Όλοι την Κυριακή στην Καλοσκοπή!

Ήδη άνθρωποι από όλη την Ελλάδα δηλώνουν συμμετοχή στη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Κυριακή 5 Απριλίου, στις 11 το πρωί στην Κουκουβίστα (Καλοσκοπή)

Όλοι την Κυριακή στην Καλοσκοπή! Όπως είχα ήδη σημειώσει, πιστεύω ότι ο εμπρησμός του σπιτιού του Στέφανου Κόλλια θα γίενι μπούμεραγκ για τους ηθικούς και τους φυσικούς αυτουργούς του. Ήδη άνθρωποι από όλη την Ελλάδα δηλώνουν συμμετοχή στη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Κυριακή 5 Απριλίου, στις 11 το πρωί στην Κουκουβίστα (Καλοσκοπή) Από την ανακοίνωση της Κίνησης για τη Σωτηρία της Γκιώνας "...Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι των χωριών της Γκιώνας από την καταστροφομανία των κερδοσκόπων, που την περασμένη Δευτέρα το πρωί κάψανε ολοσχερώς το σπίτι του αείμνηστου Φοίβου Ταξιάρχη, για να εκφοβίσουν και να εκδικηθούν τον γιό του Στέφανο Κόλλια και τους ενεργούς υπερασπιστές του περιβάλλοντος του βουνού. Ο Στέφανος μαζί με άλλους κατοίκους της Καλοσκοπής και των άλλων χωριών, τόλμησαν να εκφράσουν άποψη για τις καταστροφές, που ασύδοτα επιφέρουν στο φυσικό πλούτο του βουνού οι κερδοσκοπικές εταιρίες. Και να δημιουργήσουν την «Κίνηση για τη Σωτηρία της Γκιώνας». Στοχοποιούνται οι υπερασπιστές της Γκιώνας, για να μπορέσουν άνετα να αυξήσουν τα κέρδη τους ρίχνοντας τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους, στο περιβάλλον και εφαρμόζοντας το διαίρει και βασίλευε. ...ένα μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης στον Στέφανο Κόλλια αναπτύχθηκε, με απόφαση να χτιστεί ξανά το πατρογονικό σπίτι, πολύ καλύτερο και δυνατότερο από το παλιό. Για το λόγο αυτό καλούνται όσοι μπορούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία να τον ενημερώσουν. Επίσης όσοι θέλουν να στείλουν οικονομική ενίσχυση να βάλλουν χρήματα στον λογαριασμό της οικογένειας Κόλλια. ΚΟΛΛΙΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ (Φοίβος Ταξιάρχης) ΚΟΛΛΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 721 / 310473-74 ΙΒΑΝ: GR8201107210000072131047374 Στέφανος Κόλλιας τηλ: 6981310556 * Για την διευκόλυνση των Αθηναίων πολιτών, που θέλουν να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση, θα ξεκινήσει λεωφορείο (πούλμαν) από την Αθήνα προς Καλοσκοπή, στις 8 το πρωί της Κυριακής, από το Πεδίο του 'Αρεως, άγαλμα Αθηνάς επί της Λ. Αλεξάνδρας και θα περάσει από Ομόνοια. Θα επιστρέψει το βράδυ στην Αθήνα. Το κόστος είναι 10 ευρώ. Για να κλείσετε θέση τηλεφωνήστε στο 6974973460.

από _+++_ 06/04/2009 12:32 πμ.


auto pou sinevei einai ntropi, prepei na matheutei paraekso, einai sto idio epipedo me tin epithesi stin Kouneva.

fotografies kai enimerosi apo tin sigentrosi stin kaloskopi

http://iteanet.blogspot.com/2009/04/blog-post_05.html#comments

από xstv 06/04/2009 1:20 μμ.Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον εμπρησμό στο σπίτι του ακτιβιστή Στέφανου Κόλλια, πραγματοποίησε χτες το πρωί η «Κίνηση για τη Σωτηρία της Γκιώνας» στην Καλοσκοπή Γραβιάς, στην οποία συμμετείχαν 40 φορείς από όλη την Ελλάδα. Το κλίμα της συγκέντρωσης δίνει με δηλώσεις του στο tvxs.gr ο Τάσος Αφέντης, μέλος της «Κίνησης».

http://www.youtube.com/watch?v=_OGXLx8QV4Q

Ο Στέφανος Κόλλιας είναι ακτιβιστής που μάχεται κατά των εταιρειών εξόρυξης βωξίτη που λειτουργούν στη Φωκίδα και έχει δει ήδη δύο φορές το σπίτι του να καίγεται από εμπρησμό.

από giona 06/04/2009 3:30 μμ.


Ο Στέφανος δεν είναι μόνος του!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License