Συνάντηση Λοβέρδου-Μίλερ για Ιράκ

ηγγικεν η ωρα της μασας ... και για τα αφεντικα της "Ψωροκοσταινας"

7/5/2003 Συνάντηση Λοβέρδου-Μίλερ για Ιράκ Θέματα ανθρωπιστικής βοήθειας προς το Ιράκ αλλά και η προθυμία της Ελλάδας να συμμετάσχει στη θεσμική ανασυγκρότηση της χώρας, συζητήθηκαν στη συνάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Λοβέρδου και του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Τόμας Μίλερ. Ο κ. Λοβέρδος επαναδιατύπωσε το επίσημο αίτημα της Ελλάδας προς τις αμερικανικές αρχές για την αεροπορική σύνδεση με τη Βαγδάτη σχετικά με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Για το θέμα της ανασυγκρότησης, ανακοινώθηκε η ετοιμότητα της χώρας μας να προωθήσουμε προγράμματα αναμόρφωσης του δικαστικού συστήματος στο πλαίσιο της αποκατάστασης της έννομης τάξης.

από ισχυρομνήμων 08/05/2003 5:14 μμ.


δεν αρχίζουμε λίγο-λίγο να προετοιμαζόμαστε για αυτό το ενδεχόμενο;;;

από Κουλ Ουάχατ 08/05/2003 5:21 μμ.


Δίκιο έχει ο ισχυρομνήμων. Εχω, δε, λόγους να υποψιάζομαι ότι θα πρόκειται για κάποιο τάγμα μηχανικού (έλα, μωρέ!), το οποίο θα αποτελέσει προπομπό (και επιτόπιο εκτιμητή) των ελληνικών τεχνικών εταιρειών.Άντε, γιατίτ ελειώνουν αι τα έργα της ολυμπιάδας!

από ισχυρομνήμων 08/05/2003 5:26 μμ.


Το θέμα είναι ότι ψάχνουν -κι όχι μόνο εδώ- να βρουν τη φόρμουλα. Εδώ δεν παίζει ούτε ΟΗΕ, ούτε ΝΑΤΟ. Ίσως το θέμα να λυθεί "πανευρωπαϊκά" αλλά εκεί οι συσχετισμοί είναι για την ώρα δύσκολοι... Πάντως πιστεύω ότι θα στείλουν, κι όσο για τη δικαιολογία όλο και κάποια καινούργια "ρομπιά" θα σκαρφιστούν...

από κλαουζεβιτς 08/05/2003 6:37 μμ.


Απορω πως η γατα ο Μιλερ χανει την ωρα του με τον φαιδρο Λοβερδο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License