Η αδικία δεν είναι κάτι ανώνυμο ή κάτι αόριστο. Δεν είναι κάτι αόρατο.

Η αδικία έχει όνομα, έχει οδό, έχει και αριθμό >.

Απόσπασμα απ’την απολογία του Ν.Κουνταρδά στο δικαστήριο μετά από 4 μήνες στη φυλακή για ανάρτιση πανό (!) σε γήπεδο.

 

Έτσι είναι φίλοι σύντροφοι και συμπολεμιστές.

 

Έτσι είναι ,όμως, αναρχοσυνδικαλιστές κομμουνιστές και αριστεροί λογιών λογιών που διαρκώς γκρινιάζετε Φτάνει πια μας κουράσατε…

Τα ίδια και τα ίδια .Οι μέρες μήνες χρόνια κυλούν τόσο αδιάφορα. Βαρεθήκαμε. Μιλάμε για το ίδιο σκηνικό. Ανούσιες καταγγελίες, πορείες κηδείες , ψηφίσματα διαμαρτυρίας , συλλογή υπογραφών. Αυτά απ΄την αγωνιζόμενη αριστερά. Σκατά.

 

Νιώστε το επιτέλους. Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ. Θα το καταλάβουμε ποτέ άραγε όλοι μας?

 

Και μιλάμε για εμάς. Εμείς όμως??? Τι?

Τείνουμε να γίνει το κίνημα (ποιο?) νέο ΚΚΕ. Ψάχνουμε να βρούμε το ρουφιάνο, βλέπουμε παντού παρακρατικούς και πράκτορες. Επίσης καταγγελίες στο ιντυμίντια, ειρηνικές πορείες ( Λάρισσα ), πολύχρωμες καταλήψεις Ντροπή στους αναρχοπατέρες βοσκούς και στα κοπάδια τους. Ντροπή και σε κάποιους δήθεν σκληρούς που λειτουργούν ως μία ακόμη εξουσία ομαλοποίησης ασκώντας ναι μεν βία, αλλά με μέτρο και όρια. Πάντα αναίμακτα… Σκατά.

 

Είναι όμως όλα σκατά??

 

ΟΧΙ. Απλά ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ. Όμως θεωρούμε ότι υστερούμε. Απ΄τις 52 πόλεις του ελλαδικού χώρου μόνο οι 9 (ίσως 15) συμμετέχουν στο αληθινά λυσσασμένο αντάρτικο πόλεων. Θα κατανοήσουμε ότι βρισκόμαστε σε μία προεπαναστατική περίοδο? Θα εξεγερθούμε βίαια και θα χτυπήσουμε παντού αληθινά σκληρά? Θα βιώσουμε στο πετσί μας το <ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ> πραγματικά??

 

ΝΑΙ. Το σχέδιο υπάρχει. Έχουμε την οργή . Ας επιτεθούμε με λύσσα στον εχθρό. Στην κατεύθυνση να τον δώσουμε καίρια πλήγματα στην καρδιά.

Στην κατεύθυνση της οδού και του αριθμού.

Αυτό θα είναι το πνεύμα του ΕΞΕΓΕΡΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Τα χτυπήματα μας θα προκαλέσουν την κοινή γνώμη, την κοινή λογική.Τα επόμενα δεν θα είναι και τόσο συμβολικά. Θα μας καταδικάσουν όλοι. Δεν μας ενδιαφέρει. Πολεμάμε δεν κάνουμε πολιτική. Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι υπερασπιζόμαστε ακόμα και τα τυφλά χτυπήματα.

 

Στην αναρχομάνα Ξάνθη πρωτοεμφανιζόμαστε αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το 3ημερο εκρηκτικών επιθέσεων στη μεγάλη βδομάδα της ΦΩΤΙΑΣ.

 

Μεγάλη Πέμπτη στις 02:20 στην οδό Βλαχοπούλου 33 στο σπίτι ενός ρουφιάνου εργάτη.

 

Μεγάλη Πέμπτη στις 02:30 στα ΑΤΜ της κεντρικής εθνικής τράπεζας της πόλης.

Μεγάλη Παρασκευήστις 04:45 στο αμάξι του μητροπολίτη Ξάνθης στο σπίτι του.

 

Μεγάλο Σάββατο στις 09:00 στο αμάξι του εισαγγελέα Ξάνθης στο σπίτι του.

 

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ

 

< Γιατί έγινα αναρχικός? Γιατί μισούσα την εργασία. Και γιατί να σκοτώνω εργάτες? Γιατί είναι αχρείοι σκλάβοι και χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε η μπουρζουαζία και τα αφεντικά. >

Οκτάβ Γκαρνιέ, μέλος συμμορίας Μπονό.

 

Την Πέμπτη 16/4 στην οδό βλαχοπούλου 33 επιτεθήκαμε τοποθετώντας μόνο 2 γκαζάκια και μπιτόνι με βενζίνη στη πιλοτή της πολυκατοικίας του ρουφιάνου εργάτη. Ο συγκεκριμένος άθλιος τύπος που μένει σ’αυτή τη πολυκατοικία ( όροφο δε ξέρουμε ακόμα) τοποθετούσε κάμερα ελέγχου σε γνωστό δρόμο της πόλης και έπειτα από παρακολούθηση κομάντο του ΕΞΕΓΕΡΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ βρήκαμε που μένει.Την επόμενη που θα θεαθή ο κύριος αυτός να ξαναβάζει κάμερες θα του κάψουμε το διαμέρισμα.

 

ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

< Δηλαδή ήρθαμε εδώ να συζητήσουμε τα αυτονόητα? Το αν η τράπεζα είναι φίλα προσκείμενη προς την κοινωνία ή όχι? >

Απόσπασμα από την απολογία του Γ. Δημητράκη στο δικαστήριο κατηγορούμενος για την απαλλοτρίωση της εθνικής τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας.

 

Ετσι είναι, εμείς τι να πούμε για την τράπεζα και το ρόλο της. Να γκρινιάξουμε για το πόσο κακή είναι ή για τα επιτόκια καταθέσεων που πέφτουν?

Εμείς κάνουμε επίθεση χωρίς διάλογο.

Ετσι την Πεμπτη 16/4 τοποθετήσαμε στο ΑΤΜ της κενρικής εθνικής εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο με 200 γρ. μπαρούτι και γκαζάκια με στόχο να το ανατινάξουμε γεμίζοντας χαρτονομήσματα τον πεζόδρομο και τις τσέπες μας. Λεφτά δε πήραμε όμως το αχρηστέψαμε εντελώς.

 

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

 

< ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ >

Από αφίσα αναρχικών.

Μεγάλη Παρασκευή, τι ιερόσυλοι, ημέρα που το παπαδαριό και οι πιστοί κουβαλάνε μια καρέκλα στους αποστειρωμένους δρόμους και πενθούνε προσκυνώντας την,είπαμε να τους στεναχωρήσουμε λιγο ακόμα.

Στις 5 παρά τέταρτο στη πλατεία μητρόπολης μπροστά στο σπίτι του μητροπολίτη ξάνθης αφού πρώτα σπάσαμε το πλαινό τζάμι ρίξαμε ένα καπνογόνο και μάλλον κάψαμε το citroen xsarra που ανήκει σ’αυτόν και τη κουστωδία του. Τονίζουμε το μάλλον καθώς για λόγους ασφαλούς διαφυγής δε κάτσαμε να δούμε αν οντως το citroen έγινε πασχαλιάτικη λαμπάδα και επίσης οι αρχές αποκρύψανε το γεγονός. Το τσιρακι του εφραιμ έχει αποκρύψει και αυτός το αμάξι, οπότε μάλλον άρπαξε για τα καλά. Ας στείλει το λογαριασμό στο βατοπέδι…

 

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

< Βεβαίως κύριε εισαγγελέα και σας καθησυχάζει η ανέμελη βόλτα σας ανάμεσα στην ανωνυμία του πλήθους, η ασφαλής σας κατοικία σε μια <ήσυχη>περιοχή, το θωρακισμένο σας γραφείο. Στα 13 χρόνια στο μπουντρούμι μου ξεριζώσατε τα πιο απλά πράγματα. Όμως σας διαβεβαιώ ότι ακόμα και με δεμένα τα μάτια θα μπορούσα ακόμα να λύσω και να ξαναδέσω ένα COLTO,45 με την ίδια ευκολία που σας χρειάζεται για να διεκπερώσετε μια δικογραφία ενός φτωχοδιαβόλου. Με την ιδια αυθάδεια που εχετε όταν γυρνάτε τις σελίδες θα μπορούσα να γλιστρύσω μέσα τις σφαίρες…Μια σελίδα, μια σφαίρα, μια σελίδα ,μια σφαίρα…>

Jan Mark Rouijan , μέλοςτηςΑction Directe.

Στις 09:00 πρωί της κυριακής στο παλιό γήπεδο της ξανθης δίπλα απ’τη θυρα 4 επιτεθήκαμε έξω απ’το σπίτι του εισαγγελέα ξάνθης. Τοποθετήσαμε ωρολογιακό μηχανισμό αποτελούμενο από βενζίνη γκαζάκια και μπαρούτι 80 γρ κάτω απ΄το αμάξι του και μισή ώρα μετά ακολούθησε έκρηξη. Δεν προειδοποιήσαμε δεν κάναμε κανένα τηλεφώνημα. Περαστικοί δεν υπάρχουν εκεί ούτως ή άλλως. Απλά υπάρχει το παλάτι του <κυρίου> εισαγγελέα .Επίσης μέχρι σήμερα Δευτέρα πρωί που συντάσσουμε την προκήρυξη το αμάξι του βρίσκεται εκεί για όποιον θέλει να το διασταυρώσει. Το ανακοινώνουμε αυτό γιατί διακρίνουμε μια ακινησία από τα ΜΜΕ εως προσπάθεια αποσιώπησης των ενεργειών μας. Βέβαια μ’αυτά που θα ακολουθήσουν απ’τη πλευρά μας όχι μόνο η Ξάνθη θα ταρακουνηθεί αλλά ολόκληρος ο ελλαδικός τουλάχιστον χώρος.

Η ενέργεια μας αυτή αφιερώνεται σε τοπικό επίπεδο στους 3 συντρόφους που καταδικάστηκαν και απ’τον συγκεκριμένο εισαγγελέα γιατί σβήσανε συνθήματα της φασιστικής οργάνωσης χρυσής αυγής. Επίσης ο ίδιος εισαγγελέας ήταν που επέβαλε πρόστιμο χρηματικής εγγύησης 5,000Ε στο σύντροφο Ν.Κουνταρδά για μια γνωστή (χωρίς στοιχεία) υπόθεση πριν ενάμιση χρόνο απόπειρα εμπρησμού της εθνικής τράπεζας στην πόλη μας .

Ακόμα ας θημήσουμε ότι ο ίδιος ο εισαγγελέας είναι αυτός που 2 χρόνια νωρίτερα εστειλε στη φυλακή για πλημμελήματα 6 οπαδούς του ΠΑΟΚ.

 

Επίσης για να θυμόμαστε οι μεγαλήτεροι και να παραδειγματίζονται οι υπόλοιποι ας τιμήσουμε με αυτή την ενέργεια τον Α.Μπίντο που 20 χρόνια νωρίτερα στα Γιάννενα μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου εξαγριωμένος από αυτή τη σάπια δικαιοσύνη και εκτέλεσε 2 τέτοιου είδους δικαστικά καθάρματα.

Χρόνια τώρα αυτοί οι λακέδες του κράτους δικάζουν και καταδικάζουν ανθρώπους κρίνουν και αποφασίζουν και διατάσουν. Αλλά για σταθείτε ένα λεπτό και αναρωτηθείτε ποιοι τελοσπάντων είναι αυτοί που μας δικάζουν? Είναι αόρατοι? Τελειώνει η δίκη και πατάνε ένα κουμπάκι και διακτινίζονται στα σπίτια φρούρια τους?

ΟΧΙ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. Μην αναλωνόμαστε σε ανούσια ζητήματα και συμβολικά χτυπήματα. Ας ξεσκεπάσουμε αυτά τα ελεεινά υποκείμενα και ας βρούμε επιτέλους τα σπίτια τους και να τους δώσουμε ένα γερό μαθημα…

 

 

 

Κλείνοντας στέλνουμε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους μόνο κρατούμενους αγωνίζονται ενάντια στην αδικία και κρατούν αξιοπρεπή στάση στις φυλακές και ειδικότερα στον αγωνιστή Σπύρο Στρατούλη που έκανε την τιμή να χαιρετίσει την εκδήλωση που είχαν πραγματοποιήσει άτομα του αναρχικού αντιεξουσιαστικού χώρου στη πόλη μας.

 

Τέλος αφιερώνουμε τις εκρηκτικές ενέργειες που πραγματοποιήσαμε στους διωκόμενους της Εξέγερσης του Δεκέμβρη

 

Ζήτω το πανταχού επαναστατικό αντάρτικο. Επίθεση χωρίς διάλογο.

ΕΞΕΓΕΡΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License