ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σήμερα το πρωί καταληψίες της Λέλας Καραγιάννη 37 και πολλοί αλληλέγγυοι κατέλαβαν για μια ώρα την Πρυτανεία του Ε.Μ.Π. στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ image

Το παρακάτω μήνυμα στάλθηκε με φαξ κατά τη διάρκεια της κατάληψης στις Πρυτανείες του Πανεπιστημίου και της Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα, καθώς και στις Πρυτανείες των Πανεπιστημίων στο Βόλο, την Πάτρα και το Ηράκλειο:

 

«Σήμερα 26 Μάρτη, καταληψίες της Λέλας Καραγιάννη 37 και αλληλέγγυοι καταλαμβάνουμε την πρυτανεία του Ε.Μ.Π ενάντια στις μεθοδεύσεις της Συγκλητικής Επιτροπής Κληροδοτημάτων του Ε.Μ.Π για τη βίαιη εκκένωση της κατάληψης Λέλας Καραγιάννη 37.

Πρόκειται άλλωστε για μια χρονική συγκυρία στην οποία εντείνονται οι ευρύτεροι κατασταλτικοί σχεδιασμοί εναντίον όλων όσοι αγωνίζονται. Ειδικότερα τίθενται στο στόχαστρο της καταστολής οι κατειλημμένοι κοινωνικοί – πολιτικοί χώροι αγώνα, μετά και την πρόσφατη παραγγελία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά για εισβολή της αστυνομίας σε αυτούς.»

 

Το κείμενο Σχετικά με τις μεθοδεύσεις και τους κατασταλτικούς σχεδιασμούς της Συγκλητικής Επιτροπής Κληροδοτημάτων του ΕΜΠ σε βάρος της κατάληψης Λέλας Καραγιάννη 37 : http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1006172

 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License