Οι λιμενομπάτσοι δολοφονούν και οι δικαστές σιωπούν

Ενστολα καθάρματα με την κάλυψη δικαστών

post image

Χτες γράφαμε για έναν Κούρδο που οι λιμενομπάτσοι τον κατάντησαν «φυτό» από τα χτυπήματα με γκλομπ που του έδωσαν στο κεφάλι.

Αυτή την στιγμή ο 29χρονος Κούρδος βρίσκετε στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν έχει καμία πιθανότητα να αναρρώσει και είτε θα πεθάνει, ή θα μείνει σε αυτή την κατάσταση αφασίας.

Ζητήσαμε από γνωστή μας δημοσιογράφο να επικαλεστεί την εφημερίδα στην οποία εργάζεται και να ζητήσει, τηλεφωνικά, πληροφορίες από τους «αρμοδίους» για το τι συνέβη με τα καθάρματα, τους λιμπενομπάτσους που εκτόνωσαν τα δολοφονικά τους ένστικτα στο σώμα ενός μετανάστη.

Το αποτέλεσμα: Το αναμενόμενο. Αν και η δολοφονική επίθεση έχει συμβεί και γνωστοποιηθεί απ’ της 3/4 κανένας εισαγγελέας στην Ηγουμενίτσα ή στην Θεσσαλονίκη δεν θεώρησε χρέος του να διατάξει έρευνα και να αποδώσει ευθύνες στους λιμενομπάτσους που κακοποίησαν τόσο βάναυσα τον μετανάστη.

Από Βαθύ κόκκινο

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License