ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Εγινε από αναρχικούς σε ένδειξη αλληλεγγύςη για τον Θοδωρή Ηλιόπουλο

Μια ομάδα, που αφτοαποκαλείται "Crni Ilija" (Μαύρος Ηλίας), ανέλαβε την εφθύνη για την επίθεση με μολότοφ, κατά της ελληνικής πρεσβείας, στο Βελιγράδι, σήμερα τα ξημερώματα. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την οποία ανάρτησε η οργάνωση στην ιστοσελίδα της, «οι αναρχικοί του Βελιγραδίου αποφάσισαν να ενωθούν με τους συντρόφους τους στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, που προβαίνουν σε ενέργειες αλληλενγύης για τον Ηλιόπουλο και ζητούν την αποφυλάκισή του». Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται: «Εξαιτίας αφτού, μέλη της ομάδας μας επιτέθηκαν κατά της ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι, με μολότοφ. Θα συνεχίσουμε αφτές τις ενέργειες έως ότου ο σύντροφός μας Ηλιόπουλος αφεθεί ελεύθερος».

από ano 26/08/2009 12:59 μμ.


επισης κατι γραφτηκε πανω στη πρεζβια αλλα το καληψανε γρηγορα και ετσι δεν εγινε γνωστο τι εγραφε αλλα το ψαχνω.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License