Οι μπάτσοι στις ΗΠΑ ληστεύουν οδηγούς

από καθεστωτικό μέσο

http://www.cnn.com/2009/CRIME/05/05/texas.police.seizures/index.html

Στο Τέξας, μπάτσοι σταμάτησαν αυτοκίνητο στο δρόμο και λήστεψαν τον οδηγό του παίρνοντας ότι χρήματα είχε και τα κοσμήματά που φορούσε!

Τον συνέλλαβαν και τον έβαλαν στο κελί του αστυνομικού τμήματος και του είπαν πως αν δεν υπέγραφε ένα χαρτί οτι αυτά που του πήραν δεν ήταν δικά του τότε θα τον πήγαιναν στο δικαστήριο με τη κατηγορία της πλύσης μαύρου χρήματος!

Αυτό έχει συμβεί και σε πολλούς άλλους και φαίνεται να είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε μια συγκεκριμένη πόλη του Τέξας. Σε άλλους οι μπάτσοι τους απείλησαν πως θα στείλουν τα παιδιά τους σε ορφανοτροφεία αν δεν υπέγραφαν χαρτί οτι τα πράγματα που κατασχέθηκαν δεν είναι δικά τους.

Υπολογίζεται πως οι ληστείες στη πόλη αυτή φτάνουν τις 150 και οι μπάτσοι έχουν ληστέψει πάνω απο 3 εκατομμύρια δολλάρια! Μάλιστα φαίνεται να προτιμούν μαύρους, λατίνους, και μετανάστες.

Αυτό το χαρτί που απαιτούν οι μπάτσοι από τα θύματά τους να υπογράψουν είναι νόμιμο, και τώρα στο Τέξας πολλοί ζητούν να ακυρωθεί ο νόμος που το επιτρέπει και να απαγορευτεί με νέο νόμο. Το θέμα φαίνεται να το εκμεταλεύονται πολιτικά οι Δημοκρατικοί (το κόμμα που ανήκει ο Obama), οπότε αυτό ίσως εξηγεί γιατί το διαβάζουμε σε καθεστωτικό μέσο.

Η περιοχή στην οποία βρίσκεται αυτή η πόλη είναι φασιστοπεριοχή κιόλας. Πριν κάμποσο καιρό κάτοικοι είχαν σύρει μαύρους στο δρόμο με τα αυτοκίνητά τους. Η πόλη λέγεται Tenaha και είναι στο Τέξας προς τη μεριά που είναι κοντά στη Λουϊζιάνα.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License