Νέα φασιστική επίθεση στην πλ. Αττικής

από την ανακοίνωση της κίνσηςη ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Βαριά τραυματισμένος προσκομίστηκε χθες στις 8.30μμ από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα του Ευαγγελισμού ένας Αφγανός μετανάστης μετά από επίθεση που δέχτηκε στην Πλ.Αττικής από οργανωμένη συμμορία φασιστοειδών. Έφερε πολλαπλά χτυπήματα σε όλο του σώμα ενώ με σιδερολοστό τρυπήθηκε κάτω από την καρδιά!

Δέχτηκε επίθεση από την συμμορία φασιστοειδών που περιπολεί κάθε βράδυ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τη ΠλΑττικής. Η καθιερωμένη προσυγκέντρωση της φασιστικής συμμορίας του Αγίου Παντελεήμονα πέρασε μόλις 30 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, στη συμβολή των οδό Αλκαμένους και Αγορακρίτου και κατευθύνθηκε στη Πλατεία Αττικής.

Είναι φανερό ότι το συμβόλαιο συνεργασίας φασιστών-Μαρκογιαννάκη και ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα ισχύει καθημερινά με την περιπολία μαχαιροβγαλτών και λοστοφόρων που χτυπάει μετανάστες για να επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας μεταναστών. Μέσα στο καλοκαίρι δεκάδες μετανάστες έχουν προσκομιστεί τραυματίες πχ στο ΚΑΤ σύμφωνα με καταγγελία της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Καλούμε τα συνδικάτα, την αντιπολίτευση, τους μαζικούς φορείς να απαιτήσουν τον τερματισμό της φασιστικής τρομοκρατίας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και την κάλυψη που της παρέχει ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης Χρήστος Μαρκογιαννάκης πριν θρηνήσουμε νεκρούς μετανάστες.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License