ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ PLANET

Με επίσχεση εργασίας συνεχίζουν οι εργαζόμενοι του Planet τις κινητοποιήσεις τους. Προσπαθούν απλώς να... πληρωθούν το μισθό του Μάρτη.

Μετά από τις στάσεις εργασίας που ξεκίνησαν στις 10/4 αλλά δεν απέδωσαν, οι εργαζόμενοι στον Ρ/Σ Planet προχωρούν από αύριο σε επίσχεση εργασίας, απαιτώντας να εξωφληθούν για τα δεδουλευμένα του Μάρτη, να εφαρμοστούν οι συμβάσεις εργασίας και να πληρώνονται στο εξής στην ώρα τους. Παρά τα εκβιαστικά διλήμματα που έθεσαν διάφοροι καλοθελητές στη χθεσινή συνέλευση οι εργαζόμενοι προχώρησαν μαζικά σε επισχέσεις εργασίας΄. Με μόνη την απειλη της επίσχεσης σήμερα πληρώθηκαν οι τεχνικοί του σταθμου σε μια προφανή προσπάθεια να διασπαστει η κοινή πορεία των εργαζομένων. Πάντως παρά τις απειλές που εντέχνως διοχετεύει η εργοδοσία η κινητοποίηση προβλέπεται να έχει μαζικότητα και να κατορθώσει να πετύχει τους στόχους της. Από αύριο λοιπόν ούτε ειδήσεις ούτε εκπομπές στον Planet. Μόνο ορχηστρική μουσική.

είναι αυτό που λέμε, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει. Και τώρα που το έφερε η κουβέντα, πριν 7 χρόνια είχα κάνει κι εγώ μιά "επίσχεση" εργασίας όταν μου χρόσταγαν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες από δουλειά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License