Θάνατος μεταλλεργάτη στην Λάρισα

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ...

Εχασε τη ζωή του στη μάχη για το μεροκάματο ένας 53χρονος μεταλλεργάτης στη Λάρισα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο χώρο εργασίας, από ανακοπή καρδιάς. Πρόκειται για τον Καλαμπαλίκη Ανέστη, πατέρα δύο παιδιών, που εργαζόταν ως ηλεκτροσυγκολλητής μανταδόρος στους «Χάλυβες Καραλή». Οπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Εργατοτεχνιτών Μετάλλου Νομού Λάρισας, ο εργοδότης όφειλε στον ίδιο και στους συνολικά 60 συναδέλφους του δεδουλευμένα τριών μηνών, καθώς και υπερωρίες πολλών μηνών, αναδρομικά κ.ά., με αποτέλεσμα να έχουν περιέλθει σε οικονομικά αδιέξοδα.

Την είδηση την έχω πάρει από το λαρισαϊκο blog http://larissaagorakanenas.blogspot.com/

όποιος ξέρει περισσότερα ας ενημερώσει...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License