Ανάληψη ευθύνης

Λευτεριά στον Νίκο Κουνταρδά

Την νύχτα της Τρίτης 2/6 πυρπολήσαμε 2 οχήματα του ΟΤΕ στις Συκιές στην Θεσσαλονίκη. Στον στόχο μας βάλαμε έναν δημόσιο οργανισμό για να αναδείξουμε το θέμα της ομηρίας του Νίκου Κουνταρδά απο τα κρατικά όργανα. Ο Νίκος συνεχίζει τις απεργίες πείνας και δίψας που ξεκίνησε μετά την συλληψή του στις 16/5 (*είχε διακόψει την απεργία δίψας για 4 μέρες 22/5 με 26/5) και πλέον η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί άσχημα. Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας απομονωμένος και φρουρούμενος απο την στιγμή της μεταφοράς του εκεί. Όσο το κράτος συνεχίζει να εκδικείται αγωνιστές τόσο και εμείς θα το "χοντραίνουμε" απο μεριά μας σε καθημερινή βάση πλέον...
Επίσης δεν ξεχνάμε τον σύντροφο Ηλία Νικολάου που κρατείτε στο κολαστήριο της Αμφισσας απο τον Ιανουάριο του οποίου μάλιστα πρόσφατα απορρίφθηκε η πρώτη αίτηση αποφυλάκισης, και τους προφυλακισμένους/διωκόμενους της εξέγερσης του Δεκέμβρη για κάποιους απο τους οποίους εξετάζονται οι υποθέσεις αυτές τις μέρες.
Οι διαθέσεις και οι πρακτικές του κράτους δεν μας εκπλήσσουν. Απεναντίας μας εξοργίζουν ακόμα περισσότερο. Απ'το στρατόπεδο μας οι εχθροπραξίες θα συνεχίζονται ακατάπαυστα μέχρι την συντριβή κάθε εξουσίας και την κοινωνική απελευθέρωση.
                             
                                          ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ  (Α)  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License