Αλληλεγγύη στους καταληψίες του «Επιταχυντή Ελευθερονίων»

...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!

   H κατεδάφιση της κατάληψης «Επιταχυντής Ελευθερονίων» που βρισκόταν μέσα στην πολυτεχνειούπολη, είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα της  κατασταλτικής επίθεσης ενάντια στους αυτοοργανωμένους χώρους μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη. Είχαν προηγηθεί η διαρκής στοχοποίηση των κατειλημμένων χώρων από  εισαγγελείς  και τα ΜΜΕ , οι  πρόσφατες παρακρατικές επιθέσεις ενάντια στην κατάληψη Villa Amalias, στο ελευθεριακό στέκι «Πικροδάφνη» και  στην κατάληψη «Πραποπούλου»  στην Αθήνα, στον κατειλημμένο  χώρο  «Radio Revolt» και στην κατάληψη «Φάμπρικα Υφανέτ» στη Θεσσαλονίκη.

 Επιπλέον το γκρέμισμα της κατάληψης «Επιταχυντής Ελευθερονίων», - και με  την ευθύνη  των πανεπιστημιακών αρχών-, έρχεται σε συνέχεια των κρατικών μεθοδεύσεων ενάντια στο κοινωνικό άσυλο. Οι επιθέσεις στους κατειλημμένους και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους αποτελούν μέρος της αντι-εξεγερτικής εκστρατείας του ελληνικού κράτους που στοχεύει στην καταστολή του ριζοσπαστικότερου κοινωνικού κομματιού, των αναρχικών-αντιεξουσιαστών και επιχειρεί να τιθασεύσει την κοινωνική οργή  χτυπώντας παραδειγματικά  τους χώρους αντίστασης με σκοπό να εκφοβίσει τόσο όσους αντιστέκονται όσο και την κοινωνία ευρύτερα.

   Η ένταση της κρατικής καταστολής, δεν θα ανακόψει  τον αγώνα για την ελευθερία. Από το κατειλημμένο έδαφος της Λέλας Καραγιάννη 37 δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους  καταληψίες του «Επιταχυντή Ελευθερονίων»  και σε όλους τους αυτό-οργανωμένους χώρους αντίστασης.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

   Σύντροφοι-ισσες από την κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37  

26 Αυγούστου 2009      

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License