Ο Obama βάζει φόρους, η Microsoft απειλεί να φύγει από την Αμερική!

Ο διευθυντής της Microsoft απειλεί οτι άμα ο Obama περάσει το νέο νόμο για τη φορολογία, τότε θα στείλει όλη τη παραγωγή στο εξωτερικό!

Ο Steve Ballmer, CEO της Microsoft, παραπονιέται οτι ο νέος νόμος θα αυξήσει τα έξοδα της επιχείρησης όσον αφορά τη διατήρηση υπαλλήλων επί αμερικανικού εδάφους. Λέει οτι άμα ο νόμος περάσει, τότε θα δώσει εντολή να σταματήσουν οι εργασίες της εταιρίας στην Αμερική και να μετακινηθεί όλη η παραγωγή σε άλλες χώρες με μικρότερη φορολογία και μισθούς πείνας.

Ο Ballmer παραδέχτηκε πως η ανύπαρκτη φορολογία και οι χαμηλοί μισθοί ήταν οι κύριοι λόγοι που η Microsoft άνοιξε παράρτημα στην Ιρλανδία, μια χώρα η οποία επιτρέπει στις αμερικανικές επιχειρήσεις να λειτουργούν χωρίς καθόλου φορολογία.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License