ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΙΟΥ, 5μμ

post image

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΙΟΥ, 5μμ

Η θρασύτητα των παρακρατικών συμμοριών ξεπερνάει κάθε όριο. Λίγους μήνες μετά την δολοφονική απόπειρα ενάντια στην μετανάστρια συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα, και μέσα σε ένα διαρκές πογκρόμ ενάντια στους μετανάστες από μεριάς του κράτους, οι παρακρατικές συμμορίες των μαχαιροβγαλτών απειλούν να ξανακάνουν την εμφάνιση τους το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.
Να τους αποτρέψουμε! με μαζική και αποφασιστική παρουσία στην αντιφασιστική συγκέντρωση εργατικών σωματείων και πολιτικών οργανώσεων στις 5 μμ στην πλατεία Ομονοίας!
Να ξεριζώσουμε το χέρι που απλώνουν στους συναδέλφους μας μετανάστες και στα δημοκρατικά δικαιώματα μας και ελευθερίες!
Όπως τον Δεκέμβριο, εξεγερθήκαμε όλοι μαζί, ντόπιοι και ξένοι εργαζόμενοι και νεολαία, έτσι και τώρα, από κοινού θα αντιμετωπίσουμε τους θρασύδειλους παρακρατικούς που έχουν αστυνομική προστασία.
Σε όλη την Ευρώπη, όπου το αβγό του φιδιού επωάζεται ξανά μέσα από τους σπασμούς της κρίσης του συστήματος, είναι η μαζική αντιφασιστική δράση, εργαζομένων, ανέργων, νεολαίας,  μέσα από τα σωματεία και τις πολιτικές οργανώσεις της, αυτή που μπαίνει φραγμός και προστατεύει δικαιώματα και ελευθερίες.
Σε όλη την Ευρώπη, οι δρόμοι ανήκουν στους διαδηλωτές, εργαζόμενους, ανέργους, νεολαία, που παλεύουν ενάντια στις συνέπειες της κρίσης.
Η κυβέρνηση και το κράτος, έχουν την κύρια ευθύνη για την υπόθαλψη του φασιστικού φαινόμενου, καλλιεργώντας ένα κλίμα κοινωνικού αυτοματισμού, κρατικού αυταρχισμού, αστυνομοκρατίας, απόπειρας να κηρυχτεί η χώρα σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης».
Την ίδια στιγμή απαλλάσει κρατικούς λειτουργούς που ενέχονται σε ρατσιστικές ενέργειες, αθωώνει μαχαιροβγάλτες παρακρατικούς, προωθεί την δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους μετανάστες.

• Να κλείσουμε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής – καμιά ανοχή στους μαχαιροβγάλτες παρακρατικούς. Ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά.
• Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες – νομιμοποίηση τώρα σε όλους
• Κάτω τα χέρια από τις δημοκρατικές ελευθερίες
• Κάτω η κυβέρνηση των Καραμανλή-Παυλίδη-Καρατζαφέρη
• Εργατική Εξουσία και διεθνισμός


Eργατικό Eπαναστατικό Kόμμα

Kαποδιστρίου 38, Aθήνα,
E-mail eek@ath.forthnet.gr, pressrelease@eel.gr
www.eek.gr

Εικόνες:

από J.B. 09/05/2009 12:41 πμ.


Να βοηθήσουμε με κάθε μέσο!Όλοι στην πορεία!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License