ρατσιστική επίθεση στους Αμπελόκηπους

σε θρησκευτικό κέντρο αφρικανών

Η πόρτα της κοπτικής εκκλησίας στους Αμπελόκηπους είναι απανθρακωμένη κατα πάσα πιθανότητα από εμπρηστική ενέργεια ρατσιστών. Το σημείο που βρίσκεται η πόρτα, μακριά από κάθε έφλεκτο υλικό όσο και το γεγονός ότι έχει καεί εντελώς εξωτερικά παραπέμπει σε τακτικές παρακρατικών επιθέσεων που έχουν γίνει στο παρελθόν. Η κοπτική εκκλησία εκτός από λατρευτικός χώρος κάθε κυριακή γεμίζει από αφρικανούς μετανάστες, Αιθίοπες και Αιγυπτίους με τις ανάλογες φορεσιές και ύμνους, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στις γειτονιές μας. Πέρα από αυτό, οι μετανάστες έρχονται σε επαφή με την κοινότητά τους και οργανώνουν τη μεταξύ τους αλληλοβοήθεια με τον τρόπο που την αντιλαμβάνονται. Πέρα από θρησκείες, η λειτουργία τέτοιων κοινοτήτων μόνο από ρατσιστές μπορεί να γίνεται στόχος.

από για να καταλαβω... 25/04/2009 6:48 μμ.


το να φλεγονται τοποι λατρειας μεταναστων ειναι ρατσισμος

και οι παρουσια τους δινει ενα τονο στις γειτονιες

ενω οι φλεγομενοι τοποι λατρειας των ελληνων ειναι επανασταση

και η υπαρξη τους ειναι αναδρομη σε φασισμο.....

ναι...μπραβο... λογικο!!!!!!!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License