Κατάληψη του πρώην ΠΙΚΠΑ στα Άνω Πετράλωνα

-

Σήμερα το πρωί η λαϊκή συνέλευση κατοίκων Πετραλώνων, Κουκακίου και Θησείου πραγματοποίησε κατάληψη σε ένα οίκημα που παλιά λειτουργούσε ως ΠΙΚΠΑ, στα Άνω Πετράλωνα. Σκοπός η δημιουργία ανοιχτού κοινωνικού χώρου, όπως αναγραφόταν και στην αφίσα που καλούσε στη σημερινή συνέλευση.

Οι εργασίες άρχισαν άμεσα και συνεχίζονται μέχρι και τώρα ενώ οι γείτονες είναι θετικοί απέναντι στην κίνηση.

από Kapios 05/04/2009 12:55 πμ.


Που bρισκετε τι πικπα παιδεσ??

από - 05/04/2009 2:53 πμ.


στα Άνω Πετράλωνα, στη συνοικία των "πέτρινων". Όπως ανεβαίνεις την Τρώων προς Θησείο, όταν ξεκινάει ο πεζόδρομος (εκεί που είναι τα σχολεία) στρίβεις δεξιά στην οδό Τιμοδήμου και στα 100 μέτρα συναντάς την κατάληψη.
Την ίδια διαδρομή μπορείς να κάνεις και από την μεριά της Καλλισθένους (ανεβαίνοντας για περιφερειακό Φιλοπάππου), συναντάς αριστερά την Τιμοδήμου και στα 50 μέτρα είναι η κατάληψη πάλι

από Comandante 06/04/2009 6:58 μμ.


Συνγχαρητήρια παιδιά...Αυτό πρέπει να γίνει να γεμίσουμε καταλήψεις και ανοιχτούς,πάντα αυτοοργανωμένους,χώρους σπάζοντας την μονοτονία των μητροπολιτικών κέντρων,πέρα από αντιπροσώπους και κόμματα.
Ανοιχτές συνελεύσεις και καταλήψεις παντού....

από dd 07/04/2009 11:43 πμ.


Έχουνε σκάσει διοικητικοί από το Ιπποκράτειο (που ανήκει το κτίριο) και φωνάξαν τους μπάτσους. Όποιος μπορεί ας κατέβει.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License