Πάρκο Κύπρου κ Πατησίων

Περίεργες κινήσεις στο Πάρκο

Από τηλεφωνική επικοινωνία με άτομο που πέρασε τώρα από την Πατησίων, είδε πως το περίπτερο και τα άλλα που υπήρχαν στο πάρκο έχουν καταστραφεί. Χρειάζεται επιβεβαίωση.

από πατήσια 17/06/2009 1:21 μμ.


Το περίπτερο είναι κατεστραμμένο όλες οι αφίσες ξεσκισμένες...Εντάξει δεν έχουν ξεριζώσει τα δέντρα αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι κατεστραμμένα.

Το είδα καθώς περνούσα με λεωφορείο κατά τις 12 από εκεί....

Για να μην έχουν πειράξει τα δέντρα, πιστεύω ότι μπορεί να μην το χει κάνει ο δήμος.

Έτσι όπως φαινότανε ήταν λες και κάποια παρακρατικά φασιστάκια έχουν κάνει τη δουλέιά.

Βέβαια θα περάσω από εκεί με τα πόδια σε λίγο για να δω τυχόν σημάδια μπας και καταλάβαουμε ποιος ήταν..

από ghfds 17/06/2009 1:29 μμ.


ontws einai katestramena to kioski kai to periptero alla oxi apo fasistes!!!1
aas mh leme oti theloume prin epibebaiwsoume..fantazomai oti syntoma tha enhmerwthoume apo thn syneleysh tou parkou

από στο πάρκο 17/06/2009 1:49 μμ.


Όσοι μπορούμε να κατεβούμε

από τηλέφωνο 17/06/2009 2:48 μμ.


Το περίπτερο και το κιόσκι που βρίσκονται μπροστά είναι εντελώς κατεστραμμένα. Αυτό έγινε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι. Αυτή την ώρα υπάρχει κόσμος στο πάρκο και ξαναφτιάχνει τα κιόσκια. Όποιος θέλει μπορεί να κατέβει για να βοηθήσει. Η συνέλευση θα γίνει το απόγευμα και υποθέτουμε ότι θα υπάρχει περισσότερη ενημέρωση μετά το τέλος της.

από Ν αμην τους περάσει ούτε και τώρα.. 17/06/2009 3:51 μμ.


Το περίπτερο αντιπληροφόρησης στο πεζοδρόμιο της Πατησίων και το κιόσκι της Συνέλευσης μέσα στο πάρκο έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά. Η καταστροφή έγινε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι. Δεν είναι γνωστό πόσοι ήταν και ποιοι. Ο πολύμηνος αγώνας στο Πάρκο δεν έχει μόνο φίλους αλλά και εχθρούς και διάφοροι είχαν εκφραστεί εχθρικά και ως προς το αγώνα, και ως προς αυτούς που αγωνίζονται εκεί και προς τις κατασκευές της συνέλευσης του πάρκου. Έχουν προηγηθεί άλλωστε αρκετές προβοκατόρικες ενέργειες και δολιοφθορές. Είναι γνωστό πως ο αγώνας στο πάρκο δέχεται διαφόρων ειδών επιθέσεις κι από πολλές κατευθύνεις -ακόμα κι από τα μέσα- κι αυτές καποια στιγμή μέσα στη ζωή συγκλίνουν και αλληλοεξυπηρετούνται... Αυτό που πρέπει σίγουρα να γίνει μετά από αυτή την προβοκατόρικη ενέργεια που αποσκοπεί στην καταστροφή του ίδιου του αυτοοργανωμένου κοινωνικού αγώνα στο Πάρκο είναι να ξαναφτιαχτούν το συντομότερο δυνατό το κιόσκι και το περίπτερο. Να μην τους περάσει. Και να μην επωφεληθούν αυτοί που θα ήθελαν να πάψουν να υπάρχουν αυτές οι στοιχειώδεις υποδομές που έστησε η Συνελευση για να λειτουργεί και να κανει αντιπληροφόρηση παράλληλα με τις άλλες δημιουργίες της, την ανάδασωση του χώρου με δεκαδες δέντρα, την δημιουργία δικτύου ύδρευσης, την ανακατασκευή κι εμπλουτισμό με νέα όργανα της παιδικής χαράς. Για αυτό θα χρειαστεί βοήθεια με χρήματα και προσωπική εργασία και  καλούνται όλοι οι φίλοι, οι σύντροφοι και οι αλληλέγγυοι να βοηθήσουν όσο μπορούν. Ένα χερακι βοήθειας να βάλουμε όλοι θα λυθεί το θέμα. Η συνέλευση θα γίνει απόψε στις 8 μμ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License