ΚΑΛΑΜΑΤΑ επίθεση με απειλές για την εκδήλωση του Σαββατου πριν 20 λεπτά απο φασίστες

απο τηλ

ενημερωση απο τηλεφωνο

την πεσαν κατι φασιστες σε κοσμο απο καλαματα κατα τις 12μιση το βραδυ απειλωντας σχετικα με την εκδήλωση που ειναι προγραμματισμενη να γινει απο αλανια του νεδοντα και συντροφους-ισσες απο μεσσινια.

 

 

η εκδηλωση θα διαρκεσει ωρες γιατι εχει συγκεντρωση, συζητήσεις, συναυλία΄κλπ (υπάρχει σχετική αφισα στο ημερολογιο http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=17857 ). ξερω γω καλό είναι όσοι εχουν επαφή να επικοινωνήσουν.

από ένας 08/05/2009 3:15 πμ.


οι φασίστες (8-9 περίπου) την έπεσαν σε κόσμο που βρισκόταν σε ένα καφενείο στα βόρεια της καλαμάτας. αφού είχαν βγει βόλτα για να ξεκολλήσουν τις αφίσες της εκδήλωσης για τις 9 Μάη αντιλήφθηκαν τον κόσμο στο καφενείο και επιτέθηκαν με γροθιές και καρεκλιές ενώ ταυτόχρονα, απειλούσαν ότι ¨θα σας δείξουμε το σάββατο¨, ¨εδώ είναι καλαμάτα¨ και άλλα όμορφα.
κάποιοι απ'αυτούς είναι γνωστά καλόπαιδα της τοπικής κοινωνίας που έχουν ξανατραμπουκήσει νεολαίους με διάφορες αφορμές ή και χωρίς αυτές. μαζί τους είχαν κάποια πιό νεαρά άτομα που απλώς επικροτούσαν το νταηλίκι τους και γρήγορα τους μάζεψαν υπό τον φόβο της αστυνομίας.
το ραντεβού για την ολοήμερη δράση της 9 Μάη ισχύει!

post image
Το βρήκαν το πρωί οι καταστηματάρχες  κάτω από την πόρτα τους...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License