomshuset στην Κοπεγχάγη
13 Μάρτη 2007

GREECE: Ongoing repression against students, but the struggle continues!:
Arrestee Solidarity actions are once again attacked by the police
13 Μάρτη 2007

62 arrestees and political orders for heavie penalties:
the student uprising is still fighting all aroung Greece
10 Μάρτη 2007

Heavy repression in Greece, following the voting of the new legislation for the universities:
35.000 people were brutally attacked with rubber bullets and tear gas
09 Μάρτη 2007

"ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ":
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις
08 Μάρτη 2007

"ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ":
Καταπάτηση του Ασύλου
27 Φλεβάρη 2007

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:
Εκατοντάδες καταλήψεις και πορείες ενάντια στην εκπαιδευτική "μεταρρύθμιση"
26 Φλεβάρη 2007

Athens: 25,000 students march against education reforms:
Demonstration brutally attacked by police
23 Φλεβάρη 2007

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΙNDYMEDIA:
Aλλαγές για την καλύτερη λειτουργία του athens.indymedia
15 Φλεβάρη 2007

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Eλεύθεροι και οι 3 προφυλακισμένοι
06 Φλεβάρη 2007

The two anarchist hunger strikers are being released:
After 70 days of hunger strike, for being detained awaiting trial
06 Φλεβάρη 2007

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 16:
Πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα
24 Γενάρη 2007

ATHENS, GREECE: STATE REPRESSION:
2 anarchists on hunger strike have been released (Tarasio Zadarozni & Gerasimos Kyriakopoulos )
18 Γενάρη 2007

ΑΡΘΡΟ 16/ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ:
Eνάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16
17 Γενάρη 2007

Against the Revisal of the Constitution Article 16:
Demonstrations to defend the state monopoly on the Universities
17 Γενάρη 2007

Photo from Athens IMC makes fool of the counter-terrorist police:
Police considered an older wikipedia photo as connected to the US Embassy attack
15 Γενάρη 2007

ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ/ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Τρομολαγνεία, καταστολή & παραπληροφόρηση
15 Γενάρη 2007

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Η δίκη των 3 που κατηγορούνταν για τις ασπίδες
06 Γενάρη 2007

ΜΕΞΙΚΟ/ΖΑPATISTAS:
Συνάντηση των Λαών των Ζαπατίστας με τους Λαούς του Κόσμου
02 Γενάρη 2007

ΜΕΞΙΚΟ/ΟΑΧΑCA:
Η Οαχάκα αντιστέκεται...
22 Δεκέμβρη 2006

Actions for solidarity to the immigrants:
Immigrant found dead after being detained in a police department
08 Δεκέμβρη 2006

Solidarity to the GreenScare activists from Greece.:
Solidarity events held in Athens and Thessaloniki
08 Δεκέμβρη 2006

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΣΤΡΙΕΣ:
Δράσεις αλληλεγγύης στους μετανάστες
05 Δεκέμβρη 2006

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΙΑ:
Η απάντηση θα δοθεί στους δρόμους

28 Νοέμβρη 2006

GREECE: POLICE BRUTALITY:
24 year old student severly beaten by policemen, in Thessaloniki
22 Νοέμβρη 2006

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ:
Άγριος ξυλοδαρμός φοιτητή στη Θεσσαλονίκη
22 Νοέμβρη 2006

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2006:
ΜΜΕ και κατασταλτικές δυνάμεις αμαυρώνουν την πορεία του Πολυτεχνείου
21 Νοέμβρη 2006

GREECE, 17N DEMONSTRATION:
Demonstration commemorating 1973 student uprising is brutally attacked by police
20 Νοέμβρη 2006

ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ:
Συγχαρητήρια στους πραίτορες!
18 Νοέμβρη 2006

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ / ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ:
Όργιο φημών, παραπληροφόρησης και καταστολής
15 Νοέμβρη 2006

Greek Blog admin imprisoned for aggregating satyric posts:
Freedom of internet
29 Οκτώβρη 2006

HIGH SCHOOL OCCUPATIONS:
High School and University Occupations lead the struggle!
28 Οκτώβρη 2006

"GREEN SCARE":
7 Δεκέμβρη, ημέρα αλληλεγγύης με τα θύματα του Green Scare στις ΗΠΑ
27 Οκτώβρη 2006

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ:
Mαθητικές - Φοιτητικές καταλήψεις ανοίγουν δρόμους αγώνα
27 Οκτώβρη 2006

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΕΓΗΣ:
Βίαιη εκκένωση της κατάληψης στέγης Santa Barbara
25 Οκτώβρη 2006

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ 2006:
Απόπειρα ποινικοποίησης της ελεύθερης διακίνησης ιδεών
25 Οκτώβρη 2006

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ:
Φέτος, το μάθημα αρχίζει με Α-περγία
10 Οκτώβρη 2006

Η ΕΛ.ΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ:
Ελλάς, Ελλήνων Φακελωμένων
09 Οκτώβρη 2006

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ:
Κέντρο Πληροφόρησης ενάντια στη φίμωση και την εκδικητικότητα της "Δημοκρατίας"
09 Οκτώβρη 2006

ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ:
21 χρόνια στους φασίστες Ανδρουτσόπουλο (Περίανδρο), και Ρουμελιώτη (Πόρκυ)
24 Σεπτέμβρη 2006

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ:
Tο κράτος δολοφονεί, οι παρίες αντιστέκονται
18 Σεπτέμβρη 2006

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 71η ΔΕΘ:
Διαδηλώσεις για τα Εγκαίνια της ΔΕΘ
10 Σεπτέμβρη 2006

ΜΕΞΙΚΟ / OAXACA:
Λαϊκή εξέγερση στην Oaxaca
29 Αυγούστου 2006

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ/ΛΪΒΑΝΟΣ:
Oι Ισραηλινοί δολοφονούν σε Λίβανο & Παλαιστίνη
08 Ιουλίου 2006

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:
Συνελεύσεις και Καταλήψεις στις Σχολές
16 Ιουνίου 2006

MASSIVE MOBILISATIONS FROM STUDENTS:
Greek Students Occupy Their Universities
14 Ιουνίου 2006

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
3 οι προφυλακισμένοι από την πορεία στις 6 Μάη
31 Μάη 2006

ΦΥΛΑΚΕΣ:
55η μέρα απεργία πείνας ο Παναγιώτης Γεωργιάδης
30 Μάη 2006

ΜΕΞΙΚΟ:
Άγριες συγκρούσεις στο San Salvador Atenco
12 Μάη 2006

FORUM OF THE MOVEMENTS:
Exchange of ideas and experience
04 Μάη 2006

ΦΟΡΟΥΜ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ:
Ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών
04 Μάη 2006

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ:
Το αθηναϊκό indymedia αλλάζει κώδικα
03 Μάη 2006

ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ:
Οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες
21 Απρίλη 2005

ΖΩΗ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ:
Αυτοκτονίες και θάνατοι κρατουμένων από ναρκωτικά
18 Απρίλη 2005

ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ:
Σημερα, αύριο και κάθε μέρα...
30 Μάρτη 2005

ACTION FOR MIGRANT RIGHTS:
Today, Tomorrow and every day...
29 Μάρτη 2005

TOXIC AND NUCLEAR WASTE:
World South: the dump of the industrially developed countries
27 Μάρτη 2005

CCTV:
CCTV cameras all around us (but some destroyed)
27 Μάρτη 2005

ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ:
Παντού κάμερες (ορισμένες καμένες!!)
27 Μάρτη 2005

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ε.Λ.Α.» - Νο2:
Μια παλιά φάρσα επαναλαμβάνεται
24 Μάρτη 2005

ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ:
Παγκόσμιος Νότος: Σκουπιδότοπος των βιομηχανικά ανεπτυγμένων χωρών
23 Μάρτη 2005

ANTIWAR DEMONSTRATIONS:
2 years after the invasion in Iraq
18 Μάρτη 2005

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Δύο χρόνια από την εισβολή στο Ιράκ
18 Μάρτη 2005

DEMONSTRATIONS - STRIKE:
Thousands of people demonstrated in Athens center
18 Μάρτη 2005

ΠΟΡΕΙΕΣ - ΑΠΕΡΓΙΑ:
Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας
17 Μάρτη 2005

ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ:
Η πικρή γεύση των πορτοκαλιών
16 Μάρτη 2005

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΥΔΗ:
«Όλα για όλους, τίποτα για μας»
14 Μάρτη 2005

ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ:
Εκεί που ανθεί η έννομη παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων
03 Μάρτη 2005

ΟΙ CABALLEROS ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...:
... αυτή τη φορά για να διαδηλώσουν
28 Φλεβάρη 2005

YANNIS BOUKETSIDIS:
Farewell to a comrade
19 Φλεβάρη 2005

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΚΕΤΣΙΔΗΣ:
Αντίο στο σύντροφο
18 Φλεβάρη 2005

BRAZIL:
Violent Eviction In Goiania, Brazil
16 Φλεβάρη 2005

ΒΡΑΖΙΛΙΑ:
Βίαιη εκδίωξη κατάληψης στην Goiania της Βραζιλίας
16 Φλεβάρη 2005

DIRTY WORKS EL.AS.:
Police "experts" arrest web artist
16 Φλεβάρη 2005

DIRTYWORKS EL.AS.:
Οι "ειδικοί" της ΕΛ.ΑΣ. φυλακίζουν διαδικτυακό καλλιτέχνη
16 Φλεβάρη 2005

SERRES, FEBRUARY 16TH:
Anarchist P. Georgiadis is on trial
16 Φλεβάρη 2005

16 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ:
Σε δίκη ο Π. Γεωργιάδης
16 Φλεβάρη 2005

MEDIEVAL-TYPE EDUCATION:
Regressionary educational material distributed in schools!
11 Φλεβάρη 2005

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Σκοταδιστικό CD στα σχολεία
11 Φλεβάρη 2005

IRAQ:
Forced elections
27 Γενάρη 2005

ΙΡΑΚ, 30/1/2005:
Εκλογές με το ζόρι
27 Γενάρη 2005

ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ:
Οι εργάτες της "Καπνική Μιχαηλίδη" εντείνουν τον αγώνα τους
26 Γενάρη 2005

KSANTHI: WORKERS STRUGGLE:
The workers of "Kapniki Michailidi" intensify their struggle
26 Γενάρη 2005

INSTITUTIONALISED HOMOPHOBIA IN GREECE:
New homophobic attack by the National Council for Radio and Television (ESR)
21 Γενάρη 2005

MIGRANTS TORTURED:
Two cops charged, the rest get away with it!
17 Γενάρη 2005

ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ:
Παραπομπή δύο αστυνομικών και συγκάλυψη των υπολοίπων
17 Γενάρη 2005

CONSCIENTIOUS OBJECTORS:
Yorgos Monastiriotis arrested
16 Γενάρη 2005

ΑΝΤΙΡΡΗΣH ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ:
Συνελήφθη ο Γιώργος Μοναστηριώτης
16 Γενάρη 2005

PALESTINE: ELECTIONS:
January in Palestine
15 Γενάρη 2005

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
Εκλογές μετ' εμποδίων
15 Γενάρη 2005

THESALONIKI EU SUMMIT JUNE 2003:
The first six demonstrators are on trial
12 Γενάρη 2005

ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ:
Η αστυνομία σας μιλάει μέσα από τα Μ.Μ.Ε.
05 Γενάρη 2005

ΕΡΓΑΤΙΚΟ "ΑΤΥΧΗΜΑ":
15χρονος εργάτης καταπλακώθηκε απο κλαρκ
31 Δεκέμβρη 2004

ACTIVIST GETS DEPORTED FROM ISRAEL:
The crime of filming repression in Palestine
28 Δεκέμβρη 2004

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑΣ:
Έγκλημα: η καταγραφή της καταστολής στην Παλαιστίνη
26 Δεκέμβρη 2004

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ:
Βασανισμοί και ξυλοδαρμοί προσφύγων
24 Δεκέμβρη 2004

GREECE - CONSCIENTIOUS OBJECTOR CONVICTED:
Conscientious objector Lazaros Petromelidis convicted to exterminating sentence
23 Δεκέμβρη 2004

ΠΑΤΡΑ:
Αθωώθηκε ο "μπάτσος-βιαστής της Ηλείας"
23 Δεκέμβρη 2004

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ:
Παρεμβολές στον 98 FM
21 Δεκέμβρη 2004

ΑΝΤΙΡΡΗΣH ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ:
Eξοντωτική ποινή στον αντιρρησία συνείδησης Λάζαρο Πετρομελίδη
20 Δεκέμβρη 2004

ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ:
Οι φασίστες δολοφονούν...
20 Δεκέμβρη 2004

ΙΡΑΚ, ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ:
Κατοχή και αντίσταση
19 Δεκέμβρη 2004

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ NO BORDER:
Να σπάσουμε το φόβο, να σπάσουμε τα σύνορα
17 Δεκέμβρη 2004

ΑΡΠΑΓΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
Mε πρόφαση ότι «πήγαινε σε διαδηλώσεις»
06 Δεκέμβρη 2004

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ:
Φασιστικές επιθέσεις και προκλήσεις
30 Νοέμβρη 2004

ΣΑΝΤΙΑΓΟ, ΧΙΛΗ:
Μαζικές διαδηλώσεις ενάντια στη σύνοδο του ΑPEC
19 Νοέμβρη 2004

ΙΡΑΚ - ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
Δυο λαοί που ματώνουν
12 Νοέμβρη 2004

ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ...:
Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Αλέξ. Γιωτόπουλος
11 Νοέμβρη 2004

Ο ΤΑΪΛΑΝ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ - ΠΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ:
Απειλείται με έκδοση στη Γερμανία
09 Νοέμβρη 2004

ΤΡΙΚΟΛΑΝ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ:
Υπό Κατάληψη
01 Νοέμβρη 2004

ΦΥΛΑΚΕΣ:
Μαζική απεργία πείνας στις φυλακές
26 Οκτώβρη 2004

ΛΟΝΔΙΝΟ:
To 3o Ε.Κ.Φ. και οι αντιδράσεις
21 Οκτώβρη 2004

ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ:
Πολιτικοί κρατούμενοι σε Απεργία Πείνας
17 Οκτώβρη 2004

ΕΠΙΘΕΣΗ FBI:
Ανακοίνωση της Διαχειριστικής Ομάδας του Indymedia Αθήνας
13 Οκτώβρη 2004

GREECE: STATE VINDICTIVENESS:
Hunger strikes ended
12 Οκτώβρη 2004

ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣH Ε.Λ.Α.: Η ΑΠΟΦΑΣΗ:
Kαταδίκες ...ελέω Κυριακίδου και Στάζι
11 Οκτώβρη 2004

IMC UNDER ATTACK:
Italy and Switzerland Requested Indymedia's Server Seizure
11 Οκτώβρη 2004

IMC UNDER ATTACK:
FBI Seizes IMC Servers in the UK
11 Οκτώβρη 2004

INDYMEDIA:
Κατάσχεση διακομιστή από το FBI
08 Οκτώβρη 2004

WHITE CELLS:
The pollitical prisoners are on a hunger strike
01 Οκτώβρη 2004

ΑΝΤΙΡΡΗΣH ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ:
Αρνήθηκε να συμμετάσχει στον πόλεμο του Ιράκ και φυλακίστηκε
30 Σεπτέμβρη 2004

CONSCIENTIOUS OBJECTION:
Professional soldier says no to war
28 Σεπτέμβρη 2004

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ:
Η "ελληνική ψυχή" έβγαλε μαχαίρι
17 Σεπτέμβρη 2004

Conscientious objector imprisoned:
Sentenced to 3.5 years for refusing to go to Iraq
16 Σεπτέμβρη 2004

NATIONALISTIC VIOLENCE:
Greek racists attack immigrants
08 Σεπτέμβρη 2004

NEA YOΡKH:
Οι διαδηλωτές λένε «όχι» στον Μπους
02 Σεπτέμβρη 2004

ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΟΛΗ:
Ολα έτοιμα. Oλοι ντοπαρισμένοι!
29 Αυγούστου 2004

POWELL'S VISIT:
Powell not welcomed in Athens
28 Αυγούστου 2004

THESE GAMES AREN'T OURS:
Behind the olympic spectacle
11 Αυγούστου 2004

ACTIONS AGAINST ATHENS 2004:
30 years of "democracy" and what have we got? cameras, informers and the olympic games!
11 Αυγούστου 2004

ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ:
30 χρόνια δημοκρατίας και τι κερδίσαμε; Κάμερες, χαφιέδες και μιαν Ολυμπιάδα!
10 Αυγούστου 2004

ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ:
Εκδηλώσεις ενάντια στην Ολυμπιάδα
24 Ιουλίου 2004

ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑΤΟ:
Διαδηλώσεις ενάντια στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Ιστανμπούλ
29 Ιουνίου 2004

ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ:
Gay and Lesbian Pride
28 Ιουνίου 2004

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ!:
Δράσεις ενάντια στην ολυμπιάδα
26 Ιουνίου 2004

ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ...:
...τα κινήματα αντιστέκονται
24 Ιουνίου 2004

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΑ:
Για γέλια και για κλάματα...
16 Ιουνίου 2004

ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ:
Ιρακινός πρόσφυγας σε απελπισία μετά από πολυήμερη παραμονή σε κρατητήρια
15 Ιουνίου 2004

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ:
Άμεση αντίδραση στα μεταλλαγμένα
08 Ιουνίου 2004

Ο ΜΠΟΥΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ:
Τεράστιες διαδηλώσεις στην «αιώνια πόλη»
04 Ιουνίου 2004

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΙΡΑΚ:
Δολοφόνοι, δολοφόνοι!
20 Μάη 2004

SOFTWARE PATENTS:
The ideas are no consumer products
17 Μάη 2004

THE COURT ISSUED AN EXTRADITION ORDER:
No to the extradition of Sinan Bozkurt
10 Μάη 2004

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΕΚΔΟΣΗ...:
Να μην εκδοθεί ο Σινάν Μποζκούρτ!
10 Μάη 2004

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΜΑΗ:
Πορεία και στην Αθήνα για τα «λευκά κελιά»
04 Μάη 2004

MAPUCHE ΕΝΑΝΤΙΟΝ BENETTON:
Βenetton, ο νέος βασιλιάς της Παταγονίας
03 Μάη 2004

1η ΜΑΗ 2004:
Εργατική Πρωτομαγιά
03 Μάη 2004

ΔΟΥΒΛΙΝΟ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ:
Ενάντια στην Ευρώπη των κυριάρχων!
29 Απρίλη 2004

GIG AGAINST THE OLYMPICS:
"The Olympics' culture isn't ours"
27 Απρίλη 2004

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ:
Ο "πολιτισμός" της Ολυμπιάδας δεν είναι o δικός μας
27 Απρίλη 2004

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ:
Σφράγισαν τα Προσφυγικά της οδού Αλεξάνδρας
21 Απρίλη 2004

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Συλλήψεις και ανακρίσεις για "γκαζάκια"
17 Απρίλη 2004

ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΥΠΟΘΕΣΗ Ε.Λ.Α.»:
Μια προαναγγελθείσα φαρσοκωμωδία
11 Απρίλη 2004

ΙΡΑΚ:
Αναζωπυρώνεται η αντίσταση
11 Απρίλη 2004

"PREEMPTIVE" ARRESTS:
Solidarity to Sinan Bozkurt- stop his extradition!
08 Απρίλη 2004

«ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ» ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ:
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Σινάν Μποζκούρτ
06 Απρίλη 2004

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΒΑΛΑΣ:
Με εκκένωση απειλείται η κατάληψη
03 Απρίλη 2004

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΚ:
Ανταποκρίσεις από τη Βαγδάτη
26 Μάρτη 2004

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
Δολοφονήθηκε ο πνευματικός ηγέτης της Χαμάς
22 Μάρτη 2004

20 ΜΑΡΤΙΟΥ:
Παγκόσμιο «όχι» στην κατοχή
22 Μάρτη 2004

AΣΚΗΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:
Αμερικάνικα στρατεύματα για ασκήσεις στον ελλαδικό χώρο
10 Μάρτη 2004

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΒΑΣ:
ΓΕΝΟΒΑ: άρχισε η δίκη των συλληφθέντων
04 Μάρτη 2004

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: ΟΙ "ΑΘΑΝΑΤΟΙ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:
Ούτε Αθάνατοι είναι, ούτε καλοδεχούμενοι!
23 Φλεβάρη 2004

ΑΙΤΗ:
Αναζητώντας την αλήθεια για την κρίση...
20 Φλεβάρη 2004

19/2/2004: ΔΙΚΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗ:
Στα πολιτικά δικαστήρια πλέον οι υποθέσεις των αντιρρησιών συνείδησης
18 Φλεβάρη 2004

ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ:
Εκδηλώσεις ενάντια στην Ολυμπιάδα
17 Φλεβάρη 2004

ALL CHARGES DROPPED FOR 13 OF THE 29 SALONIKA PROTESTORS:
A battle won, the struggle continues...
13 Φλεβάρη 2004

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:
Απαλλαγή κατηγορούμενων για τις διαδηλώσεις του Ιουνίου
13 Φλεβάρη 2004

ANTI-OLYMPIC SPIRIT:
Actions against the Games
13 Φλεβάρη 2004

ROLF POHLE, 1942-2004:
Farewell to a rebel...
10 Φλεβάρη 2004

ΡΟΛΦ ΠΟΛΕ, 1942-2004:
Τελευταίο αντίο σε έναν αγωνιστή
10 Φλεβάρη 2004

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ:
Νεκρός 22χρονος, θύμα Αστυνομικής Βίας
08 Φλεβάρη 2004

6-7 ΦΛΕΒΑΡΗ: Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΩΝ:
Στο Μόναχο χτίζεται η ασφάλεια των κυρίαρχων
05 Φλεβάρη 2004

"SECURITY" FOR THE OLYMPICS:
Actions against the olympic games
23 Γενάρη 2004

10 and 20 years of the EZLN:
"We hide our faces so that the world can see us"
23 Γενάρη 2004

Mumbai 2004:
4th World Social Forum
23 Γενάρη 2004

20,10 ΧΡΟΝΙΑ EZLN: "Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ":
"Κρύβουμε τα πρόσωπα μας, για να πάψουμε να είμαστε αόρατοι"
23 Γενάρη 2004

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ":
Διαδηλώσεις ενάντια στην Ολυμπιακή καταστολή
20 Γενάρη 2004

ΒΟΜΒΑΗ 2004:
4ο Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ
20 Γενάρη 2004

NO MORE BLOOD FOR THE OLYMPICS...:
...say no to the bloody games!
18 Γενάρη 2004

ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ:
Δεν ξεχνάμε την Παλαιστίνη
16 Γενάρη 2004

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Εμιλ Ζόιτε, 23 χρόνων: νεκρός στο κάτεργο του Μετρό
16 Γενάρη 2004

IRC (ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:
Σάββατο 17 Ιανουαρίου 5 μ.μ.
16 Γενάρη 2004

PALESTINE: WE WON'T FORGET:
Tom Hurndall died
15 Γενάρη 2004

ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ:
Άντεξαν στο χρόνο, τα πολεμούν οι εργολάβοι
06 Γενάρη 2004

7 ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:
Oι δικαστές αθωώνουν την αστυνομία
31 Δεκέμβρη 2003

ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ 17Ν:
Αυλαία με μια απόφαση-εξπρές
17 Δεκέμβρη 2003

HERACLION, CRETE: 22 YEAR OLD MURDERED BY THE POLICE:
Murderers
09 Δεκέμβρη 2003

TRIAL OF THE "NOVEMBER 17" GROUP:
A verdict-express leaves many questions unanswered
08 Δεκέμβρη 2003

ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
26 Νοέμβρη 2003

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2003 - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...:
Εδώ Πολυτεχνείο, με μνήμες και αστυνομοκρατία
17 Νοέμβρη 2003

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ο. 17 ΝΟΕΜΒΡΗ:
Πλησιάζει η ώρα της απόφασης
15 Νοέμβρη 2003

Ο ΕΔΟΥΑΡΔΟ ΓΚΑΛΕΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:
...για τους αναζητητές του παραδείσου στην γη
14 Νοέμβρη 2003

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
Το τείχος του Απαρτχάιντ
28 Οκτώβρη 2003

HUNGER STRIKES:
All 7 are set free!!
27 Οκτώβρη 2003

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ:
Ο στρατός βλάπτει σοβαρά την υγεία!
21 Οκτώβρη 2003

ATHENS, OCTOBER 16:
Demo in solidarity to the accused as members of "November 17" and the Saloniki 7
16 Οκτώβρη 2003

ΑΘΗΝΑ, 16 ΟΚΤΩΒΡΗ:
Συγκέντρωση και πορεία στα Προπύλαια
16 Οκτώβρη 2003

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ:
Με όπλο τις ζωές τους...
06 Οκτώβρη 2003

ΙΡΑΚ:
Εκδήλωση του IMC-Athens για το Ιράκ
06 Οκτώβρη 2003

ΙΤΑΛΙΑ - ΡΩΜΗ:
Η ιταλική προεδρία ξεκίνησε
05 Οκτώβρη 2003

ΙΡΑΚ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
27 Σεπτέμβρη: Παγκόσμια μέρα διαδηλώσεων ενάντια στην κατοχή του Ιράκ και της Παλαιστίνης
26 Σεπτέμβρη 2003

ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ:
...χτίζεται το σχολείο της ελπίδας
25 Σεπτέμβρη 2003

FREE THE SALONIKI 7:
September 21: International Solidarity Day for the Saloniki 7
20 Σεπτέμβρη 2003

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 7:
21 Σεπτέμβρη: Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης
18 Σεπτέμβρη 2003

COLOGNE: 6TH ANTIRACIST NOBORDER CAMP:
Police raid NoBorder Camp at Cologne
12 Αυγούστου 2003

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ:
Αστυνομική εισβολή στο NoBorder Camp της Κολωνίας
11 Αυγούστου 2003

17N TRIAL COMING TO AN END:
Defendants begin their appeal
25 Ιουλίου 2003

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ:
Οι κάτοικοι των Εξαρχείων λένε όχι στην "ανάπλαση"
24 Ιουλίου 2003

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ:
Αυθαιρεσίες και καταστολή στις παρυφές της Ακρόπολης
21 Ιουλίου 2003

PUBLIC SPACES:
The residents of Eksarhia say no to "redevelopment"
20 Ιουλίου 2003

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ:
Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης
09 Ιουλίου 2003

8ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ:
Απέναντι στο ρατσισμό και την εκμετάλλευση, η αλληλεγγύη...
04 Ιουλίου 2003

STATE REPRESSION:
Mass arrests and continuous arbitrarinesses in Thessaloniki
28 Ιουνίου 2003

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ Ε.Ε. 19-21 ΙΟΥΝΗ 2003:
Μέρες Θεσσαλονίκης
24 Ιουνίου 2003

ΑΘΗΝΑ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ - 6 ΙΟΥΛΙΟΥ:
etc/: Eναλλακτικό Τεχνολογικό Καρναβάλι
20 Ιουνίου 2003

EU-SUMMIT, THESSALONIKI JUNE 19-21:
Legal team: urgent appeal for eye witnessess and visual material
20 Ιουνίου 2003

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, 25 ΙΟΥΝΗ:
Επικυρώνεται η συμφωνία έκδoσης προσώπων, μεταξύ Ε.Ε - Η.Π.Α
16 Ιουνίου 2003

EU SUMMIT: THESSALONIKI, JUNE 19-21:
On our way to Thessaloniki!
16 Ιουνίου 2003

1-3 IOYNH, ΣΥΝΟΔΟΣ G8 ΣΤΟ ΕΒΙΑΝ:
Πορεία 100.000, επεισόδια και συλλήψεις
01 Ιουνίου 2003

KYT Hλιούπολης - Αργυρούπολης:
ΔΕΗ και ΜΑΤ τρομοκρατούν στον Υμηττό
16 Μάη 2003

IMC ATHENS: GLOBAL CALL FOR HELP:
We have to move!
15 Μάη 2003

"ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ":
Ο δολοφόνος του Τζουλιάνι θα μείνει ατιμώρητος!
09 Μάη 2003

ΕΡΓΑΤΙΚΑ:
500 απολύσεις στην Πάλκο!
08 Μάη 2003

EVICTIONS IN SQUATS IN ARGENTINA:
Heavy repression at the Brukman factory
07 Μάη 2003

WORKING "ACCIDENTS":
Accident at Pipe Constructions of Corinth Plc- and elsewhere...
07 Μάη 2003

COERCIVE RESIGNMENT CAUSED BY COMMENT ON INDYMEDIA!:
Coercive resignment at otenet (state internet provider)
07 Μάη 2003

SQUATS:
Matsagou squat in Volos is under threat...
07 Μάη 2003

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ E.O. 17 ΝΟΕΜΒΡΗ:
Ιστορική δίκη ή δίκη της ιστορίας;
06 Μάη 2003

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Σωληνουργεία Κορίνθου Α.Ε. και όχι μόνο...
06 Μάη 2003

INDYMEDIA WEEKEND:
Ανοικτό καλέσμα για την δημιουργία ομάδων αντιπληροφόρησης
06 Μάη 2003

ΕΞΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ:
Άγρια καταστολή στη βιοτεχνία Brukman
22 Απρίλη 2003

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ:
Απειλείται η κατάληψη Ματσάγγου στο Βόλο
18 Απρίλη 2003

SIGNING OF EU ACCESSION TREATY:
Arrests hit record level
18 Απρίλη 2003

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ!:
16 Απρίλη: Απαγορεύσεις και πορείες - Ρεκόρ συλλήψεων
18 Απρίλη 2003

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ:
Όχι στις εξώσεις!
17 Απρίλη 2003

ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ:
Ο πόλεμός τους πρέπει να ηττηθεί στους δρόμους
12 Απρίλη 2003

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
Ένα έγκλημα που δεν λέει να σταματήσει...
11 Απρίλη 2003

IRAQ:
Updates on the war on Iraq
11 Απρίλη 2003

PALESTINE:
A never-ending crime...
11 Απρίλη 2003

ARGENTINA:
No to the evictions!
10 Απρίλη 2003

ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ:
Επίθεση από μέλη της ΟΝΝΕΔ σε φοιτήτρια του ΕΜΠ
08 Απρίλη 2003

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ:
Δολοφονούν!
08 Απρίλη 2003

ACTION AGAINST THE ATTACK ON IRAQ:
Their war must be beaten on the streets!
29 Μάρτη 2003

25 ΜΑΡΤΙΟΥ: Ο ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ:
Ας τελειώνουμε με τα εθνικιστικά ιδεώδη
24 Μάρτη 2003

ANTI-WAR ACTIONS:
Base blockades and demos
21 Μάρτη 2003

AΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:
Αποκλεισμοί βάσεων και διαδηλώσεις
19 Μάρτη 2003

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ:
Δολοφονία από φασίστες στο Μιλάνο
17 Μάρτη 2003

ARREST IN GREAT BRITAIN:
The criminalisation of thought
10 Μάρτη 2003

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ:
Ποινικοποιώντας τη σκέψη...
10 Μάρτη 2003

MARCH 8: INTERNATIONAL WOMENS DAY:
Against the war and exploitation!
09 Μάρτη 2003

8 ΜΑΡΤΗ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ:
Ενάντια στον πόλεμο και την εκμετάλλευση!
07 Μάρτη 2003

THE TRIAL OF NOVEMBER 17th GUERILLA GROUP:
Trial of the history?
06 Μάρτη 2003

ΣΥΝΟΔΟΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ E.E.:
Διαδηλώσεις ενάντια στην παιδεία της αγοράς
01 Μάρτη 2003

EU EDUCATION MINISTERS SUMMIT:
Demos against the sell-out of education
27 Φλεβάρη 2003

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
13 συλλήψεις στην αντιπολεμική πορεία της Αθήνας
19 Φλεβάρη 2003

BOLIVIA:
One step before the revolt
19 Φλεβάρη 2003

ΒΟΛΙΒΙΑ:
Στα πρόθυρα της εξέγερσης
19 Φλεβάρη 2003

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ:
15 Φλεβάρη: όλος ο κόσμος μια διαδήλωση!
18 Φλεβάρη 2003

F15 ANTI-WAR:
Massive demonstrations in Greece - 13 arrested charged with felonies
16 Φλεβάρη 2003

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ:
Μεγάλες διαδηλώσεις κατά του ΝΑΤΟ στο Μόναχο
08 Φλεβάρη 2003

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ:
Νέος κύκλος συλλήψεων και τρομολαγνείας
04 Φλεβάρη 2003

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2003:
Πορείες και συγκεντρώσεις
01 Φλεβάρη 2003

GREEK PRESIDENCY OF THE EU:
20.000 in Nafplio against the EU Labor policies
25 Γενάρη 2003

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ 2003:
Χιλιάδες στο Ναύπλιο ενάντια στη σύνοδο των Υπ. Εργασίας της Ε.Ε.
25 Γενάρη 2003

STATE REPRESION:
Euaggelia Tzoutzia arrested and facing deportation
20 Γενάρη 2003

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ:
Σύλληψη και απειλή για έκδοση στην Ιταλία
19 Γενάρη 2003

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ:
Έπεσαν τα κάγκελα και στο Πεδίο του Άρεως
19 Γενάρη 2003

IRAQ:
War in the Gulf, Episode II
18 Γενάρη 2003

WORKING RELATIONSHIPS:
Strike at Pizza Hut!
18 Γενάρη 2003

IMC-ATHENS:
Website changes in Athens Indymedia
18 Γενάρη 2003

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΙΙ:
Εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους των Η.Π.Α. κατά του πολέμου
18 Γενάρη 2003

ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ:
Απεργία στα Pizza Hut
16 Γενάρη 2003

IMC-ATHENS:
Λειτουργικές Αλλαγές στο Athens Indymedia
16 Γενάρη 2003

IMMIGRANTS:
From the shipwrecks in the Aegean to the queues in front of the national services...
13 Γενάρη 2003

GREECE'S WHITE CELLS:
"We live in a prison inside the prison..."
13 Γενάρη 2003

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ:
Από τα ναυάγια στο Αιγαίο στις ουρές έξω από τις δημόσιες υπηρεσίες...
09 Γενάρη 2003

While the "antiterrorist" hysteria continues...:
Yiannis Serifis is released!
03 Γενάρη 2003

ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ:
«Ζούμε σε μια φυλακή μέσα στη φυλακή...»
02 Γενάρη 2003

Τρομολαγνείας συνέχεια....:
Ελεύθερος ο Γιάννης Σερίφης
31 Δεκέμβρη 2002

ΒΟΛΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ...:
Νεότερα από Αυτόνομα Στέκια - Καταλήψεις
28 Δεκέμβρη 2002

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 1 ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ:
Ο αγώνας συνεχίζεται!
22 Δεκέμβρη 2002

ΣΥΝΟΔΟΣ Ε.Ε. 12-14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ:
Διαδηλώσεις και καταστολή στην COPεγχάγη
14 Δεκέμβρη 2002

E.U SUMMIT, DECEMBER 12-14:
COP- enhagen!
11 Δεκέμβρη 2002

FREE SPACES TARGETED:
Mobilisations against the destruction of free spaces
10 Δεκέμβρη 2002

ΚΥΤ-ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ-ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ:
Oι ελεύθεροι χώροι στο στόχαστρο
09 Δεκέμβρη 2002

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ!:
Κινητοποιήσεις και καταλήψεις στα Τ.Ε.Ι. της επαρχίας
05 Δεκέμβρη 2002

ΙΤΑΛΙΑ: ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ:
Ελεύθεροι οι 18 του νότου, 23 νέες συλλήψεις για τη Γένοβα!
04 Δεκέμβρη 2002

ITALY: REPRESSIVE MADNESS...:
The 18 are free, but another 23 are now arrested...
03 Δεκέμβρη 2002

ANTIFASCIST ACTION:
Enough with the fascists of the "Golden Dawn"!
28 Νοέμβρη 2002

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ:
Ως εδώ με την Χρυσή Αυγή!
26 Νοέμβρη 2002

BACK IN PRAGUE!:
NATO Summit, November 21-22
23 Νοέμβρη 2002

ΠΡΑΓΑ ΞΑΝΑ!:
Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ 21-22 Νοεμβρίου
23 Νοέμβρη 2002

THOUSANDS PARTICIPATE:
29 years since the uprising
21 Νοέμβρη 2002

ITALY: REPRESSION IS GETTING OUT OF CONTROL...:
Direct attack against the italian movement!
21 Νοέμβρη 2002

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2002:
29 χρόνια από την εξέγερση
18 Νοέμβρη 2002

ΙΤΑΛΙΑ: Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ:
Κατά μέτωπο επίθεση στο Ιταλικό Κίνημα!
16 Νοέμβρη 2002

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ:
Φλωρεντία, πόλη ανοιχτή!
11 Νοέμβρη 2002

EUROPEAN SOCIAL FORUM:
Florence's an open city!
06 Νοέμβρη 2002

DIRECT ACTION IN NEIGHBOURHOODS:
Reclaiming the city!
05 Νοέμβρη 2002

ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ:
Επαναδιεκδικώντας την πόλη!
05 Νοέμβρη 2002

Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ:
Λευτεριά στο Γιάννη Σερίφη
03 Νοέμβρη 2002

ANTI-WAR DEMOS IN GREECE:
10.000 people say no to the upcoming war on Iraq in Athens
01 Νοέμβρη 2002

ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:
Λευτεριά στον αναρχικό Γιώργο Καρακασιάν!
01 Νοέμβρη 2002

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ:
Αντίσταση στον πόλεμο σε όλοκληρο τον πλανήτη
30 Οκτώβρη 2002

DON'T LET THEIR COLLUSION WIN...:
Freedom to Yiannis Serifis!
28 Οκτώβρη 2002

STATE REPRESSION IN CYPRUS:
Freedom to the anarchist Giorgos Karakasian!
24 Οκτώβρη 2002

ZAPATISTAS: 8 YEARS LATER:
Today's face of revolt...
23 Οκτώβρη 2002

ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ: 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ:
Το σημερινό πρόσωπο της εξέγερσης..
23 Οκτώβρη 2002

ITALY: GENERAL STRIKE:
Italy was paralysed!
20 Οκτώβρη 2002

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ:
Παρέλυσε η Ιταλία
19 Οκτώβρη 2002

TVX HELLAS: THE END?:
A great victory for the people of Stratoniki, Chalkidiki
17 Οκτώβρη 2002

TVX HELLAS: ΤΟ ΤΕΛΟΣ;:
Νίκη για τους κατοίκους της Στρατονίκης Χαλκιδικής
17 Οκτώβρη 2002

GLOBAL RESISTANCE AGAINST THE WAR:
Antiwar movement flourishes globally
08 Οκτώβρη 2002

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ:
Το αντιπολεμικό κίνημα φουντώνει σε όλο τον κόσμο
08 Οκτώβρη 2002

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ:
Μια άθλια προβοκάτσια δίνει νέα τροφή στα δελτία των 7:30
05 Οκτώβρη 2002

Misinformation is out of control!:
A provocateur's work gives plenty of material for the news...
05 Οκτώβρη 2002

EU SUMMIT OF THE MINISTERS OF DEFENCE IN RETHYMNON, CRETE:
Demos in Crete against the EU of War
05 Οκτώβρη 2002

ΣΥΝΟΔΟΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ:
Διαδηλώσεις στην Κρήτη ενάντια στην Ε.Ε. του πολέμου
04 Οκτώβρη 2002

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΦΕΠΑ Α' και ΦΕΠΑ Β':
100 μέρες κατάληψης στις εστίες του Πανεπιστημίου Αθηνών
03 Οκτώβρη 2002

MEDIA TERRORISM:
Terrorist attack against IMC Athens
01 Οκτώβρη 2002

ΤΗΛΕΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ:
Τρομοκρατική επίθεση εναντίον του IMC-Athens
01 Οκτώβρη 2002

U.S- BRITAIN:
Resistance straight from the Empire's heart!
30 Σεπτέμβρη 2002

Η.Π.Α - ΒΡΕΤΑΝΙΑ:
Η αντίσταση ανθίζει μέσα στην καρδιά της Κυριαρχίας!
29 Σεπτέμβρη 2002

INDUSTRIAL ACCIDENTS:
Work kills!
28 Σεπτέμβρη 2002

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Η εργασία σκοτώνει!
24 Σεπτέμβρη 2002

PALESTINE:
Israel's assassinating
23 Σεπτέμβρη 2002

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
Το Ισραήλ δολοφονεί
22 Σεπτέμβρη 2002

THE CASE OF AVRAAM LESPEROGLOU:
Lesperoglou declared INNOCENT!
18 Σεπτέμβρη 2002

ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΕΣΠΕΡΟΓΛΟΥ:
Και πάλι ΑΘΩΟΣ!
18 Σεπτέμβρη 2002

JOHANNESBURG:
20.000 against the meeting on "sustainable development"
06 Σεπτέμβρη 2002

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 37:
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!
03 Σεπτέμβρη 2002

ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ:
20.000 ενάντια στη διάσκεψη για τη "βιώσιμη ανάπτυξη"
01 Σεπτέμβρη 2002

SQUAT OF LELA KARAGIANNI:
Solidarity is our strength!
29 Αυγούστου 2002

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ:
Βορά στον "Εθνικό" στόχο του 2004
02 Αυγούστου 2002

STRASBURG: NO BORDER CAMP:
For a world with no frontiers, no nations
26 Ιουλίου 2002

"NOVEMBER 17":
Terror is elsewhere!
17 Ιουλίου 2002

Student Halls of Residence:
Sacrifice to the "national target" of the Olympics of 2004
16 Ιουλίου 2002

«17 ΝΟΕΜΒΡΗ»:
Ο τρόμος είναι αλλού!
11 Ιουλίου 2002

Resist Fortress Europe!:
No life is illegal!
05 Ιουλίου 2002

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΦΡΟΥΡΙΟ:
Κανένας άνθρωπος δεν είναι παράνομος!
05 Ιουλίου 2002

ΚΑΝΑΔΑΣ:
Διαδηλώσεις στον Καναδά κατά τη διάρκεια της συνόδου των G8
28 Ιουνίου 2002

Palestine solidarity demonstration:
Palestine is still bleeding...
26 Ιουνίου 2002

MEΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ:
Η Παλαιστίνη συνεχίζει να ματώνει
26 Ιουνίου 2002

CONSCRIPTION:
Extreme action against the strike
23 Ιουνίου 2002

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ:
Ακραία μέσα κατά της απεργίας
21 Ιουνίου 2002

PALESTINE:
Palestine in a stranglehold
01 Ιουνίου 2002

MEΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ:
Η Παλαιστίνη σε κλοιό
31 Μάη 2002

BERLIN:
Tens of thousands in the streets against the visit of Bush
22 Μάη 2002

MADRID:
Demos against the Transatlantic meeting
20 Μάη 2002

MAYDAY:
Why Mayday is not just a "Bank Holiday"!
03 Μάη 2002

1η ΜΑΗ:
Γιατί η Πρωτομαγιά δεν είναι "αργία"...
01 Μάη 2002

NO PASARAN:
Anti- fascist action in Greece, France
30 Απρίλη 2002

NO PASARAN:
Αντιφασιστική Δράση σε Ελλάδα, Γαλλία
29 Απρίλη 2002

WASHINGTON A20:
The other America
24 Απρίλη 2002

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ:
Η άλλη Αμερική
22 Απρίλη 2002

ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ:
Συνειδήσεις στο εδώλιο
16 Απρίλη 2002

SOLIDARITY TO PALESTINE:
Thousands demand the end of the Israeli Occupation in Athens
02 Απρίλη 2002

BARCELONA, 8-16th MARCH 2002:
"Olympics" of resistance!
24 Μάρτη 2002

BAΡΚΕΛΩΝΗ, 8-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2002:
"Ολυμπιακοί" αντίστασης!
17 Μάρτη 2002

PALESTINE:
Slaughters for "peace"
22 Φλεβάρη 2002

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ:
Το Indymedia δέχεται επίθεση!
20 Φλεβάρη 2002

NEA YOΡΚΗ - ΜΟΝΑΧΟ - ΠΟΡΤΟ ΑΛΕΓΚΡΕ:
Δράση σε όλο τον πλανήτη
03 Φλεβάρη 2002

VIOLENCE AND ARRESTS FOR OLYMPIC VOLUNTEERISM:
Not a whisper for the Olympics!
31 Γενάρη 2002

ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ:
Ούτε ψίθυρο για την Ολυμπιάδα!
31 Γενάρη 2002

NEW YORK - MUNICH - PORTO ALEGRE:
Action all over the world!
28 Γενάρη 2002

THE "RECEPTION PLACES" ARE CONCENTRATION CAMPS:
No life is illegal!
15 Γενάρη 2002

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΟΙ "ΧΩΡΟΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ":
Καμμιά ζωή δεν είναι λαθραία!
14 Γενάρη 2002

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ:
Η Αργεντινή ψάχνει διέξοδο από την κρίση
20 Δεκέμβρη 2001

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ 15 ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ:
Στο παλάτι "σύνοδος κορυφής", στους δρόμους γιορτή αντίστασης
16 Δεκέμβρη 2001

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:
Αντίσταση Παντού!
12 Δεκέμβρη 2001

BRUSSELS:
Greek protesters on their way to Brussels
11 Δεκέμβρη 2001

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ:
Προσοχή: ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!
01 Δεκέμβρη 2001

ACTS AND INITIATIVES AGAINST THE WAR:
Antiwar movements
29 Νοέμβρη 2001

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ:
Αντιπολεμική κινητικότητα
29 Νοέμβρη 2001

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΖΑΝΟΝ:
Δύο μήνες απεργία, μια ζωή αγώνας
26 Νοέμβρη 2001

17th NOVEMBER 2001:
Marches throughout the country
20 Νοέμβρη 2001

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2001:
Οι πορείες του Πολυτεχνείου
20 Νοέμβρη 2001

4th MEETING OF WTO:
End with a highly strung agreement at Qatar
09 Νοέμβρη 2001

4η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΟΕ:
Αυλαία με αγχωμένη συμφωνία στο Κατάρ
09 Νοέμβρη 2001

DEMONSTRATIONS AGAINST THE E.U.:
Next Stop: Brussels
05 Νοέμβρη 2001

ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.:
Επόμενη στάση: Βρυξέλλες
05 Νοέμβρη 2001

ANTIWAR MEETING AND MARCH:
No to their war
29 Οκτώβρη 2001

ANTIΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ KAI ΠΟΡΕΙΑ:
Οχι στον πόλεμό τους
29 Οκτώβρη 2001

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ:
Εξελιξη της ομηρίας του στόλου Freegaza
00 0000