Aπόπειρα εμπρησμού της κατάληψης Πραποπούλου και σοβαρός τραυματισμός μετανάστη

.

Έμαθα ότι χτες το βράδυ περίπου στις 2 έγινε πέσιμο στην κατάληψη Πραποπούλου και χτυπήθηκε σοβαρά ένα άτομο. Ισχύει? Μπορούν να ενημερώσουν οι σύντροφοι από την κατάληψη?

Ισχύει το σκηνικό. Θα ακολουθήσει ενημέρωση μετά από τη συνέλευση.

από χαλανδραίος 01/08/2009 5:38 μμ.


παιδιά, αν μπορείτε να ενημερώσετε για τον τραυματία. Αν ισχύει δλδ και ποιά η κατάσταση του.

apo

από kapoion 01/08/2009 8:57 μμ.


Ρε παιδιά τι έχει γίνει? είναι συμαντικό το θέμα γιατί δεν ενημερώνει κάποιος. Τι έγινε, υπάρχει τραυματίας και αν ναι για τι ακριβώς μιλάμε? σίγουρα καλύτερα να περιμένουμε να γίνει κάποια συνέλευση αλλά μια πρώτη ενημέρωση θα ήταν απαραίτητη. Σε αυτά τα θέματα έχουν φανεί αρκετές φορές τα καλά αντανακλαστικά στον κόσμο, τώρα γιατί τέτοια καθυστέρηση?

από σύντροφος 01/08/2009 10 μμ.


Γράφει παραπάνω πως μετά τη συνέλευση θα ακολουθήσει ενημέρωση.

πρόκειται για απόπειρα εμπρησμού της κατάληψης και απόπειρα δολοφονίας μετανάστη γείτονα ο οποίος τους αντελήφθηκε μέσα στην κατάληψη να προσπαθούν να ανοίξουν μια πόρτα.
Η γειτονιά που ξύπνησε από τις φωνές λειτούργησε αποτρεπτικά στους φασίστες οι οποίοι και αποχώρησαν από το χώρο της κατάληψης.

από @ 01/08/2009 10:49 μμ.


πλαισιώστε τις καταλήψεις και τα στέκια. Οι καιροί είναι περίεργοι. Οποιοι μπορούν ας βοηθήσουν τις καταλήψεις και τα στέκια με την ενεργή παρουσία τους στους χώρους αυτούς. 

από ΑΑ 02/08/2009 2:53 πμ.


Τα ξημερώματα της 1ης Αυγούστου, γύρω στις 2, παραβιάζονται τα συρματοπλέγματα του κτήματος Πραποπούλου και δύο κρανοφόροι που κατέβηκαν απο μηχανή κρατώντας λοστούς κινούνται προς το κτίριο της κατάληψης. Επιχειρούν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν παράθυρα και πόρτες.

Στο κτήμα από σύμπτωση εκείνη τη στιγμή βρίσκεται άνθρωπος της γειτονιάς οικείος στην κατάληψη, άστεγος και μετανάστης. Όταν τον αντιλαμβάνονται, του επιτίθενται χτυπώντας τον αλεπάλληλα στο κεφάλι και στο σώμα με τους λοστούς φωνάζοντας ρατσιστικές βρισιές και διαφεύγουν από το σημείο που ήρθαν, στο οποίο βρέθηκε και ένα στουπί με βενζίνη.

Τις εκκλήσεις του χτυπημένου για βοήθεια ακούν οι γείτονες που καλούν ασθενοφόρο και τον περιθάλπτουν προσωρινά. Τα φασιστοειδή αφήνουν πίσω τους ελάχιστες ζημιές. Αμέσως κινητοποιήθηκαν η συνέλευση της κατάληψης και οι αλληλέγγυοι.
Τα φασιστοειδή κατάφεραν να τραυματίσουν ευτυχώς όχι σοβαρά έναν μετανάστη.

Άλλο ένα παρακρατικό χτύπημα που έρχεται να ενισχύσει τον εκφασισμό της κοινωνίας που έχει δρομολογηθεί από το κράτος εναντίον καταπιεσμένων και αγωνιζόμενων κομματιών της κοινωνίας, μεταναστών, αυτοδιαχειριζόμενων κοινωνικών χώρων και καταλήψεων.

Κατάληψη Κτήματος Πραποπούλου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License