Προς πώληση το κτίριο της κατάληψης Πατησίων 61

Προς πώληση η κατάληψη Πατησίων 61

Σύμφωνα με άρθρο του Ριζοσπάστη (http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5170960&publDate=11/7/2009) το ΝΑΤ, στο οποίο ανήκει το κτήριο της κατάληψης Πατησίων 61 και Σκαραμαγκά, αποφάσισε να "αξιοποιήσει" το κτήριο ήδη από τις 14 Φλεβάρη του 2008.  Όπως αναφέρει το Έθνος (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8470&pubid=4626922#) υπάρχουν ήδη 2 προτάσεις: "Η μία από την Εταιρεία για το κτίριο της Οπερας και της Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης «Μαρία Κάλλας», για να στεγαστεί η Ακαδημία, και η άλλη για μουσείο αφιερωμένο στη Μαρία Κάλλας."
Στις 13 Ιούλη θα συνεδρίαζε το ΔΣ του ΝΑΤ για το θέμα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τις αποφάσεις που πήρε.

 Η λογική λέει ότι εφόσον το ΝΑΤ θέλει να πουλήσει και κάποιοι θέλουν να αγοράσουν το Ταμείο θα ζητήσει εκκένωση και θα πιέσει ώστε να μην υπάρχουν ανακαταλήψεις για να προχωρήσει η διαδικασία.

από σύντροφος 31/07/2009 1:44 πμ.


Μπορεί να δημιουργήσει πλασματικές συγχήσεις.
Το "προς πώληση" υποδηλώνει απόφαση προς πώληση, αλλά μόνο που τα συγκεκριμένα άρθρα αναφέρουν την απόφαση του ΝΑΤ για να συνεδριάσει έτσι ώστε να αποφασίσει αν θα πωλήσει και τί, πώς, γιατί, σε ποιούς κτλ. Ειδικά όταν δεν έχουμε τις αποφάσεις αυτής της συνεδρίασης ας αποφεύγουμε να δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License