Νέα «ζαρντινιέρα» στη Θεσσαλονίκη

Ξυλοκόπησαν γυναίκα μέσα στο Τμήμα αλιευμένο από την "κοντρα"

Νέα «ζαρντινιέρα» στη Θεσσαλονίκη

Ξυλοκόπησαν γυναίκα μέσα στο Τμήμα

 

 

Τα σημάδια στο πρόσωπο και στο λαιμό της γυναίκας, αδιάψευστοι μάρτυρες του ξυλοδαρμού της, ο οποίος βεβαιώθηκε και με ιατροδικαστική έκθεση, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη. Το νοσοκομείο Παπανικολάου, στο οποίο οδηγήθηκε όντας κρατούμενη, διέγνωσε και ρήξη τυμπάνου!

 

Η 35χρονη Ευγνωμία Ξυνού, μητέρα ανήλικου παιδιού, είχε την ατυχία να πατήσει λάθος το συνδυασμό του συναγερμού στο μπακάλικο που διατηρεί με το σύζυγό της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο συναγερμός άρχισε να χτυπά και καθώς η γυναίκα προσπαθούσε να τηλεφωνήσει στο σύζυγό της για να της πει πώς να τον απενεργοποιήσει, κατέφθασν τα… όργανα της τάξης. Της είπαν να πάει μαζί τους στο Τμήμα, για εξακρίβωση στοιχείων. Διαμαρτυρήθηκε, επειδή είχε αστυνομική ταυτότητα και όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής την γνώριζαν.

Ομως, στο σύγχρονο Μαρκοζιστάν δεν υπάρχουν δικαιώματα. Ακόμα και η κοινή λογική υποχωρεί μπροστά στη θέληση του μπάτσου. Αρπαξαν τη διαμαρτυρόμενη γυναίκα, της πέρασαν χειροπέδες και άρχισαν να τη σέρνουν, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επαγγελματιών της περιοχής! Τα χειρότερα, όμως, δεν είχαν έρθει ακόμα.

 

Οπως καταγγέλλει η συνήγορός της Ολγα Βλόντζου, όταν η Ε. Ξυνού σύρθηκε στο Τμήμα οδηγήθηκε σε ξεχωριστό δωμάτιο, φορώντας ακόμα τις χειροπέδες. Εκεί, ο αρχιφύλακας Κιτμερίδης Αλέξανδρος άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο και να την πετά στους καναπέδες του δωμάτιου και στο πάτωμα. Οταν η γυναίκα σωριάστηκε κάτω, πέρασε τα δυο χέρια του στο λαιμό της και άρχισε να την πνίγει! Ενώ η σοκαρισμένη γυναίκα φώναζε «βοήθεια», αυτός την έβριζε με φράσεις όπως «πουτάνα, θα σε γαμήσω, μαλακισμένο κ.ά.». Λίγο πριν λιποθυμίσει από το σφίξιμο στο λαιμό, την άφησε, ενώ παρά τις κραυγές της κανένας από τους παρόντες μπάτσους δεν παρενέβη για να τη βοηθήσει. Αντίθετα, λίγο μετά και ενώ ήταν φανερά τραυματισμένη, ο διοικητής του Τμήματος της έδωσε τη «χαριστική βολή» χαστουκίζοντάς την με δύναμη.

 

Στη συνέχεια ακολουθήθηκε η πεπατημένη. Την τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί και την παρέπεμψαν στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες της «αντίστασης» και της «εξύβρισης». Η μήνυση που έκανε κατά των βασανιστών της δεν ακολούθησε τη διαδικασία του αυτόφωρου, αλλά θα αποσταλεί… ταχυδρομικά στην εισαγγελία, η έδρα της οποίας είναι μερικά τετράγωνα παρακάτω (αυτά παθαίνει όποιος πολίτης κάνει το λάθος να καταθέσει μήνυση στην Αστυνομία, αντί να πάει κατευθείαν στην Εισαγγελία. Στο αυτόφωρο η Ε. Ξυνού ζήτησε τη νόμιμη αναβολή και αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η δίκη της προσδιορίστηκε για χθες Παρασκευή.

 Οπως καταγγέλθηκε, από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το γεγονός του ξυλοδαρμού της, ο σύζυγός της δέχεται σωρεία απειλητικών τηλεφωνημάτων.

από πια 26/05/2009 1:39 μμ.


με τους απρόσεκτους πολίτες που πέφτουν πάνω σε ζαρντινιέρες και σε καναπέδες!!!! στην συγκεκριμένη περίπτωση
Και να τιμωρηθεί ο μπάτσος, θα τιμωρηθεί εξίσου σκληρά όπως τιμωρήθηκαν οι μπάτσοι της ζαρντινιέρας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License