Εργατική δολοφονία μετανάστη οικοδόμου στο Ρέθυμνο

.

Την Παρασκευή το μεσημέρι άλλος ένας μετανάστης εργάτης δολοφονήθηκε από την έλλειψη μέτρων προστασίας στην οικοδομή που δούλευε. Ο 23χρονος Σύρος μετανάστης έχασε την ισορροπία του και έπεσε από τον δεύτερο όροφο της οικοδομής στα Λιβάδια του δήμου Κουλούκωνα στο Ρέθυμνο. Μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων αλλά μόνο για να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Μετά τον θάνατο του εργάτη ο εργολάβος εξαφανίστηκε, ενώ συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου αρκέστηκαν στο να εκφράσουν τη λύπη τους και να καταδικάσουν την πολιτεία για την έλλειψη επιτροπών ελέγχου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License