επιθεση απο ομαδα φασιστoειδων στο προκατ_35 (πατρα)

προκατ_35 αυτοδιαχειριζομενος χωρος πανεπιστημιου πατρων

Την Πέμπτη 2 Απριλίου ο αυτοδιαχειριζόμενος χώρος πανεπιστημίου ΠΡΟΚΑΤ_35 δέχτηκε επίθεση από ομάδα φασιστοειδών. Σπασμένα τζάμια και γράψιμο εθνικιστικών και φασιστικών συνθημάτων με τις υπογραφές της χρυσής αυγής και του Λ.Α.Ο.Σ περιγράφουν την εικόνα της επίθεσης.

Τον τελευταίο καιρό οι χώροι του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ αποτελούν πεδίο δράσης ακροδεξιών συμμοριών, που εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη κόσμου τις βραδινές ώρες και το απομακρυσμένο της τοποθεσίας, λειτουργούν θρασύδειλα στη μόνη συνθήκη που μπορούν να υπάρξουν∙ στο σκοτάδι.

Όπως και να’ χει, αυτό που ξέρουμε καλά είναι ότι όσα τρικάκια κι αν πετάξουν, όσα συνθήματα κι αν γράψουν και όσες επιθέσεις και αν κάνουν έχουμε τη γνώση του Δεκέμβρη και αυτή λέει το εξής: οι κοινωνικές αντιστάσεις είναι μεγάλες και ικανές να κρατήσουν στο περιθώριο κάθε λογής φασιστοσυμμορίτες, παρακρατικούς και «αγανακτισμένους» πολίτες.

Αυτή την επίθεση την αντιλαμβανόμαστε ως ένα μέρος της συνολικής επίθεσης -είτε κρατικής, είτε παρακρατικής- που δέχονται τον τελευταίο καιρό διάφορα κοινωνικά κομμάτια: από τους εργάτες και τους μετανάστες, ως τους φυλακισμένους και τους καταληψίες και γενικά σε όσους/ες συνεχίζουν να εναντιώνονται σε κάθε είδους εκμεταλλευτές και αυτόκλητους διαχειριστές των ζωών μας.


Η όποια  α ν ο χ ή  στις επιθέσεις τους στα πλαίσια της «δημοκρατικότητας» είναι  σ υ ν ε ν ο χ ή.

φασιστες πισω στις τρυπες σας


προκατ_35
αυτοδιαχειριζόμενος χώρος πανεπιστημίου
prokat35.wordpress.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License