Είμαστε η Κρίση σας

- κάλεσμα για μέρες δράσεις ενάντια στο G20 που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο


ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ

Συνάντηση κορυφής των G20:
Ένα κάλεσμα αντίστασης για μέρες δράσης στο Λονδίνο 2009

28 Μαρτίου - 2 Απριλίου

Οι παγκόσμιοι ηγέτες συναντώνται στο Λονδίνο στις 2 Απριλίου για να ξεκαθαρίσουν την οικονομική κρίση που αυτοί οι ίδιοι βοήθησαν να δημιουργηθεί προωθώντας ανηλεώς νεοφιλελεύθερες πολιτικές στις αγορές.
Καθώς εμείς υποφέρουμε από εργασιακή ανασφάλεια και οικονομική αβεβαιώτητα, οι τραπεζίτες ανταμοίβουν τους εαυτούς των με μαζικες επιχορηγήσεις αντάλλαγμα για το προνόμιο να ξοδεύουν τα δικά μας χρήματα.

Ποτέ άλλοτε στην σύγχρονη ιστορία δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να αρθρώσουμε τη συλλογική μας οργή και να αντιμετωπίσουμε τις πραγματικές αιτίες της μιζέριας μας - τους θεσμούς των κυβερνήσεων και της παγκόσμιας οικονομίας - τους τραπεζίτες, τα αφεντικά και τους πολιτικούς. Είναι ώρα να πούμε ΑΡΚΕΤΑ!

Για περισσότερες από 6 ημέρες θα κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στους δρόμους του Λονδίνου - ενωθείτε μαζί μας εκεί και δώστε ένα χεράκι να γράψουμε ιστορία.

Αναρχικοί Λονδίνου

(από Indymedia UK)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License