Φωτογραφίες από την εκκένωση κτηρίου που έμεναν σομαλοί μετανάστες

οι φωτό είναι απο πρακτορεία

post image

Συντονισμένη επιχείρηση για την απομάκρυνση μεταναστών από ένα παλιό σπίτι στην οδό Βερανζέρου 33, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009.
Επιχείρηση απομάκρυνσης μεταναστών πραγματοποιήθηκε σε δύο παλιά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί από τη Νομαρχία ως εστίες μόλυνσης, λόγω των άθλιων συνθηκών διαβίωσης και υγιεινής των αλλοδαπών.

Αστυνομικές δυνάμεις έκαναν έφοδο στα σπίτια που βρίσκονται στην οδό Σαχτούρη 7, στην πλατεία Κουμουνδούρου και στην οδό Βερανζέρου στην Ομόνοια, όπου συνέλαβαν συνολικά 86 παράνομους μετανάστες, εκ των οποίων 56 στη Σαχτούρη και 30 στη Βερανζέρου.


Εικόνες:

από @ 30/07/2009 9:14 μμ.


post image
.

Εικόνες:

από @ 30/07/2009 9:15 μμ.


post image
το μαγαζί του ρουφιάνου φασίστα που σπάστηκε από τους μετανάστες

Εικόνες:

από @ 30/07/2009 9:37 μμ.


post image
Μετανάστες επιτέθηκαν σε γειτονικό κατάστημα φασίστα που πρωτοστάτησε μαζί με τους μπάτσους, στη συντονισμένη επιχείρηση για την απομάκρυνση μεταναστών από ένα παλιό σπίτι στην οδό Βερανζέρου 33, στο κέντρο της Αθήνας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License