Ανακοίνωση του Radio Revolt

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ...

Σα συνέλευση του radio revolt απευθυνθήκαμε επανειλλημένα σε υπευθύνους  διαχείρισης δικτύου στα πανεπιστήμια ζητώντας το πιο απλό πράγμα, τη παροχή internet στο radio revolt όπως είναι αυτονόητο σε όλους τους χώρους του πανεπιστημίου. Όλο αυτό το διάστημα άλλωστε μας έχουν σαμποτάρει με διαφόρους τρόπους όπως διακοπή ρεύματος και internet. Έτσι και σήμερα όταν ξαναπήγαμε στους υπευθύνους αντί για τεχνικούς βρήκαμε σεκιουριτάδες οι οποίοι απ’την αρχή μας απώθησαν. Σαν άμεση απάντηση ήταν να σπαστούν οι υπολογιστές των άμεσα προϊστάμενων κι όχι η καταστροφή όλου του δικτύου, κάτι που είναι ανέφικτο. Όλο αυτό έχει να κάνει με την εμπάθεια του πρύτανη Μάνθου που απ’ τη πρώτη στιγμή στάθηκε εναντίον του radio revolt και του ευρύτερου αναρχικού αντιεξουσιαστικού χώρου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει πρόβλημα να φέρει και τα ματ.Η στάση του Μάνθου εντάσσεται στην ευρύτερη επίθεση που δέχονται οι κατειλημμένοι χώροι και κάθε ριζοσπαστικό εγχείρημα το τελευταίο καιρό.

ΔΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License