Συζήτηση-Ενημέρωση σχετικά με τη δίκη για την εξέγερση των κρατουμένων

Συζήτηση-ενημέρωση και δρομολόγηση κινήσεων αλληλεγγύης Πολυτεχνείο, Τρίτη 10 Μάρτη στις 7:00 μ.μ.

Στις 27 Απρίλη του 2006 στις φυλακές Τρικάλων πραγματοποιείται εξέγερση των κρατουμένων ως ύστατη πράξη διαμαρτυρίας για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης αλλά και για μια σειρά από αιτήματα. Οι εξεγερμένοι κρατούμενοι παίρνουν για λίγη ώρα τον έλεγχο της φυλακής στα χέρια τους και καταστρέφουν ένα μεγάλο μέρος της φυλακής. Αμέσως γίνεται περικύκλωση από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κάνουν χρήση δακρυγόνων για να σταματήσει η εξέγερση.

Τον Νοέμβρη του 2007 η ανακρίτρια των Τρικάλων απαγγέλλει στον αγωνιστή κρατούμενο Βαγγέλη Πάλη και σε άλλους τρεις συγκρατούμενούς του τις κατηγορίες της "στάσης κρατουμένων" και της "απόπειρας απόδρασης", ποινές που επιφέρουν πολλά χρόνια επιπλέον κάθειρξης.

Η δίκη ορίζεται για τη Δευτέρα 23 Μάρτη του 2009 στο Δικαστήριο Λάρισας.

Ο αγωνιστής κρατούμενος Βαγγέλης Πάλης, στοχοποιείται εδώ και χρόνια απ΄ τις δικαστικές και σωφρονιστικές υπηρεσίες λόγω της αγωνιστικής του στάσης μέσα στις φυλακές. Η τελευταία αυτή δίωξη είναι μια ακόμα απόπειρα για να του κλείσουν το στόμα και να τον εξοντώσουν ολοκληρωτικά.

Χρέος όλων μας είναι να βρεθούμε δίπλα στον άνθρωπο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιπαράθεσης με τη σωφρονιστική βαρβαρότητα.

Όλοι στα δικαστήρια της Λάρισας στις 23 Μαρτίου!

Καμιά δίωξη στον εξεγερμένο Βαγγέλη Πάλλη!

Αλληλεγγύη σε όσους αγωνίζονται για την ελευθερία και την αξιοπρέπειά τους ενάντια στα κολαστήρια του κράτους!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
και δρομολόγηση κινήσεων αλληλεγγύης

Τρίτη 10 Μάρτη 2009 στο Πολυτεχνείο στις 7:00 μ.μ.


Πρωτοβουλία αναρχικών ενάντια στις φυλακές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License