Το Σπίτι της Φωτιάς (Firehouse) 51 ανοίγει σύντομα!

Το Σπίτι της Φωτιάς 51 (Firehouse 51) είναι ένα νέο επαναστατικό αντικαπιταλιστικό και αναρχικό κοινωνικό στέκι στο κέντρο της πόλης Modesto στη Καλιφόρνια.


Το Σπίτι της Φωτιάς 51 ανοίγει σύντομα!

Το Σπίτι της Φωτιάς 51 (Firehouse 51) είναι ένα νέο επαναστατικό αντικαπιταλιστικό και αναρχικό κοινωνικό στέκι στο κέντρο της πόλης Modesto στη Καλιφόρνια. Ο χώρος είναι ιστορικός, καθώς κάποτε ήταν ο χώρος στέγασης της πυροσβεστικής. Είναι μεγάλο μέρος, δύο ορόφους ψηλό. Τα μέλη του MAC (Modesto Anarcho Crew, Αναρχικοί του Modesto) δούλεψαν σκληρά για να ετοιμάσουν το χώρο για το καλοκαίρι που μας έρχεται και τώρα είναι απασχολημένοι με τη προετοιμασία εκδηλώσεων. Το Σπίτι της Φωτιάς 51 δεν θα έχει πρόγραμμα (τουλάχιστον όχι στην αρχή), αλλά θα εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς. Θα χρησιμεύσει ως ριζοσπαστικό κέντρο όπου τοπικές ομάδες θα μπορούν να συναντιούνται και να οργανώνουν δράσεις, θα είναι ένας τόπος συνάντησης επαναστατών της περιοχής που θα δουλεύουν μαζί, θα χρησιμοποιηθεί επίσης και για επαναστατικές μουσικές εκδηλώσεις, αλλά και ως γενικός κοινωνικός χώρος για να γνωρίζονται οι άνθρωποι μεταξύ τους.

Το Σπίτι της Φωτιάς 51 έχει δωρεάν ασήρματο δίκτυο (wi-fi), κι έτσι μπορείτε να φέρετε τον υπολογιστή σας. Έχουμε μεγάλη βιβλιοθήκη με βιβλία, zines, και πολλές εκδόσεις σχετικές με αναρχισμό, αριστεροκομμουνισμό, και καταστασιασμό (situationist), όπως τα Ενάντια στον Ύπνο και τον Εφιάλτη (Against Sleep and Nightmare), Πράσινη Αναρχία (Green Anarchy), Ταξικός Πόλεμος (Class War), Η Πολιτική δεν είναι μια Μπανάνα (Politics is not a Banana), War on Misery, Rolling Thunder, Aufheben, Subversion, A Murder of Crows, Αγριόγατος (Wildcat), Εξέγερση (Insurrection), και άλλα πολλά. Οι Αναρχικοί του Modesto επίσης έχουν και τα δικά τους έντυπα στο χώρο.

Ένας λόγος που ανοίξαμε αυτόν τον χώρο είναι επειδή θέλαμε να δώσουμε ένα μέρος όπου οι διάφορες δράσεις σχετικές με αναρχισμό, ταξική πάλη και επανάσταση όχι μόνο θα μπορέσουν να έρθουν και να παρουσιάσουν τα κατορθώματά τους, αλλά και να έχουν ένα ωραίο μέρος για να μείνουν στο Modesto. Εάν τρέχετε κάποια επαναστατική δράση και θέλετε να έρθετε, επικοινωνήστε μαζί μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο anarcho209[at]yahoo.com ή μέσω myspace στο www.myspace.com/modanarcho.

Έχουμε φτιάξει ένα κομικό βίντεο σχετικά με το χώρο μας. Έχουμε ετοιμάσει διάφορες εκδηλώσεις που θα γίνουν σύντομα. Όλες είναι με ελεύθερη είσοδο, αλλά ίσως να ζητήσουμε μια δωρεά για να βοηθήσουμε όσους ταξιδεύουν από μακριά. Εάν θέλετε οδηγίες για το πως να έρθετε, πέστε το μας! Απλά κάντε ένα email στο anarcho209[at]yahoo.com. Επίσης, για όσους θέλετε να βοηθήσετε, μπορείτε να το κάνετε στέλωντάς μας μεγάλες ποσότητες zines, βιβλίων, πόστερ, περιοδικών, κάποιον προβολέα (προτζέκτορα) τοίχου, ένα ηχοσύστημα, μεγάφωνα, και δωρέες σε χρήματα. Εάν μπορείτε να τα χωρέσετε σε μιά κούτα, στείλτε την στη διεύθυνση: Modesto Anarcho, PO Box 3027, Modesto, CA 95353, USA. Εάν δε μπορείτε, φέρτε τα από εδώ!

--

Ενακτήριο πάρτυ! ζωντανή hip hop, jam, φαγητό, βιβλία, χωρός! Παρασκευή, 19 Ιούνη, 6-10μμ.

Γνωριμία με τον Eric McDavid. Εργαστήρια, παρουσιάσεις, συζήτηση. Ζωντανή μουσική! Παρασκευή, 10 Ιούλη 7-10μμ. Περισσότερες πληροφορίες στο www.supporteric.org

Προαστιακή Επανάσταση / Suburban Revolt (folk punk), και επισκέπτες. Ζωντανή μουσική παράσταση. Βιβλία. Σάββατο, 18 Ιούλη, 7-10μμ. Περισσότερες πληρ.: www.myspace.com/thesuburbanrevolt

Subvert (μελωδική anarcho-punk), και επισκέπτες. Ζωντανή μουσική παράσταση. Βιβλία. Κάποια μέρα του Αυγούστου (θα ανακοινωθεί). 7-10μμ. Πληροφορίες: www.myspace.com/subvertnow

Δέστε το βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=k_Gf_w8-hIA

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License