42 απολύσεις εργαζομένων

.

Η j-p αβαξ προχώρησε σε μαζικές απολύσεις στο ελευθέριος βενιζέλος. 42 ατομα έλληνες και μετανάστες που απασχολούσε η εν λόγω εταιρεία στον τομέα του καθαρισμού απολύθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Με την αιτιολογία της κρίσης βέβαια. Οι υπάλληλοι που εργάζονταν εκεί είχαν όλοι συμπληρωμένοι τριετία. Οπότε περίμεναν την προβλεπόμενη αύξηση. Αντι αυτού απολύθηκαν μαζικά. Τώρα η γνωστή εταιρεία για τις μίζες που έχει χώσει στην γερμανική εταιρεία εκμεταλευση του αεροδρομίου Hocthef  προκειμένου να αναλάβει ότι έργο κατασκευής και καθαριότητας εκει πέρα, είναι ετοιμη να κάνει προσλήψεις απο τον οαεδ καινούργιων ανιδείκευτων υπαλλήλων, οπότε η δικαιολογία πάει στράφη για την κρίση.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ( 7 ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ) ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ??

Να αναφέρω σε όσους δεν γνωρίζουν οτι μια μέρα νωρίτερα απο την εγκληματική πράξη κατα της Κούνεβα ένας συντροφος εργαζόμενος απο την αλβανία έχασε τα δύο του πόδια το αριστερό του χέρι και τα γεννητικά του όργανα γιατι η j-p άβαξ τον ανάγκασε να καθαρίσει τις γραμμές του προαστικού σιδηροδρόμου στο αεροδρόμιο χώρις προηγουμένως να έχει φροντίσει να κλείσει την παροχή ρεύματος στην γραμμή. Με εκφοβισμό και εκβιασμό κατάφερε να πετύχει να μην αναφέρει κανένας εργαζόμενος εκεί το συμβάν.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License