Επίθεση στην ΑΝΕΚ για την Κατερίνα Γκουλιώνη

------------

Το Σάββατο το βράδυ 11 /4 προκλήθηκαν σπασίματα και καταστροφές στο κεντρικό πρακτορείο της ΑΝΕΚ στη Λεωφόρο Αμαλίας, τα τρυκάκια με το ακόλουθο περιεχόμενο που βρέθηκαν πεταμένα στη γύρω περιοχή εξηγούν τους λόγους της επίθεσης:
--------------------
Στις 18/3 το κράτος δολοφόνησε την αγωνίστρια κρατούμενη Κατερίνα Γκουλιώνη που πρωτοστατούσε στον αγώνα των γυναικών κρατουμένων κατά των ταπεινωτικών κολπικών ελέγχων στις φυλακές. Η Κατερίνα βρέθηκε νεκρή κατα την πειθαρχική μεταγωγή της από τις φυλακές της Θήβας σε αυτές της Νεάπολης Κρήτης μέσα σε πλοίο της ΑΝΕΚ, της εταιρίας που συστηματικά διαθέτει τα πλοία της για τις μεταγωγές των κρατουμένων και των μεταναστών. Η γνωστοποίηση του θανάτου της πυροδότησε εξέγερση στη Β' πτέρυγα των φυλακών της Θήβας όπου κρατούνταν.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗΣ
(Α)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License