ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΕΔΡΟ

Απολύθηκε εργαζόμενος στο βιβλιοπωλείο-εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ

  Χτες απολύθηκε εργαζόμενος 45χρονος χωρίς καμιά αναφερθείσα αιτία από την εργοδοσία.

από @ 12/03/2009 11:43 πμ.


Ονόματα της εργοδοσίας του Κέδρου και το όνομα του απολυμένου; Ακόμη και σε εργατικά δυστυχήματα δεν γράφεται το όνομα του εργάτη ούτε του εργοδότη/εργοδοτών.
Το απαγορεύει η αστυνομία; Το απαγορεύει κανένας νόμος;
Η ανωνυμία σ΄αυτές τις περιπτώσεις όπως και σε περιπτώσεις συλλήψεων είναι καταστροφική.

από χαμαλης 12/03/2009 11:53 πμ.


Συμπεριφέρονται απαράδεκτα στους πάντες, κάνουν ότι δεν έχουν λεφτά και τα δίνουν με το σταγονόμετρο, κοροϊδεύουν όλον τον κόσμο, υπαλλήλους και μη. Πρέπει να υπάρχει άμεση ενεργοποίηση και για τον απολυμένο και για τις συνθήκες εργασίας εκεί μέσα.

από @ 12/03/2009 11:59 πμ.


Κάθε μέρα γίνονται απολύσεις και εργατικά δυστυχήματα αλλά ονόματα εργατών και εργοδοτών δεν λέγονται. Ακόμη και σε περιπτώσεις θανάτου εργατών που δεν έχουν απολύτως τίποτα να φοβηθούν πια.

από χαμαλης 12/03/2009 12:01 μμ.


δίκιο έχεις, αλλά ο Κέδρος είναι από τις χειρότερες περιπτώσεις στο χώρο του βιβλίου και των εκδόσεων.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License