Πάτρα: Πορεία αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη χτες

Πάτρα: Πορεία αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη πραγματοποιήθηκε χτες.

Στην Πάτρα έγινε χτες πορεία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό. (Δεν έγινε προηγούμενη ενημέρωση για το κάλεσμα στο indy γιατί ο γράφων το έμαθε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή). Περίπου 1000 άτομα μαζεύτηκαν στην Πλατεία Όλγας και μετά τις καθιερωμένες ομιλίες έγινε πορεία που κατευθύνθηκε στην Οδό Γούναρη-Νομαρχία Αχαίας-Πλατεία Γεωργίου. Συμμετείχαν μπλοκ του ΚΚΕ, του ΝΑΡ, της Α/συνέχειας, του ΣΕΚ και των αναρχικών (αν ξεχνάω κανένα δείξτε οίκτο). Η πορεία είχε κάποιο παλμό, αλλά, δυστυχώς, δεν ήταν μαχητική.

από EAAK 24/04/2002 3:03 μμ.


Ξέχασες και τα ΕΑΑΚ, τα οποία έδωσαν έναν ιδιαίτερο παλμό στην πορεία φωνάζοντας για ακόμη φορά : ΟΥΤΕ ΑΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΕΙ ΕΝΙΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ αλλά και συνθήματα για την ματωβαμένη Παλαιστίνη. Υ.Γ. Παρακαλώ ο εν λόγω αρθρογράφος να δίνει περισσότερη προσοχή στα γραφόμενά του, διότι δεν εξηγείται πως ένα μπλοκ άνω των 100 ατόμων με πανό να μην το βλέπει.

από ___ 24/04/2002 7:03 μμ.


δίνουν ιδιαίτερο τόνο, όντως τα συνθήματα περί ΑΕΙ-ΤΕΙ σε πορεία για την Παλαιστίνη. Χμ, για την ακρίβεια δίνουν ένα τόνο, πως να το πώ, φαιδρό να το πω; Α και πού να μην είχε ζητήσει οίκτο ο Βαγγέλης τι θα του σέρνατε!!!

από Viva Rocker! 25/04/2002 1:30 πμ.


To μπλόκ της πρωτοβουλίας αναρχικών-αυτόνομων Πάτρας συσπείρωσε γύρω στα 70 άτομα και έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του, με τα ταξικά και διεθνιστικά συνθήματά του. Τα συνθήματα που κυριάρχησαν στο μπλοκ αυτό ήταν: ¨Η εθνική ενότητα είναι μια παγίδα, της γης οι προλετάριοι δεν έχουνε πατρίδα¨ ¨Ιντιφάντα ταξική, όχι εθνικιστική¨ ¨Κάτω τα έθνη κι οι στρατοί, πατρίδα μας όλη η γη¨ ¨Το κράτος κι η θρησκεία γεννούν τρομοκρατία¨ ¨Αλληλεγγύη στους αρνητές,μπουρλότο και φωτιά στους σιωνιστές¨ Το πανό μας έγραφε ¨Το κράτος,το κεφάλαιο και η θρησκεία είναι η τρομοκρατία¨. Μοιράστηκε προκήρυξη με τίτλο ¨Η αλληλεγγύη των λαών είναι το όπλο των Παλαιστινίων κι όχι οι επιθέσεις αυτοκτονίας¨.

από κι εγώ ΕΑΑΚ 25/04/2002 1:33 πμ.


σύντροφε από τα ΕΑΑΚ, έχει δίκιο που σου λέει τι σχέση έχουν τα συνθήματα για τα εκπαιδευτικά στην πορεία συμπαράστασης για την Παλαιστίνη. Εντάξει, όλα συνδέονται μεταξύ τους ,αλλά, άλλο είναι το στίγμα που έπρεπε να δωθεί. και επιτέλουσ, καλό το σύνθημα "θα γίνει χαμόσ, θα γίνει πανικός,...", αλλά το έχουμε παρακάνει λίγο. Υ.Γ. για να μην με παρεξηγήσεισ κι εγώ στα ΕΑΑΚ είμαι, αλλά, καλή η κριτική, αλλά, και λίγη αυτοκριτική δε βλαπτει!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License