Ανοιχτο Καλεσμα για 1 ΜΑΗ στη ΣΟΦΙΑ-Διεθνιστικη αλληλεγγυη στην Κ. Κουνεβα

Ομοσπονδία των Αναρχικών ΒουλγαρίαςΑυτόνομη ελευθεριακή ομάδα «Αναρχική Αντίσταση»Κίνηση για αντίσταση «23η Σεπτέμβρη»Αριστερή ομάδα φοιτητών «Πριζίβ»/κάλεσμα για την εκπαίδευση/

Κάλεσμα για την 1η Μαη στην Σόφια

Όπως γνωρίζετε, μετά τον Δεκέμβρη η Κούνεβα έγινε σύμβολο του κινήματος των εργατών στην Ελλάδα. Στην Βουλγαρία λίγα πράγματα έγιναν για αλληλεγγύη σ'αυτήν,εκτός από την μικρή μας διαδήλωση στις 8 Μάρτη.

Γι’αυτό πριν από καιρό αποφασίσαμε μαζί με έλληνες συντρόφους να κάνουμε μια διεθνή Πρωτομαγιά στην Σόφια. Θα διαδηλώσουμε σε αλληλεγγύη στην Κούνεβα και ενάντια στην εκμετάλλευση των εργατών στα Βαλκάνια και το εξωτερικό.

Εκτός αυτού, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά προβλήματα με τους βούλγαρους εθνικιστές και φασίστες, οι οποίοι προσπαθούν να εμποδίσουν και να σταματήσουν την δράση μας. Για τον λόγο αυτό θέλουμε να δείξουμε, όχι μόνον σε αυτούς αλλά και σε όλη την βουλγαρική κοινωνία, πως έχουμε διεθνή δράση και ότι παντοτε μπορούμε να λάβουμε βοήθεια από συντρόφους του εξωτερικού.

Η κατάσταση στην Βουλγαρία είναι εντελώς διαφορετική συκρινόμενη με αυτήν της Ελλάδας, γι’αυτό δεν θέλουμε να κάνουμε φασαρίες με τους
φασίστες , αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχετε τον νού σας.

Καλούμε σε διεθνή Πρωτομαγιά στην Σόφια, για να διαδηλώσουμε ενάντια στην άγρια εκμετάλλευση των εργατών στην Βουλγαρία, την Ελλάδα και σε κάθε χώρα· σε αλληλεγγύη με τους εργάτες και ενάντια στον παγκόσμιο καπιταλισμό. Καλούμε σε ειρηνική διαδήλωση· εάν όμως οι ακροδεξιοί εξτρεμιστές μας προκαλέσουν σκληρά, θα απαντήσουμε.
Για τον λόγο αυτόν, καλούμε αναρχικούς, αντιεξουσιαστές και αντικαπιταλιστές από την Ελλάδα να έλθουν για να διαδηλώσουμε μαζί στην Σόφια!


Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με συντρόφους από την Θεσσαλονίκη αλλά δεν έχουμε αρκετές επαφές σε άλλες ελληνικές πόλεις, οπότε σας προσκαλούμε μέσω αυτού του καλέσματος.

Αναρχικοί χαιρετισμοί από την Βουλγαρία και την FAB!

Από βουλγαρικής πλευράς στην διαδήλωση θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες ομάδες:

Ομοσπονδία των Αναρχικών Βουλγαρίας
Αυτόνομη ελευθεριακή ομάδα «Αναρχική Αντίσταση»
Κίνηση για αντίσταση «23η Σεπτέμβρη»
Αριστερή ομάδα φοιτητών «Πριζίβ»/κάλεσμα για την εκπαίδευση/

 

ΥΓ το κάλεσμα είναι μετάφραση από βουλγαρικό κείμενο...πρός όλους όλες υπάρχει και εσωτερικό κείμενο.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με βουλγαρία στο εμαιλ ivolevona@yahoo.com ........με θεσσαλονίκη στο εμαιλ thanosaris@hotmail.com 

 


 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License