ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ???

Έτσι θα μπουκάρουν στο πεδίο του Αρεως

Στο ύψος της πλατείας Αιγύπτου, ξέρετε εκείνη τη μικρή πλατεία προς Πατησίων πλευρά (που είναι ή ήταν αφετηρία των πορτοκαλί λεωφορείων), έχει αναρτηθεί μια μεγαλειώσης ταμπέλα του ΥΠΕΧΩΔΕ,για την κατασκευή υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων τριών επιπέδων. Το γεγονός ότι ότι τά πάρκινγκ πρεπει να είναι έξω από το κέντρο της Αθήνας για να την αποσυμφορήσουμε περριτεύει να σχολιαστεί, όλοι το ξέρουν αλλά επιμένουν..Η ταμπέλα έχει προυπολογισμό 5 ΔΙΣ και κάτι δραχμές... Εν τω μεταξύ στις στάσεις των λεωφορείων έχει αναρτηθεί διαφήμιση του 2004 που αναφέρει τα εξής ¨Νεανικός εθελοντισμός...καινούργιες αξίες..." "Τριήμερο εκδηλώσεων στο πεδίο του Αρεως 13-17 Μαίου" Βαπτίζει το πάρκο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και καλεί τους μαθητές να συμμετάσχουν... Μετά καταλαβαίνετε τι θα επακολουθήσει, το πιο πιθανό είναι το πάρκο να μετατραπεί σε εργοτάξιο...θα μετατραπεί και η πλευρά της Πατησίων σε εργοτάξιο λόγω της κατασκευής του υπόγειου σταθμόυ, οπότε μια μεγάλη περιοχή θα αποκλειστεί. Και μια φοβία Ανησυχώ μήπως λόγω της μη συμμετοχής εθελοντών, παιχτεί κανένα περίεργο παιχνίδι στους μαθητές των δυο τελευταίων τάξεων και αρχίσουν οι πολιτισμένοι εκβιασμοί για το αν θα περάσουν τάξη, σχολή κλπ μέχρι να δηλώσουν ή να μη δηλώσουν συμμετοχή, ανησυχώ είπα, μπορεί να είναι και παλαβό

από Μαριάνθη Παπαδήμα 08/05/2003 11:58 μμ.


Μήπως θα ήταν πρέπον 13-17 Μαϊου που θα γίνουν αυτές οι τζιριτζάντζουλες, να παρεβρεθούν και οι οργανώσεις για την σωτηρία του πεδίου του άρεως, σε παράλληλη εκδήλωση αντιπληροφόρησης για το τι σχέδια έχουν οι κυβερνώντες για την εξεφάνιση του πάρκου; μια ιδέα ρίχνω.

από ΜΑΘΗΤΗΣ 09/05/2003 12:07 πμ.


Απο ενα λυκειο της ανατολικης αττικης. Οι καθηγητες μας, θα μας πανε εκδρομη στο Πεδιο του Αρεως την ερχομενη παρασκευη, και καλα πως θα γινει ολυμπιακο παρκο, και οτι θα μας πληροφορησουν για τον εθελοντισμο κτλ. Απο μας σχεδον δεν θα παει κανεις, γιατι ξερουμε οτι βρομαει η υποθεση,(εχουμε κ εξετασεις) ΣΑΜΠΟΤΑΖ !

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License