ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΘΟΔΩΡΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΘΟΔΩΡΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΘΟΔΩΡΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ォΑυτοί που έζησαν τα γεγονότα του Δεκέμβρη, αυτοί που γνώρισαν τη βία των μηχανισμών, αυτοί που έζησαν τη σκληρότητα του κελιού, με ή χωρίς ποινή, αυτοί που ξέρουν ότι ο μόνος δρόμος για την ελευθερία είναι η αντίσταση, αυτοί που αντιδρούν στη δικαστική αυθαιρεσία και τη φρίκη της, είναι αυτοί που με καταλαβαίνουν και θα σταθούν στο πλευρό μου.サ

Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος είναι ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους, που πλημμύρισαν τους δρόμους το Δεκέμβρη αγωνιζόμενοι για έναν κόσμο ελευθερίας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Από τις 22 Δεκέμβρη κρατείται χωρίς δίκη στις φυλακές Κορυδαλλού με βάση κατασκευασμένες κατηγορίες, τις οποίες ο ίδιος αρνείται. Έχουν δε απορριφθεί όλες οι αιτήσεις για την αποφυλάκισή του με την αιτιολογία ότι είναι ォεπικίνδυνος για τη δημοκρατίαサ.

Απέναντι στην εκδικητική μανία των κρατικών μηχανισμών ενάντια σε κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο, ο Θοδωρής Ηλιόπουλος αντιστέκεται από τις 10 Ιούλη με απεργία πείνας διεκδικώντας τίποτε λιγότερο από την ελευθερία του. Σήμερα βιώνει την 43η ημέρα απεργίας πείνας, έχοντας απωλέσει 20% του βάρους του και με τη ζωή του να κρέμεται πλέον από μία κλωστή ενώ χτες μεταφέρθηκε από το Αττικό νοσοκομείο πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού παρά την αντίθετη ιατρική γνωμάτευση.

Τους τελευταίους μήνες κράτος και αφεντικά προσπαθούν να πάρουν τη ρεβάνς από την κοινωνία για το αυθόρμητο ξέσπασμα του Δεκέμβρη. Εν μέσω ενός οργίου σκανδάλων, διαφθοράς και διασπάθισης του δημόσιου πλούτου, ελευθερίες καταστέλλονται, δικαιώματα καταργούνται, η άνευ όρων εκμετάλλευση των εργαζομένων και οι διωγμοί κατά των μεταναστών γενικεύονται και οι κοινωνικές ανισότητες διευρύνονται. Όσοι επιλέγουν τον δρόμο της αξιοπρέπειας και της αντίστασης, χαρακτηρίζονται ォεπικίνδυνοι για τη δημοκρατίαサ. Στο πρόσωπο του Θοδωρή τιμωρούμαστε όλοι μας. Να τον πάρουμε  άμεσα από τα χέρια τους. Άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωση του αγωνιστή απεργού πείνας Θοδωρή Ηλιόπουλου.

Tη Δευτέρα 24 Αυγούστου ώρα 8μ.μ. στα Προπύλαια καλούμε στη συναυλία που διοργανώνει η  Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στο Θοδωρή Ηλιόπουλο.

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License