"σπάμε" κινητά σε κάθε κίνηση

νεα τεχνολογία παρακολούθησης τηλεφώνων από την "αντι"τρομοκρατική

Νέα τεχνολογία παρακολούθησης υπόπτων από την "αντι"τρομοκρατική επιτρέπει στους κρατικούς ρουφιάνους να παρακολουθούν κάθε σταθερό τηλέφωνο (ως τώρα μπορούσαν μόνο του ΟΤΕ) και επιπλέον να εντοπίζουν  τη θέση κάθε κινητού τηλεφώνου που παρακολουθούν, ακόμα κι αν δεν παρακολουθούν τις συνομιλίες του.
Οτι αυτές οι δυνατότητες είναι τεχνολογικά εφικτές είναι γνωστό εδώ και καιρό αφού οι Ισραηλινοί τις χρησιμοποιούν στην εξόντωση των Παλαιστινίων, Λιβανέζων κλπ.
Γι αυτό, δε "λαλάμε" στα τηλέφωνα, σταθερά, κινητά ή μέσω sms μηνυμάτων και "σπάμε" τα κινητά μας σε κάθε κίνηση μας.

από ' 18/05/2009 3:10 μμ.


Εννοεί ότι βγάζουμε και την μπαταρία και δεν τα κλείνουμε απλά καθώς λέγεται ότι αν παρακολουθείται το τηλέφωνό μας, μπορεί να παρακολουθείται ακόμα και όταν είναι κλειστό, να ακούνε τι λέμε από το μιρκόφωνο δηλαδή, αλλά όχι όταν είναι βγαλμένη η μπαταρία. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό ή όχι, αλλά έτσι λέγεται γενικά.

από πρεπει 18/05/2009 3:31 μμ.


στο ιδιο κινητό αν μπει νέα σιμ δεν αλλάζει κάτι αφου το κινητο στελνει και τον αριθμό συσκευής. Για να θεωρείται ένα κινητό <<καθαρό>> αγοράζεται σφραγισμένο χωριστά απο τη σιμ. Σε κάθε σιμ φαίνεται σε πιο κινητό μπήκε και τανάπαλιν. Εδω παρακολουθούσαν τον πραϊμ μίνιστερ, θα γλύτωναν οι υπόλοιποι?

Καλά κάνεις και το λες. Να θυμήσω ότι η τεχνολογία παρακολούθησης κινητών υπάρχει από παλιά (π.χ.υπόθεση Vodafone). Ερώτηση: Tι έγιναν οι αγωγές των πολιτών εναντίων της Vodafone από την "Ελληνική Δικαιοσύνη"(Το σύντομο ανέκδοτο με τις δύο λέξεις) ; Εκδικάστηκαν; Πλήρωσε τις αποζημιώσεις η Vodafone;

Επειδή θεοποιείται η τεχνολογία των καταπιεστών, να θυμήσουμε ότι η τεχνολογία δεν εμπόδισε  την εξέγερση του Δεκέμβρη 2008. Ίσα ίσα η ενημέρωση μέσω internet βοήθησε πολύ κόσμο να ενημερωθεί, παρακάμπτοντας τους επίσημους γλύφτες - δημοσιοκάφρους του συστήματος. Γιαυτό ο Καραμαν-Αλής  στη Βουλή καταφέρεται εναντίον των blogs!

Να θυμήσουμε ότι εκείνες τις μέρες πολιτικοί ταγοί - επίσημο κράτος είχαν εξαφανιστεί. Οργή λαού - φωνή θεού που λένε και οι θρησκευόμενοι. Και μπροστά στην οργή του λαού  οι πρώτοι που θα "αλλάξουν στρατόπεδο" είναι οι ίδιοι που το υπερασπίζονται. Οι πρώτοι του Σαντάμ που παραδόθηκαν το 2003 στους Αμερικανούς ήταν οι "επίλεκτη" φρουρά του.

από έν@ς 19/05/2009 1:33 μμ.


Ορισμένα κινητά ακόμα και χωρίς μπαταρία έχουν τη δυνατότητα να δίνουν στίγμα που βρίσκονται. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν κάποια πηγή ηλεκτρικής ενέργειας που στέλνει κατα περιόδους σήμα με τη θέση τους. Η ίδια πηγή ενέργειας είναι που κρατάει την ημερομηνία/ώρα στο ρολόι του κινητού. Αν λοιπόν το κινητό μας κρατάει σωστή ημερομηνία και ώρα αφού αφαιρεθεί η μπαταρία και ξαναμπεί, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εσωτερική πηγή ενέργειας οπότε είναι τεχνολογικά εφικτό να δίνει και σήμα.
Δεν προσπαθώ να πανικοβάλλω κανέναν, μεταφέρω κάποια πράγματα από κατ'ιδίαν συζητήσεις με τεχνικούς τηλεπικοινωνιακών εταιρειών και ο καθένας κάνει τα κουμάντα του.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License