Αστυνομικός κλοιός στην Αθήνα με δεκάδες προσαγωγές και δεν κουνήθηκε φύλλο αντίστασης

Επάναληψη δημοσιευσης (Παρασκευή 12 Ιουνίου) που χάθηκε... Αγιος παντελεημωνας - Ομονοια Σχετικά με τους μετανάστες και τα πογκρόμ που εξαπολύουν ποικιλοτρόπως η κρατική μηχανή τα βαθυ κρατος και οι φασιστες της χρυσής αυγής.

post image

Αγιος Παντελεήμονας – Ομόνοια

 

Μετανάστες: Η αλληλεγγύη δεν χωράει σε ζυγαριές.

 

Είναι η πρώτη φορά που θα παρέμβουμε με αυτό τον τρόπο σχετικά με τους μετανάστες και τα πογκρόμ που εξαπολύουν ποικιλοτρόπως η κρατική μηχανή το βαθύ και τα φασιστικά καθαρματα της Χρυσής Αυγής. Επειδή η πραγματικότητα – μας αρέσει δεν μας αρέσει μας βολεύει δε μας βολεύει απέχει πολύ από τις πλατφόρμες τους επαναστατικούς βερμπαλισμούς των πληκτρολόγιων και της όποιας κινητικής δράσης που ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ χτες σαν πράξη αλληλεγγύης, αντίστασης και ανυπακοής για την κυκλωτική αστυνομοκρατία γύρω από τη η Σωκράτους Σοφοκλέους Αγίου Κωνσταντίνου, Πειραιώς.

Αστυνομοκρατία από τις 8.  Ανάλογη αστυνομική επιχείρηση είχε στηθεί στον Αγιο Παντελεήμονα με διμοιρία Ματ στην πλατεία χρυσαυγιτες και κατοίκους που στρίγκλιζαν ασυναρτησίες.

 

Η ευρύτερη περιοχή της ομόνοιας μέχρι το σταθμό Λαρίσης αστυνομοκρατείται. Μπατσοι σε περίπολα των τεσσάρων η 5 έκαναν ελέγχους στην ομόνοια στην αγίου Κωνσταντίνου έμπαιναν στα μαγαζιά (μπήκαν τσούρμο σε καφέ κάτω από το κτίριο της εφημερίδας Αυγής. Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε διερχόμενο δημοσιογράφο με έναν άπο τους ένστολους.

Στο εφετείο μέσα δεν είχαν πάρει χαμπάρι κανείς/μια  γιατί κανείς δεν είχε ενημερώσει για τον κλοιό που στήνεται. Παράλληλα στις8.30 κατέβαιναν κλούβες την πανεπιστήμιου. Άλλες μπατσοομαδες Ζ και Δ έκαναν βόλτες στα πέριξ.

Άλλες ήταν αραγμένες στην Ομόνοια αλλά και στην πλατεία Καραϊσκάκη μαζί με δεκάδες Ζητάδες και Δελταδεσ + τους ασφαλίτες. Θωρακισμένο και το τμήμα της τροχαίας στο σταθμό Λαρίσης και το τμήμα (όπως πάντα το τελευταίο διάστημα) τμήμα στα Πατήσια.

Μπάτσοι και στο τμήμα του αγίου Παντελεήμονα με αλεξίσφαιρα γιλέκα φύλαγαν απέξω και συνομιλούσαν με ευτραφείς γουρουνοκεφαλους αγανακτισμένους πολίτες με σαγιονάρε και ξεμανίκωτες μπλούζες.

Παρεούλα ήταν και στον άγιο Παντελεήμονα οι δολοφόνοι φασίστες της χρυσής Αυγής με τους μπάτσους των ΜΑΤ και το ασφαλιταριο. . Καφεδάκια έπιναν μαζί και τα έλεγαν στα καγκελάκια. Σε αλλά σημεία κεντρικά του τμήματος άγιος Παντελεήμονας ομόνοια υπήρχαν ασφαλιτικες μοτο μεγάλου κυβισμού με ανάλογους τύπους και με πινακίδες εντελώς διπλωμένες η καθόλου.

Μετανάστες: Η αλληλεγγύη δεν χωράει σε ζυγαριές.Σε αυτό το πογκρόμ πουν έγινε σήμερα στην Αθήνα, με χαλαρές προσαγωγές μεταναστών…. και ανεπιθύμητων, πέτυχε το πρώτο κομμάτι τους καλοκαιρινού σχεδίου της καταστολής. Θα στήνουν ανάλογες επιχειρήσεις εκκαθάρισης ανθρώπων και θα ανακοινώνουν άντε το πολύ διπλά  νούμερα όπως (βλέπε αστυνομικά δελτία αύριο)  « 50 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν. Σήμερα .

Αύριο άλλοι 50. Μεθαύριο άλλοι 50,  παραμεθαυριο άλλοι 50.

Αλλά σύντροφοι μην τρομοκρατήστε. Με τον τρόμο και την αστυνομοκρατία που τους αφήνουμε να στήνουνε, θα σπιρουν το φοβο και τον τρόμο.

οι μετανάστες που έχουν απομείνει στο εφετείο είναι λίγοι. Θα αρχίσουν να φεύγουν και σιγα σιγά και αν τελικά  τα κυβερνητικά στρατεύματα της νεας χούντας εισβάλουν θα βρουν άδειο το άθλιο κτίριο η απλά θα τους περιμενουν να τους συλλάβουν στα γύρω στενά. Και δεν θα το έχουμε πάρει χαμπάρι η θα το υποτιμισουμε…

Μέχρι τότε όλους όσοι θα τους μαζεύει στα γρήγορα η αστυνομια και  χωρίς καν να έχουμε πάρει χαμπάρι για μια ακόμη φορα- θα έχουν ανοίξει τα κέντρα υποδοχής στον Ασπρόπυργο….στο Σχιστό κλπ κλπΜετά θα ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις σε ελεύθερους χώροι τα ελεύτερα στέκια και οι καταλήψεις και μετά θα ψηφιστούν και τα ιδιώνυμα για τις κουκούλες και το άσυλο και μετά …θα μας φοράνε και κουκούλες για να μας στέλνουν σε ειδικά εκπαιδευτήρια γκουανταναμο στα νέα καμένα πευκοδάση των βουνών…που ήδη πυρπολούνται στη νέα καλοκαιρινή περίοδο η στα έτοιμα κολαστήρια «κέντρα υποδοχής ματαναστών στον Ασπρόπυργο….στο Σχιστό κλπ κλπ

 

Κανεις/μια δεν έκανε τίποτα χτες απέναντι στο πογκρόμ. Ένα καλοστημένο σχέδιο

με ιδιαίτερα μεγαλη αστυνομική δύναμη, οχήματα μοτοσικλέτες και τεθωρακισμένα της ελληνικής δημοκρατίας. Σε απόλυτη συνεργασία το βαθύ κράτος και τους  φασίστες της χρυσής αυγής.

Όταν κυκλώνεται και στρατοαστυνοκρατειται από κράτος και παρακράτος (φασίστες χρυσής αυγής και λοιπά αγανακτισμένα επικίνδυνα ασπόνδυλα )  μια ολόκληρη περιοχή στο χάρτη της αττικής ας βγούμε τουλάχιστον στα μπαλκόνια μας.

Μη καθόμαστε στα πληκτρολόγια και λέμε μαλακίες.

ΔΕΝ κουνήθηκε φύλο χτες και οι μπάτσοι αλώνιζαν χαλαρά σε μια χαλαρή σκούπα ανθρώπων… σαν να μη τρέχει τίποτα. Σαν να είναι κάτι αυτονόητο και δεδομένο…παρέα με φασιστικά καθάρματα της χρυσής αυγής.

 

 

Υ.Γ Στον άγιο Παντελεήμονα φασίστες της χρυσής αυγής με κράνη και κοντάρια, προπηλάκισαν δυο φωτορεπορτερ πρακτορείων οι οποίοι εκδιώχθηκαν από την πλατεία με τις ευλογίες των ΜΑΤ.

 

 

 

κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License