Η ΓΛΥΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ...

.....

post image

Οι πρώτες εικόνες από τη Πανόρμου: Τα Βαν των καναλιών και η κλούβα. Στη στροφή της Αμαλιάδος τα πραγματα ήταν απογοητευτικά, ο κόσμος ήταν ελάχιστος. Στην ερώτηση γιατί δεν κατέβηκαν μαζικά πήραμε την απάντηση, ότι έτσι είχαν προγραμματίσει, δηλαδή να κατέβουν οι δήμαρχοι, οι σύμβουλοι και οι εκπροσωποι των κινήσεων Τελικά είχαν κατέβει μόνο οι δήμαρχοι και οι εκπρόσωποι. Τα προβλήματα των περιοχών πολλά, για παράδειγμα η περιοχή της Μάντρας αριθμεί 157 μικρές και μεγάλες ρυπογόνες βιομηχανίες και βιοτεχνίες. Μια περιοχή των Μεγάρων, εκτός από τη χωματερή πρόκειται να δοθεί για ΛΑΤΟΜΕΙΑ... Ο νέος δήμαρχος Ελευσίνας παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος του δεν συμαρίσταται.. Τα παζάρια σκληρά Ρωτήθηκε ο δήμαρχος της Μάντρας από το κανάλι του ΑΝΤΕΝΝΑ, αν θα συμφωνούσε να γίνει και ένα μεγάλο έργο στη περιοχή του σε αντιστάθμισμα για τη δημιουργία της χωματερής... Η πρώτη απάντηση από ότι μάθαμε ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΗ,ας ελπίσουμε ότι θα αντέξει... Το συμπέρασμα δικό τους " κάναμε λάθος εκτίμηση, έπρεπε να κατεβάσουμε τον κόσμο" Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν και άλλη ευκαιρία.

Εικόνες:

από , 08/05/2003 6:12 μμ.


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=99980#100360

από Αρ από ΣΟ Ιντυ 08/05/2003 6:14 μμ.


Μην το ξαναδημοσιεύεις συνέχεια! Και μην κάνεις σαν κακομαθημένο κωλόπαιδο!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License