κοινωνικο ιατρειο

πιθανα αυτη τη στιγμη εχουν σκασει δικαστικοι υπαλληλοι στο κοινωνικο ιατρειο πετραλωνων και απειλειται με εκκενωση οποιος εχει πληροφοριες ας τις μεταφερει εδω και οποιος μπορει ας μεταβει εκεί

πιθανα αυτη τη στιγμη εχουν σκασει δικαστικοι υπαλληλοι στο κοινωνικο ιατρειο πετραλωνων και απειλειται με εκκενωση οποιος εχει πληροφοριες ας τις μεταφερει εδω και οποιος μπορει ας μεταβει εκεί

από γείτονας 07/04/2009 12:10 μμ.


Μιλάς για την κατάληψη του κτιρίου του ΠΙΚΠΑ που έγινε στα Άνω Πετράλωνα, το περασμένο Σάββατο από την λαϊκή συνέλευση κατοίκων Πετραλώνων, Κουκακίου και Θησείου. Γιατί κοινωνικό ιατρείο δεν υπάρχει και η λάθος πληροφόρηση βλάπει σοβαρά την υγεία.
Παιδιά όσοι μπορούμε να κατέβουμε τώρα, αυτή η κατάληψη πρέπει να στηριχτεί από όλους μας.

από αλληλεγγυος 07/04/2009 12:29 μμ.


.

από δ 07/04/2009 12:33 μμ.


Σύντροφος μας ενημέρωσε ότι έχουν σκάσει δημοτικοί υπάλληλοι στην κατάληψη και μάλλον θα σκάσουν και μπάτσοι (αν δεν έχουν πάει ήδη) με σκοπό να την εκκενώσουν. Χρειάζεται κόσμος, όποιος σύντροφος-ισσα μπορεί να πάει άμεσα!

από γφγξ 07/04/2009 12:36 μμ.


Κατεβαίνεις σταθμό πετραλώνων βγαίνεις από τη μεριά των Άνω Πετράλωνα ή παίρνεις το τρολευ 15 και κατεβαίνεις πλ. Μερκούρη. Το σπίτι είναι στα πετρινα . Βρες την Τρώων ρώτα θα σου πουνε ακολούθα προς θησείο μεχρι να γίνει πεζόδρομος και στα σχολεία στρίβεις δεξιά στην οδό Τιμοδήμου και στα 100 μέτρα συναντάς την κατάληψη.
Την ίδια διαδρομή μπορείς να κάνεις και από την μεριά της Καλλισθένους (ανεβαίνοντας για περιφερειακό Φιλοπάππου), συναντάς αριστερά την Τιμοδήμου και στα 50 μέτρα είναι η κατάληψη πάλι

από ντόπιος 07/04/2009 12:51 μμ.


post image
Με πράσινο ο δρόμος από πλατεία Μερκούρη, με κόκκινο από ΗΣΑΠ Πετραλώνων.
Η Δημοφώντος έρχεται από τη Χαμοστέρνας (πιό κάτω) για όσους έρχονται με δικό τους μέσο και η Τρώων έρχεται από την πλατεία του Θησείου (στρίβουμε πεζόδρομο).

Εικόνες:

από τηλέφωνο 07/04/2009 1:09 μμ.


όπως με ειδοποίησαν τα πράγματα είναι ήρεμα. Έσκασαν πριν κανά 2ώρο, δύο υπάλληλοι του Ιπποκράτιου για να μάθουν τι γίνεται με το κτίριο. Είπαν ότι θα φωνάξουν τους μπάτσους. Τους φώναξαν και ήρθε ένα περιπολικό και έφυγαν όλοι μαζί, προφανώς για το τμήμα.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο μέχρι στιγμής, τα πράγματα είναι ήρεμα και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για άμεση εκκένωση.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License