Από τη Βασιλής Σοφίας γύρω στις 2.30

Του ποδαριού ενημέρωση για μάλλον κάποιοα απεργιακή κινητοποίηση στο Μουσείο Μπενάκη.

Σούσουρο και αναμπουμπούλα έξω από το Μουσείο Μπενάκη. Εργαζόμενοι φωνάζουν και συμπλέκονται με κάποιους, ενώ έχουν κρεμάσει και κάποια πανό που γράφουν για απεργία. Το Μουσείο φαίνεται να έχει βάλει λουκέτο. Δυστυχώς δεν κατάφερα να δω περισσότερα γιατί ήμουν στο μηχανάκι. Ξέρει κανείς τίποτα?

από Αρ 25/04/2002 5:33 μμ.


Κι εγώ πέρναγα νωρίτερα και είδα ότι το προσωπικό του Μουσείου Μπενάκη απεργούσε. Το ωραίο ήταν ότι είχαν όλοι -καμιά 50αριά-60 άτομα- περάσει από ένα ωραίο πορτοκαλί φουλάρι στο λαιμό τους, μερικοί/ες φορούσαν πορτοκαλί πουκάμισα ή τζάκετ κι έτσι φαίνονταν από μακριά ότι κάτι τρέχει. Μια ωραία ιδέα, δανεισμένη από οτυς απεργούς Ιάπωνες και Κορεάτες. Το πιθανότερο είναι ότι η (σχεδόν)νέα διοίκηση του Μ.Μπ και οι διαρκείς ανακατασκευές του τους έχουν αποδιοργανώσει. Και μάλλον χρειάζονται κι άλλο προσωπικό. Μοίραζαν και προκήρυξη αλλά μέσα στη βιασύνη μου (πράσινο το φανάρι) δεν σταμάτησα... Υποθέτω ότι θα τραγουδούσαν το παλιό τραγουδάκι του Καλογιάννη «Όρτσα τα πανιά, κόντρα στο δεληβοριά», για τον Αγγελο Δεληβοριά, το διευθυντή τους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License