ΗΠΑ: σώθηκε το δάσος στο Όρεγκον

Στις 16 Ιουλίου η κυβέρνηση αποφάσισε να μην κόψει ένα δάσος στο Όρεγκον, όπως είχε αποφασίσει η προηγούμενη κυβέρνηση Μπους.

post image

Η απόφαση πάρθηκε μετά από αμέτρητες διαμαρτηρίες πολιτών. Το δάσος για την ώρα είναι ασφαλές… μέχρι να σκεφτούν άλλον τρόπο για να πλουτίσουν από τη φύση. Όλοι μας όμως συνεχίζουμε να επαγρυπνούμε, γιατί ξέρουμε πως τα μεγάλα συμφέροντα πάντοτε καραδωκούν για να αυξήσουν τα κέρδη τους, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις εαν σκεφτούν κάτι άλλο. Εσωκλείω καταπληκτική φωτό του δάσους, το οποίο εγώ είχα επισκεφτεί όσο κατοικούσα κοντά στη περιοχή πριν επιστρέψω Ελλάδα και είναι πραγματικά απορίας άξιο πως υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τόσο όμοφα δέντρα και σκέφτωνται πως να τα κόψουν για βγάλουν κέρδος.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License