Επίθεση μπάτσων και δημοτόμπατσων σε μετανάστες στην Πατησίων

Αφού βρήκαν και κυνήγησαν όλους τους φτωχοκαυμένους πολιτικούς που μας κυβερνούν και τσέπωσαν χιλιάδες από τη Ζίμενς, αφού ανακάλυψαν όλους τους υπόλοιπους βουλευτές που τα παίρνουν ή τα πήραν κατά καιρούς από αλλού, τώρα την πέφτουν σε μεταναστες για να τους πάρουν την πραμάτεια.

Οι Μπάτσοι δεν είναι παιδιά των εργατών,
είναι τα Σκυλιά των Αφεντικών

Ειδική αστυνομική επιχείρηση εναντίον μεταναστών μικροπωλητών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 12:00 και για 20 λεπτά, στην Πλ. Βικτωρίας και την οδό Πατησίων, μπροστά στην ΑΣΟΕ και τον ΟΤΕ.

Κατά την επιχείρηση, η οποία έγινε σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία του Δήμου Αθηναίων, οι μικροπωλητές εγκατέλειψαν τα εμπορεύματά τους στα σημεία που τα είχαν εναποθέσει, τα οποία καταγράφηκαν, και όσα δεν καβατζώθηκαν εκείνη τη στιγμή από τους μπάτσους και τους δημοτόμπατσους, μεταφέρθηκαν με 3 φορτηγά στις αποθήκες του Δήμου Αθηναίων για περαιτέρω καβάτζωμα από τους υπαλλήλους του Κακλαμάνη.

από Μίσος ταξικό 31/08/2009 10:40 πμ.


Δυστυχώς είχε προαναγγελθεί προ 2-3 ημερών στην ΥΕΝΕΔ (ΕΤ1-ΝΕΤ) με ένα καταπληκτικό "ρεπορτάζ" σε εντεταλμένη υπηρεσία που τόνιζε πόσο κακό κάνει το "παραεμπόριο" και έδειχνε τους μεροκαματιάρηδες ιδιοκτήτες καταστημάτων της Ερμού να κλαίγοντε για τον πεσμένο τζίρο τους να και κατηγορούν τους μετανάστες ουσιαστικά προτρέποντας σε προγκρόμ. Λες και οι κυράτσες που ψωνίζουν louis viton από την Ερμού άρχισαν ξαφνικά να αγοράζουν από τους μετανάστες.

από :-) 31/08/2009 11:53 πμ.


Τα εμπορεύματα τα ξαναπαίρνουν οι μικροπωλητές πληρώνοντας αδρά ποσά στο Δήμο. Είναι μια ιστορία που γίνεται εδώ και χρόνια. Τους τα κατάσχουν και αυτοί πληρώνουν για να τα ξαναπάρουν.

από ta pairnoun 31/08/2009 1:29 μμ.


mono autoi poy sylamvanonte kai mporoune na plirosoyn, ta pio polla ta paratane gia na treksoun na glitosoun, ase pou tous kanoune kai dikes gia maimou cd ktl.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License